3 hónapos akciós forintbetétek

3 hónapos megújuló akciós forintbetét évi 1,20%-os kamatozással (EBKM 1,21%)

Évi 1,20%-os akciós kamatozással kötheti le meglévő megtakarítását az első 3 hónapra akciós forintbetét ajánlatunk keretében, ha Ön

•    2015. október 1. és december 31. között (a határnapokat is beleértve) 3 hónapos újpénzes akciós forintbetétben helyezte el a megtakarítását, és
•    azt az első betéti periódus végéig nem törte fel, és
•    az így lejárt betét tőkeösszegét vagy annak egy részét köti le újból.

Az első 3 hónapos betéti periódusra érvényes akciós kamat 1,20% (EBKM 1,21%), az első betéti periódust követő nem akciós EBKM 0,01%-0,31%.

A betétlekötési akció visszavonásig érvényes. Az elhelyezhető legkisebb összeg 200 000 forint, a maximum pedig a fent meghatározott korábbi 3 hónapos akciós újpénzes forintbetétben elhelyezett megtakarítás tőkeösszege. A lekötött betét összegét a lekötési periódusok végén automatikusan újra lekötjük, míg az adott periódusra fizetett kamatot az Ügyfél bankszámláján írjuk jóvá.

A jelen hirdetés nem teljes körű, a további részletek megtalálhatók a bank aktuális Látra szóló és határidős betétek, az UniCredit Bank Hungary Zrt. kamatkondíciói magánszemélyek részére c. hirdetményében és a Lakossági kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az Általános üzleti feltételek tartalmazza.

3 hónapos megújuló akciós forintbetét állampapír-vásárlással, betéti kamatprémiummal

Évi 1,20%-os akciós kamattal kötheti le megtakarítását és +1,55% kamatprémiumot kaphat lejáratkor az első 3 hónapra akciós forintbetét ajánlatunk keretében, ha Ön

- 2015. október 1. és december 31. között (a határnapokat is beleértve) 3 hónapos újpénzes akciós forintbetétben helyezte el a megtakarítását, és
- azt az első betéti periódus végéig nem törte fel, és
- az így lejárt betét tőkeösszegének egy részét, de legfeljebb felét köti le újból.

ÉS az 1,55%-os kamatprémium feltételeként a betétlekötési megbízás megadásának napján:

Kamatozó Kincstárjegyet és/vagy Féléves Kincstárjegyet jegyez,
- összesen legalább a lekötésre kerülő betét összegével megegyező értékben,
- és az ilyen módon megvásárolt állampapír-állományt legalább a betét első lekötési periódusának végéig megtartja.1

A kamatprémiummal együtt elérhető banki kamat az első 3 hónapos betéti periódusra évi 2,75% (EBKM 2,78%), a nem akciós EBKM 0,01%-0,31%.

Tudjon meg többet az állampapírokról!

Olvassa el az MNB honlapján található információkat a kombinált megtakarításokkal kapcsolatban!

Kérjük, a termék igénybevételét megelőzően olvassa el az Ügyfél-tájékoztatót és a Kiemelt Befektetői Információkat, amelyekben további tájékoztatást talál a termék jellemzőiről.

A betétlekötési akció visszavonásig érvényes. Az akciós betétben elhelyezhető legkisebb összeg 200 000 forint, a maximum pedig a fent meghatározott korábbi 3 hónapos akciós újpénzes forintbetétben elhelyezett megtakarítás tőkeösszegének a fele, de legfeljebb 25 millió forint. A lekötött betét összegét a lekötési periódusok végén automatikusan újrakötjük, míg az adott periódusra fizetett kamatot az Ügyfél bankszámláján írjuk jóvá.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a további részletek megtalálhatók a bank aktuális Látra szóló és határidős betétek, az UniCredit Bank Hungary Zrt. kamatkondíciói magánszemélyek részére c. hirdetményében és a magánszemélyek részére szóló Kondíciós listájában. A betéti szerződés részletes leírását az Általános üzleti feltételek tartalmazza. A tájékoztatás továbbá nem minősül ajánlattételnek, ajánlásnak vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak minősül. Felhívjuk a figyelmét, hogy a befektetés pontos adóügyi következményei csak az ügyfél egyedi körülményei alapján ítélhetők meg, valamint ezek a jövőben változhatnak.

Hogyan kezdeményezheti a betétlekötést és az állampapír-vásárlást?

Keresse kollégáinkat országos fiókhálózatunkban.

Figyelmébe ajánljuk!

Kössön le 5 millió forintot a 3 hónapos akciós betétben, és éljen az UniCredit Premium Banking szolgáltatások előnyeivel!

Mindennapi pénzügyei intézéséhez keresse meg számlaválasztó alkalmazásunkkal az Ön igényeihez leginkább illeszkedő bankszámlát!

Kapcsolódó dokumentumok


Lekötött betétjét 100 000 EUR értékig az Országos Betétbiztosítási Alap védi. Ismerje meg a részleteket!

Ha állampapír-vásárlással kombinálja betétlekötését, úgy a betétlekötés maximális összege 25 millió forint lehet.


1 Az állampapír vásárlásához kapcsolódó részletes kondíciókat az UniCredit Bank Hungary Zrt. Általános üzleti feltételei a Befektetési szolgáltatási tevékenységre és a Kiegészítő szolgáltatásra, az Általános üzleti feltételei, a mindenkor hatályos Lakossági kondíciós lista - Értékpapír-forgalom és teljesítési rend, továbbá a Kibocsátó hivatalos dokumentumai (a Kamatozó Kincstárjegyek és a Féléves Kincstárjegyek Nyilvános ajánlattételei és Ismertetői) tartalmazzák.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 (1/20/30/70)  325 3200

Fax:
fax: +36 1 353 4959


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista

Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

Spinning wheel animation

Loading