Akciós ajánlatok és hasznos tippek bankkártyás ügyfeleinknek

UniCredit bankkártyája a kényelmes fizetésen túl számos kedvezményt is biztosít Önnek. Itt egy helyen megtalálja azokat az akciókat, amelyekben bankkártyájával részt vehet, sőt hasznos tippeket is olvashat a kártyája használatához.

 

Még nincs UniCredit bankkártyája? Kattintson, és nézze meg, milyen kártyák közül választhat!

Ismerje meg legújabb banki akciónk részleteit!

Jelenleg következő akciónkat készítjük elő. Kérjük, látogasson vissza később

Vegyen részt a Mastercard aktuális akcióiban!

A Mastercard kártyatársaság számos akciót hirdet a Mastercard ® és a Maestro ® bankkártya-birtokosoknak. Kattintson, ha érdekli, hogy most milyen akciókban vehet részt!

Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram: ismerje meg a Mastercard kedvezményprogramját és éljen a bankkártyájával igénybe vehető, folyamatosan megújuló kedvezményes ajánlatokkal. A program részleteiről a https://mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon olvashat, ahol igény szerint regisztrációját is leadhatja.

A részvétel feltétele, hogy Ön az alábbi kártyák egyikével rendelkezzen.

Betéti bankkártyák:

 • UniCredit Maestro betéti bankkártya
 • UniCredit Mastercard betéti érintő bankkártya
 • UniCredit Mastercard Standard betéti érintő bankkártya
 • UniCredit Mastercard Premium Banking betéti érintő bankkártya
 • UniCredit Mastercard Gold betéti érintő bankkártya

Hitelkártyák:

 • UniCredit Narancs hitelkártya
 • UniCredit Kék hitelkártya
 • UniCredit Arany hitelkártya
 • UniCredit Platina hitelkártya

THM: Arany hitelkártya: 38,18%, Platina hitelkártya: 38,13%, Narancs/Kék hitelkártya: 37,15%.

Gyorsaság és kedvezmények az érintő kártyákkal

Fizessen gyorsan, egyetlen érintéssel betéti bankkártyájával! Ismerje meg az érintő funkció előnyeit, és használja a kártyáját már kis összegű fizetésekhez is. Kattintson a tájékoztatáshoz.

Élvezze a Mastercard prémium bankkártyákhoz kapcsolódó exkluzív szolgáltatásokat!

Lakossági UniCredit Mastercard Arany betéti vagy hitelkártyájával, illetve UniCredit Mastercard Platina hitelkártyájával exkluzív szolgáltatásokat vehet igénybe:

Mastercard Premium Selection program
A Mastercard Premium Selection programban a Mastercard kifejezetten a Mastercard prémium bankkártyák birtokosainak kínál folyamatosan megújuló, magas színvonalú, kedvezményes ajánlatokat. Regisztráljon díjmentesen Ön is!

Mastercard budapesti reptéri váró használata
Új helyen, nagyobb területen várja Önt a Mastercard Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren! Töltse a repülés előtti várakozást is pihenéssel: vegye igénybe díjmentesen  a Mastercard magas színvonalú, exkluzív repülőtéri váróját. A belépéshez nem szükséges előzetes regisztráció, elég felmutatnia lakossági UniCredit Arany vagy Platina Mastercard bankkártyáját és az adott napra érvényes beszállókártyáját.

UniCredit Platina Mastercard hitelkártyájával a bécsi repülőtér SKY Lounge és JET Lounge várójába is díjmentesen léphet be Ön és egy kísérője, hogy az utazás előtti idő még kellemesebben teljen. A Mastercard exkluzív várójába UniCredit Platina Mastercard hitelkártyájával és az adott napra érvényes beszállókártyájával léphet be.

Készpénz helyett használja külföldön is a bankkártyáját!
 • A Mastercard kártyákat világszerte több mint 36 millió elfogadóhelyen használhatja, így Ön könnyen hozzáférhet a pénzéhez a világ számos pontján.
 • A készpénzes fizetéssel ellentétben a kártyás költéseit nyomon követheti akár internetbankon keresztül, akár a következő havi bankszámlakivonata segítségével a hazatérése után.
 • Kártyáját – ha elveszne vagy ellopnák – azonnal tiltsa le, így megvédheti az illetéktelen használattól. Ilyen esetekben hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as telefonszámot.
 • A külföldi kártyás fizetés, illetve készpénzfelvétel gyors, kényelmes és biztonságos, és nem kell a pénzváltással időt töltenie.
 • Töltse le okostelefonjára a Mastercard Úti Tippek alkalmazást, amelyben részletes információkat talál a népszerű külföldi nyaralóhelyek fizetési és kártyahasználati szokásairól. Az alkalmazást a 17 nyelvű hangos szótárral, valutaváltóval és egyéb praktikus funkciókkal ingyenesen töltheti le iPhone-ra az App Store-ból vagy androidos okostelefonjára a Google Play-ről. Az alkalmazásban megtalálhatja a kártyaletiltáshoz hívható telefonszámokat, elmentheti szállásának címét, sőt az útiköltség-nyilvántartó funkció segítségével számon tarthatja utazásának költségeit is. Kattintson a részletes információkért!
 • UniCredit dombornyomott kártyáihoz automatikus utasbiztosítás kapcsolódik. Az Önnel együtt utazók részére, valamint az elektronikus bankkártyák mellé pedig opcionálisan, díj ellenében igényelhető utasbiztosítás, így biztonságban tudhatja magát és az Önnel utazókat külföldi utazásai során is. 

A külföldi kártyás fizetésnél, illetve a készpénzfelvételnél az adott napon alkalmazott devizaátváltási árfolyamokról, valamint a készpénzfelvétel (bankfiók és ATM) és egyéb banki tranzakciók esetleges költségeiről Kondíciós listáinkból és Üzletszabályzatainkból tájékozódhat.

A hitelkártyák THM-je: Arany hitelkártya: 38,18%, Platina hitelkártya: 38,13%, Narancs/Kék hitelkártya: 37,15%.
A tájékoztatás nem teljes körű, a részleteket megtalálja a Betéti bankkártyákra vonatkozó Kondíciós listában és a Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére dokumentumban. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.
A hitelkártyahasználat szabályait és feltételeit a bank Bankkártya üzletszabályzata és a mindenkor hatályos Magánszemélyeknek szóló Hitelkártya kondíciós listák tartalmazzák. A THM értéke a mindenkor hatályos Hitelkártya kondíciós lista alapján alkalmazott díjakkal kerül kiszámításra.
A bankkártyára vonatkozó részletes feltételek és kondíciók az UniCredit Bank Bankkártya üzletszabályzatában és a Betéti bankkártyákra vonatkozó Kondíciós listában és a Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére elnevezésű kondíciós listában találhatók.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo