Garantált előnyeink jól jönnek a tervezésnél

THM1: 3,98-6,22% (Kamatkedvezmény figyelembe vétele nélkül számolt THM: 4,51-6,69%)

 

Kiszámíthatóság

Átlátható feltételek

Törlesztőrészletét 5-20 évig
(lépésköz 12 hónap) terjedő
futamidőre is fixálhatja,
hogy minden
hónapban előre kalkulálhasson kiadásaival.

A hitel egyszerű és bárki által könnyen
megérthető feltételekkel igényelhető.

A fix törlesztőrészletek is az átláthatóságot
szolgálják a jövőre nézve.

 


Kamatkedvezmények

Díjkedvezmények

Bizonyos feltételek folyamatos
teljesülése esetén a hitel teljes
futamideje alatt élvezheti
kamatkedvezményeink előnyeit2.

A közjegyzői okirat (maximum 50 000 HUF
mértékig) és az értékbecslés
díjára vonatkozóan visszatérítést
nyújtunk, nem számítjuk fel a
Takarnet rendszerből lekért nem hiteles
tulajdoni lap, térképmásolat,
és a műszaki szemle díját,

sőt, a hitel átutalási költségét is elengedjük.

 

VISSZAHÍVÁST KÉREK

 

A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás, továbbá Prémium aktív és TOP prémium aktív kedvezmény igénybevétele esetén megfelelő, Banknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás.


Reprezentatív példa:
5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre nyújtott piaci kamatozású ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén a hitel kamata fix, a törlesztőrészletek száma 240 db, a hitel teljes díja az ügyleti kamat összegén túl magában foglal 12 600 Ft ingatlan-nyilvántartási eljárás díjat.


- Lakáscélú és lakáscélú hitelkiváltás esetén a fix éves ügyleti kamat:
5,37%, a fix törlesztőrészletek összege:  34 317 Ft; THM1: 5,61%, a hitel teljes díja:  3 251 849 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg:  8 251 849 Ft.


- Szabadfelhasználás és egyéb célú hitelkiváltás esetén a fix éves ügyleti kamat:
6,37%, a fix törlesztőrészletek összege:  37 233 Ft, THM1: 6,69%, a hitel teljes díja: 3 956 773 Ft a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 8 956 773 Ft.

A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok,  valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes kamatkedvezmények és Kölcsön-bankszámla csomag  figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A bank a referencia THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy a Bank egy ingatlan vonatkozásában a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

2 A kamatkedvezmény akciók az akciók visszavonásáig megkötött hitelszerződésekre érvényesek, és a bank által meghirdetett egyéb kamatkedvezménnyel – a Felújítási hitel Ökokedvezményen kívül  - nem összevonhatóak.

 

További részletek

A hiteligénylés folyamataA Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye és a Kondíciós lista tartalmazzák. A bank a saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a hitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra.

Spinning wheel animation

Loading