Garantált előnyeink jól jönnek a tervezésnél

THM1 : 4,49-7,86% (Kamatkedvezmény figyelembe vétele nélkül számolt THM: 4,66-8,68%)

 

Kiszámíthatóság

Átlátható feltételek

Törlesztőrészletét 5-20 évig
(lépésköz 12 hónap) terjedő
futamidőre is fixálhatja,
hogy minden
hónapban előre kalkulálhasson kiadásaival.

A hitel egyszerű és bárki által könnyen
megérthető feltételekkel igényelhető.

A fix törlesztőrészletek is az átláthatóságot
szolgálják a jövőre nézve.

 

 


Kamatkedvezmények

Díjkedvezmények

Bizonyos feltételek folyamatos
teljesülése esetén a hitel teljes
futamideje alatt élvezheti
kamatkedvezményeink előnyeit2.

A közjegyzői okirat és az értékbecslés
díjára vonatkozóan visszatérítést
nyújtunk, nem számítjuk fel a
Takarnet rendszerből lekért nem hiteles
tulajdoni lap, térképmásolat,
és a műszaki szemle díját,

sőt, a hitel átutalási költségét is elengedjük.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

 

A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás, továbbá Prémium aktív és TOP prémium aktív kedvezmény igénybevétele esetén megfelelő, Banknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás.


Reprezentatív példa
: 5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre nyújtott piaci kamatozású ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén a hitel kamata fix, a törlesztőrészletek száma 240 db, a hitel teljes díja az ügyleti kamat összegén túl magában foglal 12 600 Ft ingatlan-nyilvántartási eljárás díjat.

- Lakáscélú és lakáscélú hitelkiváltás esetén
a fix éves ügyleti kamat: 7,20%, a fix törlesztőrészletek összege: 39 74 Ft; THM1: 7,58%,
a hitel teljes díja: 4 562 986 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 9 562 986 Ft.

- Szabadfelhasználás és egyéb célú hitelkiváltás esetén
a fix éves ügyleti kamat: 8,20%, a fix törlesztőrészletek összege: 42 874 Ft, THM1: 8,67%, a hitel teljes díja: 5 319 945 Ft a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 10 319 945 Ft. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok,  valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes kamatkedvezmények és Kölcsön-bankszámla csomag  figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A bank a referencia THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy a Bank egy ingatlan vonatkozásában a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

2 A kamatkedvezmény akciók az akciók visszavonásáig megkötött hitelszerződésekre érvényesek, és a bank által meghirdetett egyéb kamatkedvezménnyel – a Felújítási hitel Ökokedvezményen kívül  - nem összevonhatóak.

Hogyan kerülhet közelebb céljai megvalósításához?

 

A lakásvásárláshoz szeretné igénybe venni a gyerekek után járó támogatást?

Az új „szocpol”-lal, a családi otthonteremtési kedvezménnyel növelheti önerejét most már használt lakás vásárlása vagy bővítése esetén is. A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

A közismert nevén „10+10” nálunk is elérhető, azaz a CSOK mellé 3 vagy több gyermek esetén államilag kamattámogatott kedvező hitelt is igényelhet új lakás vásárlása vagy új lakás építése esetén.

ÉRDEKEL

Lakásbiztosítás ajánlatok

24 féle lakásbiztosítási fedezetet és számos választható kiegészítő biztosítást nyújt az Allianz Otthonbiztosítás Plusz lakásbiztosítás bankfiókjainkban.

ÉRDEKEL

 

Hitelfedezeti biztosítás

Hitelfedezeti biztosítással gondoskodhat UniCredit jelzáloghitelének visszafizetéséről nem várt eseménynél is.

ÉRDEKEL

 

 

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye és a Kondíciós lista tartalmazzák. A bank a saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a hitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra.

Spinning wheel animation

Loading