Stabil Kamat hitel

 

Stabil Kamat hitelünkkel megvalósíthatja ingatlanvásárlási, lakás-felújítási, építési terveit. Hitelünk kiszámítható, hiszen a rögzített kamatozásnak köszönhetően a törlesztőrészlet a választható 5-től akár 20 évig (lépésköz 12 hónap) terjedő futamidő alatt nem fog változni. THM1: 5,50-5,97%

 

Stabil Kamat hitelhez kamatkedvezményeket kínálunk:

  • visszatérítjük az értékbecslés és a közjegyzői okirat (maximum 50 000 HUF mértékig) díját;
  • elengedjük a hitelösszeg utalási díját és
  • a Takarnet rendszerből lekért nem hiteles tulajdoni lap és térképmásolat díját

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően velünk bankol:

  • Aktív-kedvezmény

0,50% kamatkedvezmény - a normál kamatból - feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 120 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból, és havonta legalább 15 000 forintot vásároljon UniCredit bankkártyájával3.

  • Prémium aktív-kedvezmény

1,00% kamatkedvezmény a normál kamatból 5-től 10 évig terjedő futamidővel igényelt  Stabil Kamat hitelek és 0,70% kamatkedvezmény a normál kamatból 11-től 20 évig terjedő futamidővel igényelt Stabil Kamat lakáscélú, illetve lakáscélú jelzáloghitel hitelkiváltás hitelek esetén, melynek feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 300 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból, és rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4

  • TOP Prémium aktív-kedvezmény

1,30% kamatkedvezmény a normál kamatból 5-től 10 évig terjedő futamidővel igényelt  Stabil Kamat hitelek és 0,85% kamatkedvezmény a normál kamatból 11-től 20 évig terjedő futamidővel igényelt Stabil Kamat lakáscélú, illetve lakáscélú jelzáloghitel hitelkiváltás hitelek esetén, melynek feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 300 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból, rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4, és UniCredit bankfiókban, Adós által kötött vagyonbiztosítással a fedezeti ingatlanra.

A kamatkedvezménnyel való hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A kamatkedvezmény részletes feltételeit a bank mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye tartalmazza.

 

Reprezentatív példa: 5 000 000 forint összegű, piaci kamatozású ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén a hitel kamata fix, a hitel teljes díja az ügyleti kamat összegén túl magában foglal 12 600 Ft ingatlan-nyilvántartási eljárás díjat.


- Lakáscélú és lakáscélú hitelkiváltás esetén, 20 éves futamidőre nyújtott, a törlesztőrészletek száma 240 db, a fix éves ügyleti kamat: 5,70%, a fix törlesztőrészletek összege: 35 266 Ft; THM1: 5,97%, a hitel teljes díja: 3 471 797 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 8 471 797 Ft.

- Szabadfelhasználás és egyéb célú hitelkiváltás esetén, 10 éves futamidőre nyújtott, a törlesztőrészletek száma 120 db, a fix éves ügyleti kamat: 6,55%, a fix törlesztőrészletek összege: 57 472 Ft, THM1: 6,91%, a hitel teljes díja: 1 884 018 Ft a fogyasztó által fizetendő teljes összeg:  6 884 018 .

A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.


Mi mindent valósíthat meg a Stabil Kamat hitelből?
Mik a Stabil Kamat jelzáloghitelünk főbb jellemzői?
Melyek az igénylési feltételek?
Döntsön felelősen a hitelfelvételről!
Mit ajánlunk még a Stabil Kamat hitelen túl?
Kapcsolódó anyagok


A jelen tájékoztatás nem teljes körű
és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos "Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye és a Kondíciós lista tartalmazzák. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a hitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít  az Aktív-kedvezmény, a Prémium aktív-kedvezmény és a TOP prémium aktív-kedvezmény feltétel teljesítésnek.

3 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: Magyarország területén bármely POS-terminálon vásárol, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy rendelést kezdeményez telefonon keresztül, amely tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

4 Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani.

5 A felvehető hitelösszeg nem haladhatja meg az ingatlan bank által is elfogadott forgalmi értékének 80 százalékát. A forgalmi érték alapján folyósítható hitelösszeget a bank a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével, egyedi bírálat alapján az ingatlan értékbecslését követően állapítja meg.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo