Stabil Kamat hitel

 

Stabil Kamat hitelünkkel megvalósíthatja ingatlanvásárlási, lakás-felújítási, építési terveit vagy rendezheti meglévő adósságait, sőt még szabadon választható célra is fordíthatja a hitelösszeget. Hitelünk kiszámítható, hiszen a rögzített kamatozásnak köszönhetően a törlesztőrészlet a választható 5-től 20 évig (lépésköz 12 hónap) terjedő alatt nem fog változni. THM1: 4,51-6,69%

 

Stabil Kamat hitelhez kamatkedvezményeket kínálunk:

 • visszatérítjük az értékbecslés és a közjegyzői okirat (maximum 50 000 HUF mértékig) díját;
 • elengedjük a hitelösszeg utalási díját és
 • a Takarnet rendszerből lekért nem hiteles tulajdoni lap és térképmásolat díját

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően velünk bankol:

 • Aktív-kedvezmény

0,50% kamatkedvezmény - a normál kamatból - feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 120 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból, és havonta legalább 15 000 forintot vásároljon UniCredit bankkártyájával3.

 • Prémium aktív-kedvezmény

1,00% kamatkedvezmény a normál kamatból 5-től 10 évig terjedő futamidővel igényelt  Stabil Kamat hitelek és 0,70% kamatkedvezmény a normál kamatból 11-től 20 évig terjedő futamidővel igényelt Stabil Kamat hitelek esetén, melynek feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 300 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból, és rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4

 • TOP Prémium aktív-kedvezmény

1,30% kamatkedvezmény a normál kamatból 5-től 10 évig terjedő futamidővel igényelt  Stabil Kamat hitelek és 0,85% kamatkedvezmény a normál kamatból 11-től 20 évig terjedő futamidővel igényelt Stabil Kamat hitelek esetén, melynek feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 300 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból, rendelkezzen a hitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4, és UniCredit bankfiókban, Adós által kötött vagyonbiztosítással a fedezeti ingatlanra.

A kamatkedvezménnyel való hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A kamatkedvezmény részletes feltételeit a bank mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye tartalmazza.

 

Reprezentatív példa: 5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre nyújtott piaci kamatozású ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén a hitel kamata fix, a törlesztőrészletek száma 240 db, a hitel teljes díja az ügyleti kamat összegén túl magában foglal 12 600 Ft ingatlan-nyilvántartási eljárás díjat.

- Lakáscélú és lakáscélú hitelkiváltás esetén a fix éves ügyleti kamat: 5,37%, a fix törlesztőrészletek összege: 34 317 Ft; THM1: 5,61%, a hitel teljes díja: 3 251 849 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 8 251 849 Ft.

- Szabadfelhasználás és egyéb célú hitelkiváltás esetén a fix éves ügyleti kamat: 6,37%, a fix törlesztőrészletek összege: 37 233 Ft, THM1: 6,69%, a hitel teljes díja: 3 956 773 Ft a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 8 956 773 Ft.

A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.

 

 

 

 

 

Mi mindent valósíthat meg a Stabil Kamat hitelből?
 • vásárolhat használt vagy új lakást,
 • építkezhet vagy felújíthatja, korszerűsítheti otthonát,
 • kiválthatja meglévő hitelét,
 • sőt szabadon választott célra is fordíthatja.
Mik a Stabil Kamat jelzáloghitelünk főbb jellemzői?
 • A hitelösszeg 1-60 millió forint.
 • A hitel 5-től 20 évig (lépésköz 12 hónap) terjedő futamidővel igényelhető.
 • Ön döntheti el, hogy a hitelt 6 vagy 12 hónapos türelmi idővel igényli-e.
 • Ön döntheti el, hogy milyen ingatlant ajánl fel fedezetnek5: a fedezet legfeljebb három magyarországi lakó-, üdülő- vagy nyaralóingatlan, illetve építési telek lehet.

Rögzített kamatozás, változatlan törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt. A Stabil kamat hitelnél a pénzpiaci körülmények változásai nem gyakorolnak hatást a futamidő alatt a törlesztőrészlet mértékére. Tehát annak ellenére, hogy például a jegybanki alapkamat, a 12 havi budapesti bankközi kamatláb [BUBOR] vagy a szabályozói környezet változik, a Stabil Kamat jelzáloghitel kamata változatlan marad a teljes futamidő alatt. Míg a változó kamatozású kölcsönök kamata a körülmények és ezek alapján – a bank szerződésben rögzített egyoldalú módosítási jogára vonatkozó szabályok függvényében – csökkenhet vagy emelkedhet, addig ennél a rögzített kamatozású lakáshitelünknél a  kamat változatlan marad, épp ezért ez a hitel kiszámíthatóságot nyújt.


Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Melyek az igénylési feltételek?
 • Megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik.
 • Elmúlt már 18 éves, és a hitel lejáratakor nem lesz több, mint 65 éves. Amennyiben az Ön életkora a hitel lejáratakor meghaladná a 65 évet, akkor a hitelfedezeti életbiztosítás megkötése és az UniCredit Bank kedvezményezettként való megjelölése mellett igényelheti a hitelünket.
 • Rendelkezik saját vezetékes vagy mobiltelefonnal.
 • Legalább 3 hónapja bármely magyarországi banknál lakossági HUF/EUR bankszámlája van.
 • Rendszeres, az aktuális minimálbért elérő igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezik.
 • Legalább 3 hónapos munkaviszonya van az utolsó munkahelyén, és a próbaidőt már letöltötte, vagy minimum egy éve vállalkozó, vagy nyugdíjas.
Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Mit ajánlunk még a Stabil Kamat hitelen túl?

Válasszon UniCredit számlát napi pénzügyeinek intézéséhez!
Számos bankszámlánknál csökkentheti a havi számlavezetési díjat, ha UniCredit bankszámlájára érkezik a jövedelme. Keresse munkatársainkat a bankfiókjainkban, akik készséggel segítenek az Önnek leginkább megfelelő bankszámla kiválasztásában. Honlapunkon is kiszámolhatja, hogy igényeinek melyik bankszámla felel meg leginkább! Számoljon velünk!


Vagyonbiztosítást
kötne lakása, otthona védelme érdekében? Akkor érdemes a Allianz Biztosító ajánlatát megismernie.

Lakásfelújítást tervez?
A Stabil kamat kölcsönünk segítségével belevághat ebbe. THM6: 4,51-19,86%.

Kapcsolódó anyagok


A jelen tájékoztatás nem teljes körű
és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos "Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye és a Kondíciós lista tartalmazzák. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a hitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít  az Aktív-kedvezmény, a Prémium aktív-kedvezmény és a TOP prémium aktív-kedvezmény feltétel teljesítésnek.

3 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: Magyarország területén bármely POS-terminálon vásárol, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy rendelést kezdeményez telefonon keresztül, amely tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

4 Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani.

5 A felvehető hitelösszeg nem haladhatja meg az ingatlan bank által is elfogadott forgalmi értékének 80 százalékát. A forgalmi érték alapján folyósítható hitelösszeget a bank a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével, egyedi bírálat alapján az ingatlan értékbecslését követően állapítja meg.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo