Felújítási személyi kölcsön

Újítsa fel otthonát célhoz kötött személyi kölcsönünkkel, akár 10 éves futamidőre

 

A Felújítási személyi kölcsönünk kiszámíthatóságot és egyben rugalmasságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix.

 • Kedvezményes Kamat : 6,75% - 6,95%
 • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül. THM1 :7,28%-19,86%
 • 60 – 120 hónap között választható futamidő
 • 1 600 000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg
 • A hitelösszeg otthonfelújítási célra2
 • Egyszeri ingyenes előtörlesztés 3 000 000 forintig

 

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

 

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően bankol velünk.

 

Reprezentatív példa Felújítási Prémium Aktív kamatkedvezménnyel: 3 000 000 forint összegű Felújítási személyi kölcsön igénylése esetén 60 hónapos futamidőre a hitel kamatkedvezménnyel számolt ügyleti kamata évi 6,95%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 7,28% havi törlesztőrészlet 59 469 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 569 326 Ft, a hitel teljes díja: 569 326 Ft, (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz) THM normál kamattal számolva: 19,86%

 

Ki igényelheti a kölcsönt?

A kölcsönt igényelhetik házasságban, élettársi viszonyban élő, vagy gyermekét egyedül nevelő személyek vagy azok, akik éppen gyermeket várnak. A kölcsönt házaspár közösen nem, csak egyikük igényelheti. Az ügyletbe adóstárs nem vonható be.
A kölcsön igénybevételére azok jogosultak, akik:

 • legalább 1 gyermeket nevelnek, aki még nem töltötte be a 25. életévét (a gyod-ra jogosító gyermek esetében nincs korhatár), azonos lakóhellyel rendelkeznek és a felújítandó ingatlanban laknak, legalább egy éve (kivéve, ha a gyermek fiatalabb, mint 1 éves és/ vagy az ingatlan tulajdonjogának megszervezése, vagy az ingatlan nyilvántartási bejegyzése a kérelem benyújtását megelőző egy éven belül történt),
 • vagy gyermeket várnak és a magzat már legalább 12 hetes.
 • Az igénylők köztartozásmentesek.
 • Legalább az egyik igénylő 1 éve – max. 30 nap megszakítással - TB biztosított, vagy ugyanennyi ideig, vagy ideje felsőoktatási tanulmányokat folytat vagy folytatott.
 • Az igénylő, illetve kiskorú gyermeke – együttes igénylés esetén az igénylők együtt, vagy kiskorú gyermekeik – a felújítással érintett lakásban együttesen legalább 50%-os mértékben bejegyzett tulajdoni hányaddal rendelkeznek.

Felhívjuk figyelmét, hogy Felújítási személyi kölcsönünk után nem jár kamattámogatás Magyarország Kormánya által.

 

Bővebb tájékoztatás

ISMERJE MEG A PONTOS RÉSZLETEKET ÉS A HITELFEDEZETI BIZTOSÍTÁSUNKAT.

Igénylési feltételek:

 • Alkalmazottként dolgozik, nyugdíjas, egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos
 • Alkalmazotti jogviszony esetén a határozatlan munkaviszonya már 3 hónapja fennáll
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja
 • Havi nettó jövedelme eléri a nettó 300 000 forintot
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán
 • Az igénylő nyilatkozik, hogy megfelel a “Ki igényelheti a kölcsönt?” pontban foglaltaknak

Az UniCredit Bank a Generali Biztosító Zrt. megbízottjaként függő biztosításközvetőént jár el.

Generali hitelfedezeti biztosítás köthető a hitel teljes futamidejére, mely segítséget nyújthat nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez:

 • Halál esetén a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális tartozást a banknak, így az örökösöket ez nem terheli.
 • Balesetből eredő, legalább 50%-os mértékű maradandó egészségkárosodás, vagy
 • 49%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén ugyancsak a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosító a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális, le nem járt tartozás összegét a banknak, mely nagy segítség lehet egy váratlan baleset vagy betegség esetén.
 • 60 napot meghaladó folyamatos keresőképtelenség és táppénzre való jogosultság  esetén biztosítási eseményenként legfeljebb 6 hónapig a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztő részletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így felépülése alatt nem kell a havi hiteltörlesztés miatt aggódnia.
 • 60 napot meghaladó folyamatos munkanélküliségnél, amely nem a biztosítotti jogviszony kezdete első 3 hónapjában következett be, a biztosító eseményenként legfeljebb 6 hónapig a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztő részletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így maximálisan az álláskeresésre tud koncentrálni, a biztosító leveszi Önről a hiteltörlesztés terhét ebben a nehéz időszakban.

www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.


További részletkért érdeklődjön tanácsadóinknál bankfiókjainkban vagy hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számot, ahol munkatársunk tájékoztatja a részletekről.

A jelen tájékoztatás nem nyújt teljes körű tájékoztatást. A banki termék részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági üzletszabályzata, Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós lista, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, a Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Generali hitelfedezeti biztosítás részletes feltételei a Generali személyi kölcsönhöz kapcsolódó élet-, baleset-, egészség- és munkanélküliségi biztosítási feltételek (UC-SZK2) tartalmazza.

Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 60 hónap futamidővel,3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.
A Kölcsön célja az igénylő részleges vagy teljes tulajdonában álló lakás/ház felújításának finanszírozása. Magyarország területén fekvő, az ingatlan-nyilvántartásban lakás vagy lakóház fő rendeltetés szerinti jelleggel nyilvántartott ingatlan, valamint tanya, vagy birtokközpont jogi jelleggel nyilvántartott ingatlan lakáscélú épületei.

A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Felújítási Prémium Aktív Plusz, Felújítási Prémium Aktív kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a Bank havonta ellenőrzi. Amennyiben a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül. A szerződésben vállalt kamatkedvezmény-feltételeket a Bank vizsgálja és azok nem teljesítése a szerződésben meghatározott kamatemelést vonja maga után.
4 A Generali Hitelfedezeti Biztosítás a bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, amelyet folyamatos díjfizetéssel szükséges fenntartani. A kamatkedvezményre annak feltételeinek teljesítése esetén jogosult az Ügyfél, a szerződésben vállalt kamatkedvezmény-feltételeket a Bank vizsgálja és azok nem teljesítése a szerződésben meghatározott kamatemelést vonja maga után.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo