AKVIZÍTOR PROMÓCIÓ KERETÉBEN MOST MÉG KEDVEZŐBBEN TUDJA MEGVALÓSÍTANI CÉLJAIT STABIL KAMAT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÜNKKEL

 

Az Akvizítor Promócióra kizárólag azon Stabil Kamat kölcsön szerződést kötő ügyfelek jogosultak, akik igénylésüket a Bankkal szerződéses kapcsolatban álló közvetítőn keresztül teszik meg.

Az akció időtartama: 2018.09.24-2018.12.31.

 

Kölcsönünk kiszámíthatóságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix, így pontosan tudja pénzügyeit tervezni.

  • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül.
  • A hitelösszeg szabadon felhasználható.
  • 12-84 hónap között választható futamidő.
  • 300.000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg1.

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

Részleteket hirdetményünkben talál.

 

Kedvezmények a teljes futamidőre

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően bankol velünk.

7,99%-os kamat érhető el az Akvizítor Promóció keretében Prémium aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM2: 8,41%

A kedvezményhez legalább 200.000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára.3 A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet, Normál kamat mellett a THM2: 19,86%

12,49%-os kamat érhető el az Akvizítor Promóció keretében Aktív kamatkedvezménnyel a teljes futamidő alatt. THM2: 13,42%

A kedvezményhez legalább 110.000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit bankszámlájára.3 A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet, Normál kamat mellett a THM2: 19,86%

 

Reprezentatív példa (12-84 hónap közötti futamidővel elérhető Stabil kamat személyi kölcsön kamatkedvezmény nélkül): 3 000 000 forint összegű Stabil kamat személyi kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre a hitel normál ügyleti kamata évi 18%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM2) 19,86% havi törlesztő-részlet 76 589 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 598 135 Ft, a hitel teljes díja: 1 598 135 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz).


www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

További részletkért érdeklődjön tanácsadóinknál bankfiókjainkban vagy hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számot, ahol munkatársunk tájékoztatja a részletekről.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű.

A banki termékek részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági Üzletszabályzata, Egyéb Szolgáltatások Díjai Kondíciós Listája, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye, Lakossági hitelkártya kondíciós lista tartalmazzák. Az igénylés előfeltétele, hogy az igénylő rendelkezzen havi, rendszeres, munkaviszonyból, vállalkozó tevékenységből, illetve nyugdíjból származó, minimum a minimálbért elérő jövedelemmel. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, Egyéb Szolgáltatások Díjai Kondíciós Listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében, Lakossági hitelkártya kondíciós listájában  rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1 A bank 2 millió forint fölötti hitelösszeg esetében előírja a szerződés közjegyzői okiratba foglalását, 3 millió forint fölötti hitelösszeg esetében kötelező a házastárs adóstársként történő bevonása a hitelügyletbe.

2 A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

3 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Prémium aktív kedvezmény és az Aktív kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a bank a futamidő 3. hónapjától a teljes futamidő alatt havonta ellenőrzi. Amennyiben a futamidő alatt a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo