UniCredit Partner Szolgáltatás

Beszéljünk a Partnerség előnyeiről!


Munkáltatóként folyamatosan keresi annak a lehetőségét, milyen formában tud többletjuttatást biztosítani munkavállalói részére? Szeretné növelni a munkavállalók céghez való lojalitását? Mindezt a vállalat számára költségmentesen és adminisztratív terhek nélkül?

Megoldást jelenthet erre az UniCredit Partner Szolgáltatási Csomag, mely széles körű pénzügyi szolgáltatást biztosít, számos kedvezményes lehetőséggel és helyszíni tanácsadással munkavállalói számára.

 

Mit kínál a Partner Szolgáltatási csomag?

Partner csomagjaink lényege, hogy előnyös szolgáltatásokat nyújtanak mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak:

MUNKÁLTATÓI ELŐNYÖK
MUNKAVÁLLALÓI ELŐNYÖK

 

Kik és milyen feltételekkel vehetik igénybe?

Olyan, Magyarországon bejegyzett, devizabelföldi kis-, közép- és nagyvállalatok igényelhetik, amelyek legalább egy éve működnek és legalább 10 fő munkavállalót foglalkoztatnak.

A partner szolgáltatási csomagban foglalt kedvezmények igénybevételének feltétele a Munkáltató vállalat és az UniCredit Bank között ún. „Együttműködési Megállapodás” megkötése.

Felkeltettük az érdeklődését?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy az Ön üzleti igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot állítsuk össze. Ennek felméréséhez személyes megbeszélést ajánlunk, ahol a megállapodás további részleteinek egyeztetésére is lehetőségünk nyílik.

Munkatársaink, a megadott adatok alapján fogják Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy az együttműködési lehetőség részleteit egyeztessék. A Bank az adatokat csupán adategyeztetéshez  használja fel, és azt csak a regisztrációt követő 30 napig tárolja.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a bank ajánlatának.

A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint a bankszámlaszerződések és a betéti szerződés részletes leírását a bank mindenkor hatályos Kondíciós listái, az adott termékre vonatkozó hirdetményei és Üzletszabályzatai tartalmazzák, amelyek elérhetők a honlapunkon és a bankfiókjainkban.

A fent felsorolt hiteltermékek kondícióit az UniCredit Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelei részére szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetményei („Hirdetmény – Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben, a Lakossági üzletszabályzatában, valamint a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján dönt. A Kondíciós listák és a Hirdetmények az UniCredit Bank fiókhálózatában, valamint az internetes oldalán egyaránt elérhetők.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.
magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák.

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére TOP prémium aktív kedvezménnyel számított kamat figyelembevételével történt; a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti.
2 A kamatkedvezmény  5 éves kamatperiódushoz kötött UniCredit  lakáscélú jelzáloghitel igénylése esetén érhető el.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo