UniCredit Partner Szolgáltatás

Beszéljünk a Partnerség előnyeiről!


Munkáltatóként folyamatosan keresi annak a lehetőségét, milyen formában tud többletjuttatást biztosítani munkavállalói részére? Szeretné növelni a munkavállalók céghez való lojalitását? Mindezt a vállalat számára költségmentesen és adminisztratív terhek nélkül?

Megoldást jelenthet erre az UniCredit Partner Szolgáltatási Csomag, mely széles körű pénzügyi szolgáltatást biztosít, számos kedvezményes lehetőséggel és helyszíni tanácsadással munkavállalói számára.

 

Mit kínál a Partner Szolgáltatási csomag?

Partner csomagjaink lényege, hogy előnyös szolgáltatásokat nyújtanak mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak:

MUNKÁLTATÓI ELŐNYÖK

Többletjuttatás a munkavállalók részére

Növelheti munkavállalói lojalitását az UniCredit által nyújtott kedvezményekkel, melyek többletjuttatást jelenthetnek a dolgozók számára.

A Munkáltató számára költségmentes

A szolgáltatás a Munkáltató számára költségmentes, jellemzően nem jár külön adminisztratív terhekkel a bankkal kötött megállapodás aláírásán kívül.


Segítünk megtalálni az ideális megoldást!

Számlacsomagjaink közül a kisebb és nagyobb jövedelemmel rendelkezők, az aktívan vagy kevésbé aktívan számlájukat használók is megtalálják a számukra kedvező ajánlatot, melyet egyedi kedvezményekkel és akciókkal teszünk még vonzóbbá.


Rugalmas kiszolgálás

Biztosítjuk, hogy a dolgozóknak ne kelljen szabadnapot kivenniük banki ügyeik intézéséhez, igény esetén előre egyeztetett időpontban a vállalat székhelyén, telephelyén helyszíni banki tanácsadást nyújtunk mobilbankáraink segítségével.

A Mobilbankárok olyan speciálisan képzett szakemberek, akik bankunk megbízásából felkeresik Önt vagy Munkavállalóját és az aktuális pénzügyi igényei és adottságai figyelembevételével tájékoztatást adnak a hiteltermékeinkről, a számlavezetési lehetőségekről, illetve egyéb pénzügyi szolgáltatásokról.

 
Segítünk a dolgozók tájékoztatásában

Az Együttműködési Megállapodás megkötése esetén segítséget nyújtunk, hogy munkavállalói a dolgozói kedvezményekről értesülést szerezhessenek.

 • Irodai és a termelésben dolgozók számára is elérhető webes információs felületet biztosítunk, melyen keresztül jelezhetik számlanyitási és egyéb termék igényüket egy regisztráció formájában.
 • A dolgozók tájékoztatásához támogatást nyújtunk az intranetes vállalati tájékoztatók, valamint papír alapú szórólapok, plakátok és nyomtatványok előkészítésével.

MUNKAVÁLLALÓI ELŐNYÖK

Kedvezményes bankszámlák

 • A Partner Aktív Plusz Csomagot azok számára ajánljuk, akik kedvező tranzakciós díjszabást és akár nullázható havi számlavezetési díjat (díjvisszatérítéssel) szeretnének.
 • A Partner Ikon Plusz Csomag azok számára lehet előnyös választás, akik bankszámlát keresnek fix havi számlavezetési díjjal (díjvisszatérítéssel) és korlátlan számú díjmentes tranzakciókkal.

 
Egyedi hitel kedvezmények

 • Folyószámlahitel-igénylés esetén a standard lakossági kondíciókhoz képest kedvezőbb kamatot biztosítunk a Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek. THM1: 22,88-24,81%.
  Kamatkedvezmény figyelembe vétele nélkül számolt THM: 24,09-26,04%.
 • Piaci kamatozású lakáscélú jelzáloghiteleinkhez akár 1,30%-os3 TOP prémium aktív kamatkedvezményt nyújtunk, a feltételek teljesítése esetén.
  TOP prémium aktív kamatkedvezménnyel számolt THM2 értéke: 3,51– 5,15%. 
  Kamatkedvezmény figyelembe vétele nélkül számolt THM: 4,48- 5,62%).
  A kamatkedvezménnyel történő hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes.

 
Személyes jelenlét, kényelmes ügyintézés

A Partner szolgáltatás keretében mobilbankárt biztosítunk, aki

 • rendszeres fogadóóra keretében a munkahelyen személyesen is elérhető;
 • segítséget nyújt a bankváltásban, ha Ön vagy dolgozója szeretne ezentúl az UniCredit adta kedvezményekkel élni.
 • A banki hitel ügyletek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják a hiteligénylővel a kapcsolatot.

Hosszú távra szól

Az UniCredit  Partner számlacsomagok kedvezményei munkahelyváltás vagy nyugdíjba vonulás esetén sem vesznek el.

 

Kik és milyen feltételekkel vehetik igénybe?

Olyan, Magyarországon bejegyzett, devizabelföldi kis-, közép- és nagyvállalatok igényelhetik, amelyek legalább egy éve működnek és legalább 10 fő munkavállalót foglalkoztatnak.

A partner szolgáltatási csomagban foglalt kedvezmények igénybevételének feltétele a Munkáltató vállalat és az UniCredit Bank között ún. „Együttműködési Megállapodás” megkötése.

Felkeltettük az érdeklődését?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy az Ön üzleti igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot állítsuk össze. Ennek felméréséhez személyes megbeszélést ajánlunk, ahol a megállapodás további részleteinek egyeztetésére is lehetőségünk nyílik.

Munkatársaink, a megadott adatok alapján fogják Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy az együttműködési lehetőség részleteit egyeztessék. A Bank az adatokat csupán adategyeztetéshez  használja fel, és azt csak a regisztrációt követő 30 napig tárolja.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a bank ajánlatának.

A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint a bankszámlaszerződések és a betéti szerződés részletes leírását a bank mindenkor hatályos Kondíciós listái, az adott termékre vonatkozó hirdetményei és Üzletszabályzatai tartalmazzák, amelyek elérhetők a honlapunkon és a bankfiókjainkban.

A fent felsorolt hiteltermékek kondícióit az UniCredit Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelei részére szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetményei („Hirdetmény – Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben, a Lakossági üzletszabályzatában, valamint a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján dönt. A Kondíciós listák és a Hirdetmények az UniCredit Bank fiókhálózatában, valamint az internetes oldalán egyaránt elérhetők.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.
magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák.

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek
változása esetén a mértéke módosulhat.
2 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére TOP prémium aktív kedvezménnyel számított kamat figyelembevételével történt; a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti.
3 A kamatkedvezmény  5 éves kamatperiódushoz kötött UniCredit  lakáscélú jelzáloghitel igénylése esetén érhető el.

Spinning wheel animation

Loading