UNICREDIT KIEMELT PARTNER SZOLGÁLTATÁS A BOSCH CÉGCSOPORT MUNKAVÁLLALÓINAK

 

A partnerség, az együttműködés olyan előnyöket hozhat a mindennapjainkba, amelyekhez másképp nem juthatnánk. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, hogy az UniCredit Bank partnerköréhez tartozva olyan kedvezményekhez jusson, amelyek másképp nem elérhetők.


Mit kínál Önnek a Kiemelt Partner Szolgáltatás?

A BOSCH Cégcsoport munkavállalói számára olyan kedvezménycsomagokat, melyek a hétköznapokra és a fontos pillanatokra is tartogatnak kedvezményeket.

 

PARTNER PRESTIGE SZÁMLACSOMAG

Azoknak, akik bankszámlát keresnek, díjmentes tranzakciókkal és akár nullázható havi zárlati díjjal Egyedi hitelkonstrukciókat kívánnak igénybe venni, egyedi megtakarítási ajánlatot szeretnének.

PARTNER PRESTIGE BANKSZÁMLA

Díjmentes szolgáltatásokkal1

 • Számlavezetés díjvisszatérítéssel2. EBKM: 0,01%
 • Díjmentes elektronikus csatornán keresztül megadott belföldi forint átutalási megbízás
 • Díjmentes csoportos beszedési és állandó forint átutalási megbízások
 • Díjmentesen vehet fel készpénzt belföldi UniCredit és bármely egyéb belföldi banki ATM-ből
 • Díjmentes SMS-t küldünk a bankszámlára érkező jóváírásokról, terhelésekről és a bankkártyás tranzakciókról
 • Díjmentesek a bankkártyával történő vásárlások
 • Díjmentes a betéti bankkártya kibocsátói és éves tagsági díja
 • Díjmentes SpectraNet Light, Mobil alkalmazás, Telefonbank és SMS szolgáltatás

A részletes feltételeket és kondíciókat a mindenkor hatályos UniCredit Partner Prestige Csomagra vonatkozó Külön kondíciók tartalmazzák.

1 A Bank a Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó kondíciós listában meghatározott bankszámla külön kondíciókat a számlanyitás dátumától számítva 2 évig biztosítja. A számlanyitástól számított 2 év elteltével a számlacsomag „Partner Ikon Plusz” számlacsomagra módosul, és arra az „UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz csomagokra vonatkozó külön kondíciók” megnevezésű dokumentumban foglalt kondíciók az irányadóak az ügyfél értesítése mellett. A jelen pont szerinti 2 éves időtartamtól a bank az ügyfél javára eltérhet, jogosult azt az ügyfél értesítése mellett meghosszabbítani.
2
A Csomag normál zárlati díja 8 000 forint/hó/bankszámla. A zárlati díj az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban legalább 600 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj teljes összege a következő hónapban kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a tárgyhónapban kevesebb, mint 600 000 forint, de legalább 300 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a következő hónapban, 4 000 forint kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a tárgyhónapban kevesebb, mint 300 000 forint, de legalább 200 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a következő hónapban, 2 000 forint kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a fenti jóváírási feltétel nem teljesül, akkor a zárlati díjból jóváírásra nem kerül sor. A Bank a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban havi zárlati díjat nem számítja fel.

 

EGYEDI HITELKONSTRUKCIÓK

Lakáshitel akár 2,42 % kamattól

FOLYÓSZÁMLAHITEL

A folyószámlához kapcsolódóan megnyitott hitelkeret erejéig a bank automatikusan teljesíti a pénzforgalmi megbízásokat.

A Partner Prestige számlacsomaggal kedvezményes kamattal3 vehető igénybe folyószámlahitel az UniCreditnél!

 • Rugalmas, mivel a keretéből annyit használ fel, amennyit szeretne, és a számlára érkező jóváírások automatikusan visszatöltik a keretét.
 • Kamatot csak a felhasznált összeg után kell fizetni.
 • Lehetősége van az UniCredit Banknál megnyitott folyószámlához egy másik banknál fennállóval azonos mértékű hitelkeretet igényelni, és így – pozitív hitelbírálat esetén – a másik banknál meglévő hitelkeretet áthozni, hogy pénzügyei átláthatóbbak legyenek.

THM: 6,06%4 számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével

A részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérésére tájékoztatást nyújtanak mobilbankár hálózatunk szakemberei.

3 A bank a Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó Kondíciós listában meghatározott folyószámlahitelre vonatkozó külön kondíciókat a számlanyitás dátumától számítva 2 évig biztosítja. A számlanyitástól számított 2 év elteltével a mindenkor hatályos „Hirdetmény – Ingatlanfedezet nélküli hitelek” dokumentumban szereplő, az UniCredit Folyószámlahitelre vonatkozó kondíciók az irányadóak az ügyfél értesítése mellett. A jelen pont szerinti 2 éves időtartamtól a bank az ügyfél javára eltérhet, jogosult azt az ügyfél értesítése mellett meghosszabbítani.

4 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével történt (a számlacsomag normál zárlati díja 8 000 forint/hó mely a THM számítása során nem került figyelembevételre) a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevétele nélkül számított THM értéke: 34,36%

 

HITELKÁRTYA

A Partner Prestige számlacsomaggal kedvezményes éves kamattal igényelhető hitelkártya az UniCreditnél!

Pénz visszatérítési akciónkban5 hitelkártyás költések után 100 forintonként 1 forintot visszakaphat, ha teljesíti a meghatározott feltételeket, így évente több ezer forintos jóváírásban is részesülhet. Ráadásul a számlacsomaghoz kapcsolódóan igényelt UniCredit Narancs, UniCredit Kék és UniCredit Arany hitelkártyák kibocsátási és éves díját is elengedjük!6

THM: 10,42%7 a számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével.

Használja a honlapunkon elérhető hitelkártya-összehasonlító alkalmazásunkat, ahol további információkat is talál a hitelkártyákról: www.unicreditbank.hu/hitelkartyak.

A részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérésére tájékoztatást nyújtanak mobilbankár hálózatunk szakemberei.

5A lakossági hitelkártyák esetén biztosított, visszavonásig tartó pénz-visszatérítési akció részleteit és a jóváírás feltételeit a www.unicreditbank.hu/hitelkartya_tudnivalok  oldalon, valamint a hatályos „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentumban találja.

6 A bank a Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó Kondíciós listában meghatározott külön kondíciókat a számlanyitás dátumától számítva 2 évig biztosítja. A számlanyitástól számított 2 év elteltével a mindenkor hatályos „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentumban foglalt kondíciók az irányadóak az ügyfél értesítése mellett. A jelen pont szerinti 2 éves időtartamtól a bank az ügyfél javára eltérhet, jogosult azt az ügyfél értesítése mellett meghosszabbítani.

7 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével történt (a számlacsomag normál zárlati díja 8 000 forint/hó mely a THM számítása során nem került figyelembevételre) a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevétele nélkül számított THM értéke: 31,47-37,39%

 

JELZÁLOGHITEL

Jelzáloghitel esetében a lakossági kondíciókhoz képest kedvezőbb kamatot biztosítunk a Partner Prestige számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek.

THM: 2,93-5,89%a számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével.

Eldönthető, hogy

 • a hitelből új vagy használt lakást vásárol, felújít vagy akár építkezik;
 • a hitelt 6 vagy 12 hónapos türelmi idővel igényli-e;
 • a hitelt rövid vagy hosszú időtávra veszi-e fel, illetve hogy mennyi idő alatt kívánja a felvett összeget visszafizetni: 2 – 30 év közötti futamidő választható;
 • hány ingatlant ajánl fel fedezetnek: a fedezet legfeljebb három, magyarországi tehermentes lakó-, üdülő- vagy nyaralóingatlan, illetve építési telek lehet.

 A kamatozásnál 3 lehetőség közül lehet választani:

 • lehet referencia-kamatlábhoz kötött, ebben az esetben az ügyleti kamat évente változó: a mindenkori 12 havi BUBOR (Budapesti bankközi forint hitelkamatláb) és a szerződéskötéskor hatályos hirdetmény szerinti kamatfelár összege (amely kamatfelár a futamidő alatt végig fix), vagy
 • változhat 5 vagy 10 éves kamatperiódusonként, vagy
 • lehet fix a kamat a teljes 10, 15 vagy 20 éves futamidőre.

A kamatkedvezménnyel történő hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A jelzáloghitelek folyósításának feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával   terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett Partner Prestige számla.

A részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérésére tájékoztatást nyújtanak mobilbankár hálózatunk szakemberei.

8 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó kamatkedvezmény figyelembevételével történt (a számlacsomag normál zárlati díja 8 000 Ft/hó, mely a THM számítása során nem került figyelembevételre), a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A bank a referencia THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevétele nélkül számított THM értéke: 7,34-10,08%.

MEGTAKARÍTÁS

Akciós 3%-os betéti kamat

Akciós, 3,00%-os forint betéti kamat 2 hónapos lekötés esetén (EBKM: 3,04%, nem akciós EBKM: 0,01%)

Partner Prestige számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink 3,00%-os éves kamatot érhetnek el, ha a 2 hónapos, akciós UniCredit forintbetétbe hozzák a megtakarításaikat! (EBKM: 3,04%; nem akciós EBKM:0,01%). A lekötés feltétele, hogy az ügyfél növelje a bankunknál lévő megtakarításainak összegét.9

Szakértőink segítenek a megtakarítások elhelyezésében, legyen szó betétlekötésről, rendszeres megtakarításról vagy egyéb befektetésekről. Sőt – bizonyos feltételek teljesülése esetén – adómentes megtakarítások is igénybe vehetőek.

9 Az akció a számlanyitásától, illetve számlacsomag váltástól számított 2 hónapig érvényes, és a magánszemélyek által, újonnan – bankon kívülről – elhelyezett betétekre vonatkozik, amennyiben az ügyfél növeli a mindenkor hatályos Partner Prestige Csomagra vonatkozó Kondíciós listában meghatározott referencia dátumhoz képest az UniCredit Banknál lévő megtakarításait. Az akciós betét további részletes feltételei megtalálhatók a bank Partner Prestige Csomagra vonatkozó Kondíciós listájában.

PARTNER IKON PLUSZ SZÁMLACSOMAG

Azoknak, akik bankszámlát keresnek díjmentes tranzakciókkal és egyedi hitel ajánlattal.

A Partner Ikon Plusz Csomagot azok számára ajánljuk, akik pénzügyeikkel rendszeresen foglalkoznak és fontos számukra, hogy a banki költségeik áttekinthetőek és kiszámíthatóak legyenek. Partner Ikon bankszámla csomaggal jelentős banki költséget megspórolhat, mert a 1024 forintra csökkenthető havi zárlati díj10 mellett számos díjmentes szolgáltatást tartalmaz. A kiemelten aktív, magasabb jövedelmű ügyfeleknek ajánljuk. EBKM: 0,01%

 • Díjmentesek az állandó és az elektronikusan indított átutalások.
 • Díjmentesek a csoportos beszedési megbízások.
 • Korlátlan számban díjmentes ATM készpénzfelvétel.11
 • Díjmentes a készpénzbefizetés UniCredit ATM-eken keresztül.12
 • Díjmentesen értesítés SMS-ben tranzakciók széles köréről.13
 • Mastercard Standard érintő / Visa Classic bankkártya díjmentesen igényelhető14

Bankunk a Partner Ikon Plusz számlacsomag esetében további kedvezményeket ad azon ügyfeleknek, akik Bankunknál folyószámla hitellel, hitelkártyával, vagy jelzálog hitellel rendelkeznek:15

 • A havi zárlati díj tovább csökkenthető10
 • Díjmentes SpectraNet Internet Banking Light  szolgáltatás16.

PARTNER AKTÍV PLUSZ SZÁMLACSOMAG

Azok számára, akik kedvező tranzakciós díjszabást és akár nullázható havi zárlati díjat szeretnének.

A Partner Aktív Plusz Csomag előnye, hogy a jövedelemérkeztetést díjazza. A havi 510 forintos zárlati díj összege díjvisszatérítéssel csökkenthető vagy akár nullázható. EBKM: 0,01%. Előnyös választás a napi bankoláshoz.

 • Visszatérítéssel nullázható havi zárlati díj, havi 120 ezer forint jóváírástól.19
 • Díjmentes ATM készpénzfelvétel havi két alkalommal, a beállított kártyalimit erejéig.20
 • Díjmentes a csoportos beszedési megbízás korlátlan számban.21
 • Díjmentes SpectraNet Internet Banking Light szolgáltatás.22
 • Díjmentes a készpénzbefizetés UniCredit ATM-eken keresztül.23
 • Díjmentes értesítés SMS-ben a számlán történő jóváírásokról.24
 • Mastercard® Unembossed bankkártya díjmentesen igényelhető25

Bankunk további kedvezményeket kínál a Partner Aktív Plusz csomagban, azon ügyfelei számára, akik aktívan használják26 UniCredit Hitelkártyájukat:

 • Díjmentes állandó átutalás havi két alkalommal27
 • Díjmentes elektronikus úton indított eseti átutalások havonta összesen legfeljebb négy alkalommal28

Kérjük, a további részletekről kérdezze mobilbankár, vagy fióki tanácsadó kollégáinkat, illetve tájékozódjon az UniCredit Partner Aktív Plusz  és Partner Ikon Plusz csomagra vonatkozó külön kondíciókból.

RUGALMAS SEGÍTSÉG TERVEI MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

Személyi kölcsön és folyószámlahitel kamatkedvezménnyel, kényelmes ügyintézés mellett.

SZEMÉLYI KÖLCSÖN AKCIÓ

Új személyi kölcsön akciónkkal ügyfeleink most még kedvezőbben valósíthatják meg az álmaikat!

Az Akvizítor Promócióra kizárólag azon Stabil Kamat kölcsön szerződést kötő ügyfelek jogosultak, akik igénylésüket a Bankkal szerződéses kapcsolatban álló közvetítőn keresztül teszik meg.

Az akció időtartama: 2018.09.24-2018.12.31.

Kölcsönünk kiszámíthatóságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix, így pontosan tudja pénzügyeit tervezni.

 • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül.
 • A hitelösszeg szabadon felhasználható.
 • 12-84 hónap között választható futamidő.
 • 300.000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg1.

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

Részleteket hirdetményünkben talál vagy kérhet bővebb tájékoztatást mobilbankár kollégáinktól!

KEDVEZMÉNYEK A TELJES FUTAMIDŐRE

Új személyi kölcsön akciónkkal ügyfeleink most még kedvezőbben valósíthatják meg az álmaikat!

Az Akvizítor Promócióra kizárólag azon Stabil Kamat kölcsön szerződést kötő ügyfelek jogosultak, akik igénylésüket a Bankkal szerződéses kapcsolatban álló közvetítőn keresztül teszik meg.

Az akció időtartama: 2018.09.24-2018.12.31.

Kölcsönünk kiszámíthatóságot kínál Önnek, hiszen a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix, így pontosan tudja pénzügyeit tervezni.

 • Fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül.
 • A hitelösszeg szabadon felhasználható.
 • 12-84 hónap között választható futamidő.
 • 300.000 forinttól 7 millió forintig igényelhető hitelösszeg1.

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

Részleteket hirdetményünkben talál vagy kérhet bővebb tájékoztatást mobilbankár kollégáinktól! 

 

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK

www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű.

A banki termékek részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági Üzletszabályzata, Egyéb Szolgáltatások Díjai Kondíciós Listája, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye, Lakossági hitelkártya kondíciós lista tartalmazzák. Az igénylés előfeltétele, hogy az igénylő rendelkezzen havi, rendszeres, munkaviszonyból, vállalkozó tevékenységből, illetve nyugdíjból származó, minimum a minimálbért elérő jövedelemmel. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, Egyéb Szolgáltatások Díjai Kondíciós Listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében, Lakossági hitelkártya kondíciós listájában  rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

FOLYÓSZÁMLAHITEL KEDVEZMÉNY

Épp szeretne megvásárolni egy akciós terméket, vagy egy váratlan költség merült fel? A folyószámlahitellel rendezni tudja számláit. A folyószámlához kapcsolódóan megnyitott hitelkeret erejéig, a bank automatikusan teljesíti az Ön pénzforgalmi megbízásait.

Folyószámla-hitelkeret igénylése esetében a standard lakossági kondíciókhoz képest 1%-kal kedvezőbb kamatot biztosítunk, a Partner Aktív Plusz, vagy Partner Ikon Plusz számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek.

Partner Aktív Plusz számlacsomaghoz igényelt folyószámla hitel esetében 

 • A hitelkeret összege: 100 000-3 000 000 forint, az igénybe vehető keretösszeg a hitelbírálat alapján kerül meghatározásra, a rendszeres havi számlajóváírás / jövedelem maximum 250%-a lehet. 
 • Az UniCredit folyószámla hitelt meglévő más banki folyószámla hitelkeret kiváltására is igényelheti.
 • Az akciónk keretében17 aktív bankszámlahasználat esetén, a folyószámlahitel első éves kezelési költsége 0 forintTHM:18 22,57% (normál kondíciókkal számított THM:18 23,61 %).

Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén Partner Aktív Plusz folyószámlához kapcsolódóan, 1 éves futamidőre a hitel induló normál kamata 18,89%, amely kamat változó,  A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesítésre kerül, majd minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész, a teljes hiteldíj mutatója (THM)  23,61%. Törlesztő részlet összege:  5 903 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 454 858 forint, a hitel teljes díja: 79 858 forint, amely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből áll: éves kezelési költség: 2 900 forint, folyószámla zárlati díja 510 forint.

Partner Ikon Plusz számlacsomaghoz igényelt folyószámla hitel esetében

 • A hitelkeret összege: 150 000-3 000 000 forint, az igénybe vehető keretösszeg a hitelbírálat alapján kerül meghatározásra, a rendszeres havi számlajóváírás / jövedelem maximum 250%-a lehet. 
 • Az UniCredit folyószámla hitelt meglévő más banki folyószámla hitelkeret kiváltására is igényelheti.
 • Az akciónk keretében17 aktív bankszámlahasználat esetén, a folyószámlahitel első éves kezelési költsége 0 forintTHM:18 24,56%. (normál kondíciókkal számított THM:1825,64 %).

Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén Partner Ikon Plusz folyószámlához kapcsolódóan, 1 éves futamidőre a hitel induló normál kamata 18,89%, amely kamat változó,  A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesítésre kerül, majd minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész, a teljes hiteldíj mutatója (THM) 25,64%. Törlesztő részlet összege: 5 903 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 461 026 forint, a hitel teljes díja: 86 026 forint, amely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből áll: éves kezelési költség: 2 900 forint, folyószámla zárlati díja 1024 forint.

Kérjük, a további részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérdezze mobilbankár, vagy fióki tanácsadó kollégáinkat, illetve tájékozódjon az UniCredit Partner Aktív Plusz  és Partner Ikon Plusz csomagra vonatkozó külön kondíciókból.

KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉS

Előfordult már, hogy a bankfióki nyitvatartási időn kívül szeretett volna egy szakemberrel beszélni a pénzügyi igényeiről, vagy személyes tájékoztatást kapni a banki termékekről?

Mobilbankár hálózatunk szakemberei segítségével, könnyen eligazodhat az UniCredit Bank lakossági hiteltermékei között. Kérésére, kollégáink egy előre egyeztetett időpontban az otthonában, vagy a munkahelyén is szívesen felkeresik Önt. A banki hitel kérelmek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.

Kívánsága szerint a leendő banki ügyletek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.

A mobilbankári közreműködésnek nincsen külön költsége!

Ez a kényelmes megoldás – tájékoztatás, mobilbankári ügyintézés – minden esetben térítésmentes az Ön számára.

Ismerje meg az elérhető lehetőségeket és kedvezményeket, kérje mobilbankár kollégánk segítségét az ideális megoldás megtalálásában!

NYERJEN PÁRIZSI HOSSZÚHÉTVÉGÉT ÚJ UNICREDIT HITELKÁRTYÁJÁVAL!

Igényeljen UniCredit hitelkártyát, és nyerje meg az 5 db párizsi hétvége egyikét 1500 euró költőpénzzel!

Igényeljen UniCredit hitelkártyát, és nyerje meg az 5 db párizsi hétvége egyikét 1500 euró költőpénzzel! Ehhez nem kell mást tennie, mint akciónk keretében hitelkártyát igényelni, azzal a megadott határidőig minimum 1000 forint értékben vásárolni és a játékunkban játszani. Sőt most kibocsátói díj nélkül igényelhet UniCredit hitelkártyát1, és a feltételek teljesítése esetén az első év végén a tagsági díjat is visszatérítjük!2

Igényelje hitelkártyáját 2018. október 31-ig, vásároljon vele 1 000 forint felett, és regisztráljon 2018. november 16-ig az oldalunkon, hogy részt vehessen a játékunkban!

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletes feltételeket a Részvételi feltételek dokumentum  tartalmazza.

THM3: 36,16% ̶ 36,95%

A hitelkártyákra vonatkozó részletes feltételeket a bank Általános üzleti feltételei, a Bankkártya üzletszabályzat, a részletes kondíciókat a „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentum tartalmazza. A bank a hitelkártya kibocsátásáról és a hitelkeret megállapításáról a saját hitelbírálata alapján dönt.

1 Az akcióban az akció időtartama alatt kibocsátott Mastercard Narancs, Mastercard Kék, Mastercard Arany, Mastercard Platina hitelkártyák vesznek részt. (Nem minősül új kibocsátású kártyának a vonatkozó igénylési időszak alatt pótolt hitelkártya.) Az akcióban nem vesznek részt azok a hitelkártyák (Mastercard Narancs, Mastercard Kék, Mastercard Arany, Mastercard Platina), amelyek a Kártyabirtokos üzleti célú költéseinek finanszírozására szolgálnak.

2 A tagsági díjat akkor írjuk jóvá, ha a hitelkártya a tagsági díj terhelésének időpontjában nem szűnt meg vagy nem áll felmondás alatt.

3 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

 

A párizsi utazás az alábbiakat tartalmazza:

 • 1,500 EUR költőpénz
 • retúr repülőjegyek 2 fő részére Budapest és Párizs között,
 • 2 éjszaka egy 4 csillagos szállodában, reggelivel,
 • vacsora egy Michelin csillagos étteremben,
 • VIP vacsora a Moulin Rouge-ban,
 • és Paris Priceless Experience a Mastercard® jóvoltából.

Miért praktikus egy hitelkártya?

 • Mert nem kell lemondania egy visszautasíthatatlan ajánlatról a hónap végén sem.
 • Mert pénzvisszatérítési akciónkban a költései után 100 forintonként 1 forintot visszakaphat.
 • Mert számos szolgáltató  ̶  például szállodai szobafoglalás vagy autóbérlés esetén  ̶  betéti kártyát nem fogad el.
 • Mert kamatmentesen vásárolhat vele, ha a teljes összeget a törlesztési periódus végén kiegyenlíti.4
 • UniCredit számlája van? Adjon automatikus átvezetési megbízást az automatikus törlesztésre.

4 A kamatmentesség feltétele akkor teljesül, ha a hitelkártyával csak vásárlási tranzakciók történtek.

 

Hitelkártya-igényléshez az alábbi dokumentumokra lesz szüksége.

 •  személyazonosító okmány (ami lehet: személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány);
 • adóigazolvány;
 •  a lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya);
 • jövedelemigazolás:

  • alkalmazottaknak: 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás banki formanyomtatványon;
  • nyugdíjasoknak: NYUFIG igazolás, valamint nyugdíjszelvény;
  • vállalkozóknak: NAV jövedelemigazolás;
  • saját vállalkozásból származó jövedelem esetén: NAV köztartozás („0”-s) igazolás. Amennyiben a vállalkozás szerepel a Köztartozásmentes adatbázisban, az igazolás benyújtása nem szükséges.
 • Más banknál vezetett bankszámla esetén az utolsó két havi eredeti számlakivonat vagy az e-kivonat hitelesített másolata vagy az e-kivonat elektronikus aláírással vagy egy kivonat, amelyet bankunk terminálján nyomtattak ki.

Az igényléshez szükséges nyomtatványokat letöltheti bankunk holnapjáról.


Ismerje meg a nyereményjáték további feltételeit, kérjen bővebb tájékoztatást mobilbankár kollégáinktól!

 

ÜGYFÉLAJÁNLÁSI AKCIÓ

10-15-20 ezer forint jóváírási lehetőség!

Elégedett a szolgáltatásainkkal? Ajánlja számlacsomagjainkat barátainak és ismerőseinek!

Milyen kedvezményeket kaphat az ajánlásáért?

Lakossági és kisvállalati ügyfeleink számára  ̶  sikeres ajánlás esetén, az akció feltételei szerint – az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

Ha Ön

 • új lakossági ügyfelet (kivéve Premium Banking) ajánl110 000 forint jóváírást kap;
 • új Premium Banking ügyfelet ajánl115 000 forint jóváírást kap;
 • új kisvállalati ügyfelet ajánl120 000 forint jóváírást kap.

Mikor sikeres az ajánlás?

 • Az ajánlás akkor sikeres, ha az ügyfélajánlási akciónk keretében ajánlott ismerőse
 • az akció időtartama alatt bankunknál lakossági bankszámlát2 nyit, melyhez Mastercard® betéti bankkártyát igényel, és azt a számlanyitást követő második hónap végéig aktiválja;
 • valamint a számlanyitást követő második hónap utolsó munkanapján aktív ügyfélstátusszal4 rendelkezik, vagy bármilyen (kivéve Exkluzív Bronz) kisvállalati számlát nyit, és a számlanyitást követő harmadik hónap utolsó munkanapján aktív ügyfélstátusszal4 rendelkezik.

Ki lehet ajánló?

Lakossági és kisvállalati3 (kivéve Exkluzív Bronz számlacsomaggal rendelkező) ügyfeleink,

 • akik teljesítik az aktív ügyfélstátusz feltételeit4, illetve
 • lakossági ügyfélként aktív Mastercard betéti kártyával is rendelkeznek,
 • valamint kisvállalati ügyfélként az Ajánlott ügyfél számlanyitását követő hónap első napjától számított 3 hónapban összesen legalább ötmillió forint terhelési számlaforgalmat teljesítenek ajánlott ügyfelenként.

Milyen kedvezményt kínálunk új – ajánlott – ügyfeleinknek?

Ha az akció keretében történt ajánlás révén választja bankunkat, és lakossági vagy kisvállalati ügyfelünk lesz (kivéve Exkluzív Bronz számlacsomag), akkor az elsőként megnyitott számlájához kapcsolódóan havi zárlatidíj-mentességet biztosítunk fél éven keresztül (EBKM: 0,01%).

Ha új ügyfelünkként elégedett a bankunkkal, ajánljon tovább minket!

Ebben az esetben Ön a meglévő ügyfelekre vonatkozó jóváírást is megkaphatja, amelyet a szóróanyagunk elején mutattunk be. Az ott leírt feltételek az irányadóak azzal a megkötéssel, hogy új kisvállalati ügyfélként történő ajánlás esetén a 3. lábjegyzeti hivatkozás nem alkalmazandó.

Hogyan tud ajánlani?

 • Kérjük, töltse le az ajánlókártyát INNEN!
 • A saját és az ajánlottak adataival kitöltött és aláírt kártyát a számlanyitáskor az ajánlott adja le bármely UniCredit fiókunkban munkatársainknak.
 • Ha mind Ön vagy a vállalkozása, mind az ajánlott személy vagy vállalkozás a részvételi feltételekben meghatározottakat teljesíti, akkor Ön vagy a vállalkozása a Hirdetményben leírt kedvezmény(ek)ben részesül.

A további részletekről tájékoztatást nyújtanak mobilbankár kollégáink.

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak,amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. A számlacsomagokról, valamint a szerződési feltételekről az Általános üzleti feltételekből, a vonatkozó banki üzletszabályzatokból, hirdetményekből, illetve a kondíciós listákból tájékozódhat. Az UniCredit Bank az akció feltételeinek egyoldalú változtatási jogát fenntartja. Egy ajánló ügyfél legfeljebb összesen 3 darab jóváírására lehet jogosult az akció keretében.

Az ügyfélajánlási akció visszavonásig, de legkésőbb 2019. március 31-ig érvényes.

1 Ügyféltípustól függetlenül összesen 3 ügyfél sikeres ajánlásáig. A bank munkavállalói által kezdeményezett ajánlásra más feltételek vonatkoznak, amelyek megismerhetők az akcióra vonatkozó Hirdetményből.

2 Az akció keretében megnyitható lakossági számlák: Ikon, Superior Gold, Tripla, Bónusz, Fix, Privát Plusz, Partner Ikon Plusz, Partner Aktív Plusz, Partner Bónusz TOP.

Akik 2018. október 1. előtt bankunknál kisvállalati fizetési számlával rendelkeztek.

Aktív ügyfélstátusznak minősül, ha az aktív ügyfélstátusznak megfelelés szempontjából irányadó időpontot megelőző 3 hónapban (amennyiben Ajánlott ügyfél esetén ennél kevesebb idő telt el a számlanyitástól számítva, úgy a számlanyitástól eltelt egész hónapokban):

 • az Ajánló, illetőleg az Ajánlott ügyfél hitel- (lejárt tartozás nélkül) és betétszámlája egyenlegének, valamint értékpapírszámlája nettó eszközértékének együttes átlaga nagyobb vagy egyenlő, mint 5 000 HUF (a hitelszámla egyenlegének abszolút értékét vesszük figyelembe, tehát a hitelt a bank pozitív előjellel kalkulálja), vagy
 • volt legalább 1 – általa kezdeményezett – teljesült tranzakciója (a hitelkártyát is beleértve) az Ajánló, illetőleg az Ajánlott ügyfélnek.

Felkeltettük az érdeklődését?

Mobilbankárunk a megadott adatok alapján fogja Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy a számlanyitás vagy egyéb termék igénylés részleteit egyeztessék. A bank az adatokat csupán a számlanyitáshoz szükséges adategyeztetéshez  használja fel, és azt a regisztrációt követő 60 napig tárolja. A regisztrációra 2018.12.31-ig van lehetősége.

Partner csomagjainkat azok a munkavállalók vehetik igénybe, akiknek a munkáltatója ezekre a szolgáltatásokra vonatkozóan korábban együttműködési megállapodást kötött bankunkkal. Partner számlacsomagok megnyitására azon lakossági ügyfelek jogosultak, akik a bank által biztosított elektronikus felületen a számlacsomag igénylése céljából regisztráltak, vagy a bank által biztosított fogadóórákon vagy fiókhálózatban személyesen jelzik ez irányú igényüket és a számlanyitás jogosultságukat igazolják a munkáltató által kitöltött és cégszerűen aláírt munkáltatói igazolással.

Felkeltettük az érdeklődését, de vannak felmerült kérdései?

Amennyiben sürgősen szeretne kapcsolatban lépni Bankunkkal, kérjük hívja a +36 1 801 1868-as központi információs vonalat, mely 0-24 órában elérhető.

BUDAPEST

Vitéz Kornél
Mobilbankár

+36 20 974 0104
vitez.kornel@dsf.unicreditgroup.hu

Öhlmayer Szilvia
Vezető Prémium Banking Tanácsadó

+36 30 760 9103
szilvia.ohlmayer@unicreditgroup.hu

MISKOLC

Germán Zoltán
Mobilbankár

+36 20 400 6850
german.zoltan@dsf.unicreditgroup.hu

Székely Andrea
Vezető Prémium Banking Tanácsadó

+36 30 834 8113
andrea.szekely@unicreditgroup.hu

EGER

Germán Zoltán
Területi Értékesítési Vezető

+36-20-400-6850
 german.zoltan@dsf.unicreditgroup.hu

HATVAN és PÉCEL

Palásthy Andrea
Területi Értékesítési Vezető

+36-30-339-5457
palasthy.andrea@dsf.unicreditgroup.hu

KECSKEMÉT

Bónis Bernadett Letícia
Területi Értékesítési Vezető

+36-70-380-2282
bonis.bernadett.leticia@dsf.unicreditgroup.hu

 

Kapcsolódó dokumentumok:
UniCredit Partner Prestige Csomagra vonatkozó Külön kondíciók
UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz csomagokra vonatkozó külön kondíciók

Munkáltatói Igazolás – Partner Csomagokhoz
Munkáltatói Igazolás - Partner Csomaghoz (bérelt munkaerő)
Munkáltatói Igazolás – Teljes, egyéb termékekhez

A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint a bankszámlaszerződések és a betéti szerződés részletes leírását a bank mindenkor hatályos Kondíciós listái, az adott termékre vonatkozó hirdetményei és Üzletszabályzatai tartalmazzák, amelyek elérhetők a honlapunkon és a bankfiókjainkban.

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön. A kölcsön futamideje alatt szükséges egy, az UniCredit Banknál vezetett számla fenntartása. A jelzáloghitel feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

A tájékoztatás nem teljes körű. A fent felsorolt hiteltermékek kondícióit az UniCredit Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelei részére szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetményei („Hirdetmény – Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben, a Lakossági üzletszabályzatában, valamint a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján dönt. A Kondíciós listák és a Hirdetmények az UniCredit Bank fiókhálózatában, valamint az internetes oldalán egyaránt elérhetők.

10 A Partner Ikon Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 4 096 forint/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján. 
i) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi feltételek bármelyikét teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 048 forint kerül jóváírásra:
- tárgyhónapban legalább 200 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,
- a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 forint megtakarítási állománnyal** rendelkezik a Banknál,
ii) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél mindkét alábbi feltételt teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 3 072 forint kerül jóváírásra:
- tárgyhónapban legalább 300 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,
- Számlatulajdonos a Banknál az alábbi hiteltermékek valamelyikével rendelkezik:  hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés  a tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett és hatályban van.
iii) Amennyiben a tárgyhónapban a Számlatulajdonos rendelkezik folyószámla hitellel, és a hitelszerződés tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett, és hatályban van, akkor a Bank 1 024 forint zárlati díjat terhel.
Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 forint megtakarítási állománnyal** rendelkezik a Banknál, akkor a zárlati díj teljes összege egy akció keretében a következő hónapban jóváírásra kerül a bankszámlán.
Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.
** A megtakarítások számítása során a Bank figyelembe veszi:az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.
11 Az akció visszavonásig érvényes és a belföldi készpénzfelvételekre vonatkozik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,307%, min 215 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,102% min. 102 forint, A normál készpénzfelvét díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében 0,686% + 481 forint, minimum 645 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,41% + 409 forint, minimum 460 forint.
12 Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.
13 A fent meghatározott kedvezményt a Bank akciós jelleggel biztosítja, a Partner Ikon Plusz Csomagnál a bankszámlán történő terhelések, jóváírások és a betéti kártyával történő sikeres, sikertelen és törölt készpénzfelvétel és vásárlás esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díjak tekintetében az Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós Lista lakossági ügyfelek részére kondíciós listában meghatározott díjak (jelenleg 36 forint/SMS) az irányadók.
14 Az akció visszavonásig érvényes. A díjmentességet a Bank akciós jelleggel biztosítja, Partner Ikon Plusz számlacsomag esetében 1 db Mastercard standard érintő és/vagy VISA Classic betéti főkártya igénylésekor . Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard® Standard érintő és Visa Classic bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.
15 A kedvezményre azon számlatulajdonos jogosultak, aki a Banknál az alábbi hiteltermékek valamelyikével rendelkezik: folyószámlahitel, hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés  a tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett és hatályban van.
16 Amennyiben a számlatulajdonos a 15. pontban leírt feltételt teljesíti, akkor a tárgyhónapban szolgáltatást akciós jelleggel a Bank díjmentesen biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díj 150 forint/hó. A Bank az Egyszeri belépési díjat visszavonásig tartó akció keretében nem számítja fel, a normál díj 2 000 forint.
17
 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel és feltételhez kötötten biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A zárlati díj teljes összegű jóváírásának feltétele, hogy az adott naptári hónapban az ügyfélnek összesen legalább 120 000 forint banki átutalásból (melybe a saját számlák közti átutalások nem számítanak bele) származó jóváírás, míg a részleges, 200 Ft összegű jóváírás feltétele, hogy ügyfélnek összesen legalább 75 000 forint banki átutalásból származó jóváírás érkezzen a számlájára. A számlacsomag normál  zárlati díja 510 forint.
18 A Bank havonta egy belföldi UniCredit és egy egyéb belföldi ATM-ből történő készpénzfelvétel vonatkozásában a napi kártyalimit erejéig a díj felszámításától akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes. A napi kártyalimit és a nem akciós díjak mértékére a Lakossági Kondíciós Lista - Betéti Bankkártya című dokumentumban meghatározottak vonatkoznak. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,307%, min 215 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,102% min. 102 forint. A normál készpénzfelvétel díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében 1,096% + 552 forint, minimum 737 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,41% + 409 forint, minimum 460 forint. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. Amennyiben az érintett számla vonatkozásában adott hónapra vonatkozóan az Ügyfelet - leadott nyilatkozata alapján - Jogszabályi díjmentes készpénzfelvétel illeti meg, ezen hónapra a számlacsomagban foglalt ATM díjkedvezmény nem él.
19 A fent meghatározott díjmentességet a Bank akciós jelleggel biztosítja, az akció visszavonásig érvényes. A normál díj: 0,307% min. 51 forint, maximum 6 144 forint.
20 A normál havi díj 150 forint/hó, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. A Bank az Egyszeri belépési díjat visszavonásig tartó akció keretében nem számítja fel, a normál díj 2 000 forint.
21 Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.
22 A fent meghatározott kedvezményt a Bank akciós jelleggel biztosítja, a Partner Aktív Plusz Csomagnál a bankszámlán történő jóváírások esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díjak tekintetében az Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós Lista lakossági ügyfelek részére kondíciós listában meghatározott díjak (jelenleg 36 forint/SMS) az irányadók.
23 Az akció visszavonásig érvényes. A díjmentességet a Bank akciós jelleggel biztosítja, Partner Aktív Plusz számlacsomag esetében 1 db Mastercard Unembossed betéti főkártya igénylésekor. Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard Unembossed, bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.
24 Aktivitási feltétel: A Bank a Partner Aktív Plusz számlacsomaghoz további díjkedvezményeket biztosít, ha a Számlatulajdonos az alábbi feltételt  teljesíti: Bank által kibocsátott hitelkártyát igényelt lakossági ügyfélként és a kártyát aktívan használja a Bank által meghatározott mértékben („aktív kártyahasználat”). A Bank azt tekinti aktív kártyahasználatnak, ha a hitelkártya szerződés aláírását követően minden egymást követő 6 elszámolási időszakban összesen minimum 150 000 forint értékű kártyás tranzakció kerül könyvelésre a hitelkártya elszámolási számlán. Külföldi (nem forintban kezdeményezett) tranzakciók esetében a tranzakció forintban könyvelt (konvertált) összege a mérvadó. Amennyiben a számlabirtokos a fent megjelölt „Aktivitási feltétel”-t teljesíti, akkor a hitelkártya szerződés aláírását követő 6. elszámolási periódus lezárásának naptári hónapját követő naptári hónapokban (de legalább 6 naptári hónapban)  a Bank a jelen Kondíciós Listában megjelölt díjkedvezményeket biztosítja. A Bank az aktív hitelkártya használatot minden hatodik elszámolási periódus végén ellenőrzi, és ha az „Aktivitási feltétel” nem teljesül, akkor a  felülvizsgálatot követő 6 naptári hónapban a Számlatulajdonos a díjkedvezményekre nem jogosult, ezen időszakra ismét a jelen kondíciós Listában az adott szolgáltatásoknál megjelölt –aktivitási feltételhez nem kötött-  díjak lesznek irányadóak.
25 Amennyiben a Számlabirtokos az előző (24.) pontban leírt aktivitási feltételt teljesíti, abban az esetben a Bank akciós jelleggel, adott naptári hónapban az első két megbízást díjmentesen teljesíti, minden további tranzakció esetében pedig eltekint a normál díjszabás szerinti minimum összeg felszámításától . Az akció visszavonásig érvényes. A tranzakciók sorrendjének megállapításánál a könyvelés dátuma az irányadó adott naptári hónapban.  A normál díj: 0,307% min. 92 forint, maximum 6 144 forint.
26 Amennyiben a Számlabirtokos a 22. pontban leírt aktivitási feltételt teljesíti, abban az esetben a Bank akciós jelleggel adott naptári hónapban az első két bankon belüli és az első 2 bankközi, SpectraNet Internet Banking/Mobil Banking/UniCredit Mobil alkalmazás segítségével indított megbízást díjmentesen teljesíti. Minden adott naptári hónapban teljesített további – előbbi csatornákon indított – tranzakció esetében a díj 0,307% maximum 6 144 Ft. Az akció visszavonásig érvényes. A tranzakciók sorrendjének megállapításánál a könyvelés dátuma az irányadó adott naptári hónapban.

 

Spinning wheel animation

Loading