UNICREDIT KIEMELT PARTNER SZOLGÁLTATÁS A BOSCH CÉGCSOPORT MUNKAVÁLLALÓINAK

 

A partnerség, az együttműködés olyan előnyöket hozhat a mindennapjainkba, amelyekhez másképp nem juthatnánk. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, hogy az UniCredit Bank partnerköréhez tartozva olyan kedvezményekhez jusson, amelyek másképp nem elérhetők.


Mit kínál Önnek a Kiemelt Partner Szolgáltatás?

A BOSCH Cégcsoport munkavállalói számára olyan kedvezménycsomagokat, melyek a hétköznapokra és a fontos pillanatokra is tartogatnak kedvezményeket.

 

PARTNER PRESTIGE SZÁMLACSOMAG

Azoknak, akik bankszámlát keresnek, díjmentes tranzakciókkal és akár nullázható havi zárlati díjjal Egyedi hitelkonstrukciókat kívánnak igénybe venni, egyedi megtakarítási ajánlatot szeretnének.

PARTNER PRESTIGE BANKSZÁMLA

Díjmentes szolgáltatásokkal1

 • Számlavezetés díjvisszatérítéssel2. EBKM: 0,01%
 • Díjmentes elektronikus csatornán keresztül megadott belföldi forint átutalási megbízás
 • Díjmentes csoportos beszedési és állandó forint átutalási megbízások
 • Díjmentesen vehet fel készpénzt belföldi UniCredit és bármely egyéb belföldi banki ATM-ből
 • Díjmentes SMS-t küldünk a bankszámlára érkező jóváírásokról, terhelésekről és a bankkártyás tranzakciókról
 • Díjmentesek a bankkártyával történő vásárlások
 • Díjmentes a betéti bankkártya kibocsátói és éves tagsági díja
 • Díjmentes SpectraNet Light, Mobil alkalmazás, Telefonbank és SMS szolgáltatás

A részletes feltételeket és kondíciókat a mindenkor hatályos UniCredit Partner Prestige Csomagra vonatkozó Külön kondíciók tartalmazzák.

1 A Bank a Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó kondíciós listában meghatározott bankszámla külön kondíciókat a számlanyitás dátumától számítva 2 évig biztosítja. A számlanyitástól számított 2 év elteltével a számlacsomag „Partner Ikon Plusz” számlacsomagra módosul, és arra az „UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz csomagokra vonatkozó külön kondíciók” megnevezésű dokumentumban foglalt kondíciók az irányadóak az ügyfél értesítése mellett. A jelen pont szerinti 2 éves időtartamtól a bank az ügyfél javára eltérhet, jogosult azt az ügyfél értesítése mellett meghosszabbítani.
2
A Csomag normál zárlati díja 8 000 forint/hó/bankszámla. A zárlati díj az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban legalább 600 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj teljes összege a következő hónapban kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a tárgyhónapban kevesebb, mint 600 000 forint, de legalább 300 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a következő hónapban, 4 000 forint kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a tárgyhónapban kevesebb, mint 300 000 forint, de legalább 200 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a következő hónapban, 2 000 forint kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a fenti jóváírási feltétel nem teljesül, akkor a zárlati díjból jóváírásra nem kerül sor. A Bank a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban havi zárlati díjat nem számítja fel.

 

EGYEDI HITELKONSTRUKCIÓK

Lakáshitel akár 2,37 % kamattól

 

FOLYÓSZÁMLAHITEL

A folyószámlához kapcsolódóan megnyitott hitelkeret erejéig a bank automatikusan teljesíti a pénzforgalmi megbízásokat.

A Partner Prestige számlacsomaggal kedvezményes kamattal3 vehető igénybe folyószámlahitel az UniCreditnél!

 • Rugalmas, mivel a keretéből annyit használ fel, amennyit szeretne, és a számlára érkező jóváírások automatikusan visszatöltik a keretét.
 • Kamatot csak a felhasznált összeg után kell fizetni.
 • Lehetősége van az UniCredit Banknál megnyitott folyószámlához egy másik banknál fennállóval azonos mértékű hitelkeretet igényelni, és így – pozitív hitelbírálat esetén – a másik banknál meglévő hitelkeretet áthozni, hogy pénzügyei átláthatóbbak legyenek.

THM: 6,06%4 számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével

A részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérésére tájékoztatást nyújtanak mobilbankár hálózatunk szakemberei.

3 A bank a Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó Kondíciós listában meghatározott folyószámlahitelre vonatkozó külön kondíciókat a számlanyitás dátumától számítva 2 évig biztosítja. A számlanyitástól számított 2 év elteltével a mindenkor hatályos „Hirdetmény – Ingatlanfedezet nélküli hitelek” dokumentumban szereplő, az UniCredit Folyószámlahitelre vonatkozó kondíciók az irányadóak az ügyfél értesítése mellett. A jelen pont szerinti 2 éves időtartamtól a bank az ügyfél javára eltérhet, jogosult azt az ügyfél értesítése mellett meghosszabbítani.

4 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével történt (a számlacsomag normál zárlati díja 8 000 forint/hó mely a THM számítása során nem került figyelembevételre) a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevétele nélkül számított THM értéke: 34,36%

 

HITELKÁRTYA

A Partner Prestige számlacsomaggal kedvezményes éves kamattal igényelhető hitelkártya az UniCreditnél!

Pénz visszatérítési akciónkban5 hitelkártyás költések után 100 forintonként 1 forintot visszakaphat, ha teljesíti a meghatározott feltételeket, így évente több ezer forintos jóváírásban is részesülhet. Ráadásul a számlacsomaghoz kapcsolódóan igényelt UniCredit Narancs, UniCredit Kék és UniCredit Arany hitelkártyák kibocsátási és éves díját is elengedjük!6

THM: 10,42%7 a számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével.

Használja a honlapunkon elérhető hitelkártya-összehasonlító alkalmazásunkat, ahol további információkat is talál a hitelkártyákról: www.unicreditbank.hu/hitelkartyak.

A részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérésére tájékoztatást nyújtanak mobilbankár hálózatunk szakemberei.

5A lakossági hitelkártyák esetén biztosított, visszavonásig tartó pénz-visszatérítési akció részleteit és a jóváírás feltételeit a www.unicreditbank.hu/hitelkartya_tudnivalok  oldalon, valamint a hatályos „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentumban találja.

6 A bank a Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó Kondíciós listában meghatározott külön kondíciókat a számlanyitás dátumától számítva 2 évig biztosítja. A számlanyitástól számított 2 év elteltével a mindenkor hatályos „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentumban foglalt kondíciók az irányadóak az ügyfél értesítése mellett. A jelen pont szerinti 2 éves időtartamtól a bank az ügyfél javára eltérhet, jogosult azt az ügyfél értesítése mellett meghosszabbítani.

7 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével történt (a számlacsomag normál zárlati díja 8 000 forint/hó mely a THM számítása során nem került figyelembevételre) a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevétele nélkül számított THM értéke: 31,47-37,39%

 

JELZÁLOGHITEL

Jelzáloghitel esetében a lakossági kondíciókhoz képest kedvezőbb kamatot biztosítunk a Partner Prestige számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek.

THM: 2,88-5,93%a számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevételével.

Eldönthető, hogy

 • a hitelből új vagy használt lakást vásárol, felújít vagy akár építkezik;
 • a hitelt 6 vagy 12 hónapos türelmi idővel igényli-e;
 • a hitelt rövid vagy hosszú időtávra veszi-e fel, illetve hogy mennyi idő alatt kívánja a felvett összeget visszafizetni: 2 – 30 év közötti futamidő választható;
 • hány ingatlant ajánl fel fedezetnek: a fedezet legfeljebb három, magyarországi tehermentes lakó-, üdülő- vagy nyaralóingatlan, illetve építési telek lehet.

 A kamatozásnál 3 lehetőség közül lehet választani:

 • lehet referencia-kamatlábhoz kötött, ebben az esetben az ügyleti kamat évente változó: a mindenkori 12 havi BUBOR (Budapesti bankközi forint hitelkamatláb) és a szerződéskötéskor hatályos hirdetmény szerinti kamatfelár összege (amely kamatfelár a futamidő alatt végig fix), vagy
 • változhat 5 vagy 10 éves kamatperiódusonként, vagy
 • lehet fix a kamat a teljes 10, 15 vagy 20 éves futamidőre.

A kamatkedvezménnyel történő hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A jelzáloghitelek folyósításának feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával   terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett Partner Prestige számla.

A részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérésére tájékoztatást nyújtanak mobilbankár hálózatunk szakemberei.

8 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Partner Prestige számlacsomaghoz kapcsolódó kamatkedvezmény figyelembevételével történt (a számlacsomag normál zárlati díja 8 000 Ft/hó, mely a THM számítása során nem került figyelembevételre), a THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A bank a referencia THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A számlacsomaghoz kapcsolódó zárlati díjvisszatérítés figyelembevétele nélkül számított THM értéke: 7,29-10,09%.

MEGTAKARÍTÁS

Akciós 3%-os betéti kamat

Akciós, 3,00%-os forint betéti kamat 2 hónapos lekötés esetén (EBKM: 3,04%, nem akciós EBKM: 0,01%)

Partner Prestige számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink 3,00%-os éves kamatot érhetnek el, ha a 2 hónapos, akciós UniCredit forintbetétbe hozzák a megtakarításaikat! (EBKM: 3,04%; nem akciós EBKM:0,01%). A lekötés feltétele, hogy az ügyfél növelje a bankunknál lévő megtakarításainak összegét.9

Szakértőink segítenek a megtakarítások elhelyezésében, legyen szó betétlekötésről, rendszeres megtakarításról vagy egyéb befektetésekről. Sőt – bizonyos feltételek teljesülése esetén – adómentes megtakarítások is igénybe vehetőek.

9 Az akció a számlanyitásától, illetve számlacsomag váltástól számított 2 hónapig érvényes, és a magánszemélyek által, újonnan – bankon kívülről – elhelyezett betétekre vonatkozik, amennyiben az ügyfél növeli a mindenkor hatályos Partner Prestige Csomagra vonatkozó Kondíciós listában meghatározott referencia dátumhoz képest az UniCredit Banknál lévő megtakarításait. Az akciós betét további részletes feltételei megtalálhatók a bank Partner Prestige Csomagra vonatkozó Kondíciós listájában.

PARTNER IKON PLUSZ SZÁMLACSOMAG

Azoknak, akik bankszámlát keresnek díjmentes tranzakciókkal és egyedi hitel ajánlattal.

PARTNER IKON PLUSZ BANKSZÁMLA

A Partner Ikon Plusz Csomagot azok számára ajánljuk, akik pénzügyeikkel rendszeresen foglalkoznak és fontos számukra, hogy a banki költségeik áttekinthetőek és kiszámíthatóak legyenek. Partner Ikon bankszámla csomaggal jelentős banki költséget megspórolhat, mert a 1024 forintra csökkenthető havi zárlati díj10 mellett számos díjmentes szolgáltatást tartalmaz. A kiemelten aktív, magasabb jövedelmű ügyfeleknek ajánljuk. EBKM: 0,01%

 • Díjmentesek az állandó és az elektronikusan indított átutalások.
 • Díjmentesek a csoportos beszedési megbízások.
 • Korlátlan számban díjmentes ATM készpénzfelvétel.11
 • Díjmentes a készpénzbefizetés UniCredit ATM-eken keresztül.12
 • Díjmentesen értesítés SMS-ben tranzakciók széles köréről.13
 • MasterCard Standard érintő / Visa Classic bankkártya díjmentesen igénylhető14

 

Bankunk a Partner Ikon Plusz számlacsomag esetében további kedvezményeket ad azon ügyfeleknek, akik Bankunknál folyószámla hitellel, hitelkártyával, vagy jelzálog hitellel rendelkeznek:15

 • A havi zárlati díj tovább csökkenthető10
 • Díjmentes SpectraNet Internet Banking Light  szolgáltatás16.

FOLYÓSZÁMLAHITEL KEDVEZMÉNY

Folyószámla-hitelkeret igénylése esetében a standard lakossági kondíciókhoz képest 1%-kal kedvezőbb kamatot biztosítunk, a Partner Ikon Plusz számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek.

Partner Ikon Plusz számlacsomaghoz igényelt folyószámla hitel esetében

 • A hitelkeret összege: 150 000-3 000 000 forint, az igénybe vehető keretösszeg a hitelbírálat alapján kerül meghatározásra, a rendszeres havi számlajóváírás / jövedelem maximum 250%-a lehet. 
 • Az UniCredit folyószámla hitelt meglévő más banki folyószámla hitelkeret kiváltására is igényelheti.
 • Az akciónk keretében17 aktív bankszámlahasználat esetén, a folyószámlahitel első éves kezelési költsége 0 forint. THM:18 24,57%. (normál kondíciókkal számított THM:18 25,64 %).

Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén Partner Ikon Plusz folyószámlához kapcsolódóan, 1 éves futamidőre a hitel induló normál kamata 18,89%, amely kamat változó,  A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesítésre kerül, majd minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész, a teljes hiteldíj mutatója (THM) 25,64%. Törlesztő részlet összege:   5 903 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 461 026 forint, a hitel teljes díja: 86 026 forint, amely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből áll: éves kezelési költség: 2 900 forint, folyószámla zárlati díja 1024 forint.

Kérjük, a további részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérdezze mobilbankár vagy fióki tanácsadó kollégáinkat, illetve tájékozódjon az UniCredit Partner Ikon Plusz  csomagra vonatkozó külön kondíciókból.

 

PARTNER AKTÍV PLUSZ SZÁMLACSOMAG

Azok számára, akik kedvező tranzakciós díjszabást és akár nullázható havi zárlati díjat szeretnének.

PARTNER AKTÍV PLUSZ BANKSZÁMLA

A Partner Aktív Plusz Csomag előnye, hogy a jövedelemérkeztetést díjazza. A havi 510 forintos zárlati díj összege díjvisszatérítéssel csökkenthető vagy akár nullázható. EBKM: 0,01%. Előnyös választás a napi bankoláshoz.

 • Visszatérítéssel nullázható havi zárlati díj, havi 120 ezer forint jóváírástól.19
 • Díjmentes ATM készpénzfelvétel havi két alkalommal, a beállított kártyalimit erejéig.20
 • Díjmentes a csoportos beszedési megbízás korlátlan számban.21
 • Díjmentes SpectraNet Internet Banking Light szolgáltatás.22
 • Díjmentes a készpénzbefizetés UniCredit ATM-eken keresztül.23
 • Díjmentes értesítés SMS-ben a számlán történő jóváírásokról.24
 • Mastercard® Unembossed bankkártya díjmentesen igényelhető25

Bankunk további kedvezményeket kínál a Partner Aktív Plusz csomagban, azon ügyfelei számára, akik aktívan használják26 UniCredit Hitelkártyájukat:

 • Díjmentes állandó átutalás havi két alkalommal27
 • Díjmentes elektronikus úton indított eseti átutalások havonta összesen legfeljebb négy alkalommal28

 

FOLYÓSZÁMLAHITEL KEDVEZMÉNY

Folyószámla-hitelkeret igénylése esetében a standard lakossági kondíciókhoz képest 1%-kal kedvezőbb kamatot biztosítunk, a Partner Aktív Plusz számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek.

Partner Aktív Plusz számlacsomaghoz igényelt folyószámla hitel esetében 

 • A hitelkeret összege: 100 000-3 000 000 forint, az igénybe vehető keretösszeg a hitelbírálat alapján kerül meghatározásra, a rendszeres havi számlajóváírás / jövedelem maximum 250%-a lehet. 
 • Az UniCredit folyószámla hitelt meglévő más banki folyószámla hitelkeret kiváltására is igényelheti.
 • Az akciónk keretében17 aktív bankszámlahasználat esetén, a folyószámlahitel első éves kezelési költsége 0 forint. THM:18 22,57% (normál kondíciókkal számított THM:18 23,61 %).

Reprezentatív példa: 375 000 forint összegű folyószámla-hitelkeret igénylése esetén Partner Aktív Plusz folyószámlához kapcsolódóan, 1 éves futamidőre a hitel induló normál kamata 18,89%, amely kamat változó,  A példaszámítás azt feltételezve készült, hogy a teljes hitelkeret azonnal lehívásra kerül, majd a futamidő alatt meghatározott jóváírás teljesítésre kerül, majd minden alkalommal lehívásra kerül a hitelkeretből rendelkezésre álló rész, a teljes hiteldíj mutatója (THM)  23,61%. Törlesztő részlet összege:  5 903 forint, mely nem más, mint a teljes hitelkeret kihasználtságra számított havi kamat összege. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 454 858 forint, a hitel teljes díja: 79 858 forint, amely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből áll: éves kezelési költség: 2 900 forint, folyószámla zárlati díja 510 forint.

Kérjük, a további részletekről, az elérhető kamatkedvezményekről és azok feltételeiről kérdezze mobilbankár, vagy fióki tanácsadó kollégáinkat, illetve tájékozódjon az UniCredit Partner Aktív Plusz  csomagra vonatkozó külön kondíciókból.

 

 

RUGALMAS SEGÍTSÉG TERVEI MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

Minden ember életét nagyszabású céljai, tervei mozdítják előre. Egy új otthon megvásárlása, egy régen megálmodott felújítás kivitelezése, de akár egy izgalmas utazás sem kis vállalás. Ilyenkor jó, ha a saját tartalékainkon kívül egy megbízható partnerre is számíthatunk.

Mobilbankár hálózatunk szakemberei segítségével, könnyen eligazodhat az UniCredit Bank lakossági hiteltermékei között. Kérésére, kollégáink egy előre egyeztetett időpontban az otthonában, vagy a munkahelyén is szívesen felkeresik Önt. A banki hitel kérelmek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.

Ismerje meg az elérhető lehetőségeket és kedvezményeket, kérje kollégáink segítségét az ideális megoldás megtalálásában!


KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉS

Előfordult már, hogy a bankfióki nyitvatartási időn kívül szeretett volna egy szakemberrel beszélni a pénzügyi igényeiről, vagy személyes tájékoztatást kapni a banki termékekről?

Partner szolgáltatás keretében dedikált banki tanácsadót, mobilbankárt biztosítunk, aki az Ön munkahelyén személyesen is elérhető, amennyiben munkáltatója erre lehetőséget biztosít; továbbá segítséget nyújt a bankváltásban, ha ezentúl szeretne az UniCredit adta kedvezményekkel élni.

A Mobilbankárok olyan speciálisan képzett szakemberek, akik bankunk megbízásából járnak el és kérésére felkeresik Önt, és az aktuális pénzügyi igényei és adottságai figyelembevételével tájékoztatást adnak a hiteltermékeinkről, a számlavezetési lehetőségekről, illetve egyéb pénzügyi szolgáltatásokról.

Kívánsága szerint a leendő banki ügyletek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.

A mobilbankári közreműködésnek nincsen külön költsége!
Ez a kényelmes megoldás – tájékoztatás, mobilbankári ügyintézés – minden esetben térítésmentes az Ön számára.


Felkeltettük az érdeklődését?

Mobilbankárunk a megadott adatok alapján fogja Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy a számlanyitás vagy egyéb termék igénylés részleteit egyeztessék. A bank az adatokat csupán a számlanyitáshoz szükséges adategyeztetéshez  használja fel, és azt a regisztrációt követő 60 napig tárolja. A regisztrációra 2018.09.30-ig van lehetősége.

Partner csomagjainkat azok a munkavállalók vehetik igénybe, akiknek a munkáltatója ezekre a szolgáltatásokra vonatkozóan korábban együttműködési megállapodást kötött bankunkkal. Partner számlacsomagok megnyitására azon lakossági ügyfelek jogosultak, akik a bank által biztosított elektronikus felületen a számlacsomag igénylése céljából regisztráltak, vagy a bank által biztosított fogadóórákon vagy fiókhálózatban személyesen jelzik ez irányú igényüket és a számlanyitás jogosultságukat igazolják a munkáltató által kitöltött és cégszerűen aláírt munkáltatói igazolással.

 

Felkeltettük az érdeklődését, de vannak felmerült kérdései?

Amennyiben sürgősen szeretne kapcsolatban lépni Bankunkkal, kérjük hívja a +36 1 801 1868-as központi információs vonalat, mely 0-24 órában elérhető.

 

BUDAPEST

Vitéz Kornél
Mobilbankár

+36 20 974 0104
vitez.kornel@dsf.unicreditgroup.hu

Öhlmayer Szilvia
Vezető Prémium Banking Tanácsadó

+36 30 760 9103
szilvia.ohlmayer@unicreditgroup.hu

MISKOLC

Germán Zoltán
Mobilbankár

+36 20 400 6850
german.zoltan@dsf.unicreditgroup.hu

Székely Andrea
Vezető Prémium Banking Tanácsadó

+36 30 834 8113
andrea.szekely@unicreditgroup.hu

EGER

Germán Zoltán
Területi Értékesítési Vezető

+36-20-400-6850
 german.zoltan@dsf.unicreditgroup.hu

HATVAN és PÉCEL

Palásthy Andrea
Területi Értékesítési Vezető

+36-30-339-5457
palasthy.andrea@dsf.unicreditgroup.hu

KECSKEMÉT

Bónis Bernadett Letícia
Területi Értékesítési Vezető

+36-70-380-2282
bonis.bernadett.leticia@dsf.unicreditgroup.hu

 

Kapcsolódó dokumentumok:
UniCredit Partner Prestige Csomagra vonatkozó Külön kondíciók
UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz csomagokra vonatkozó külön kondíciók

Munkáltatói Igazolás – Partner Csomagokhoz
Munkáltatói Igazolás - Partner Csomaghoz (bérelt munkaerő)
Munkáltatói Igazolás – Teljes, egyéb termékekhez

A részletes feltételeket és kondíciókat, valamint a bankszámlaszerződések és a betéti szerződés részletes leírását a bank mindenkor hatályos Kondíciós listái, az adott termékre vonatkozó hirdetményei és Üzletszabályzatai tartalmazzák, amelyek elérhetők a honlapunkon és a bankfiókjainkban.

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön. A kölcsön futamideje alatt szükséges egy, az UniCredit Banknál vezetett számla fenntartása. A jelzáloghitel feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

A tájékoztatás nem teljes körű. A fent felsorolt hiteltermékek kondícióit az UniCredit Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelei részére szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetményei („Hirdetmény – Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói”) tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben, a Lakossági üzletszabályzatában, valamint a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján dönt. A Kondíciós listák és a Hirdetmények az UniCredit Bank fiókhálózatában, valamint az internetes oldalán egyaránt elérhetők.

10 A Partner Ikon Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 4 096 forint/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján. 
i) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi feltételek bármelyikét teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 048 forint kerül jóváírásra:
- tárgyhónapban legalább 200 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,
- a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 forint megtakarítási állománnyal** rendelkezik a Banknál,
ii) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél mindkét alábbi feltételt teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 3 072 forint kerül jóváírásra:
- tárgyhónapban legalább 300 000 forint jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,
- Számlatulajdonos a Banknál az alábbi hiteltermékek valamelyikével rendelkezik:  hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés  a tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett és hatályban van.
iii) Amennyiben a tárgyhónapban a Számlatulajdonos rendelkezik folyószámla hitellel, és a hitelszerződés tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett, és hatályban van, akkor a Bank 1 024 forint zárlati díjat terhel.
Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 forint megtakarítási állománnyal** rendelkezik a Banknál, akkor a zárlati díj teljes összege egy akció keretében a következő hónapban jóváírásra kerül a bankszámlán.
Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.
** A megtakarítások számítása során a Bank figyelembe veszi:az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.
11 Az akció visszavonásig érvényes és a belföldi készpénzfelvételekre vonatkozik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,307%, min 215 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,102% min. 102 forint, A normál készpénzfelvét díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében 0,686% + 481 forint, minimum 645 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,41% + 409 forint, minimum 460 forint.
12 Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.
13 A fent meghatározott kedvezményt a Bank akciós jelleggel biztosítja, a Partner Ikon Plusz Csomagnál a bankszámlán történő terhelések, jóváírások és a betéti kártyával történő sikeres, sikertelen és törölt készpénzfelvétel és vásárlás esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díjak tekintetében az Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós Lista lakossági ügyfelek részére kondíciós listában meghatározott díjak (jelenleg 36 forint/SMS) az irányadók.
14 Az akció visszavonásig érvényes. A díjmentességet a Bank akciós jelleggel biztosítja, Partner Ikon Plusz számlacsomag esetében 1 db Mastercard standard érintő és/vagy VISA Classic betéti főkártya igénylésekor . Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard® Standard érintő és Visa Classic bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.
15 A kedvezményre azon számlatulajdonos jogosultak, aki a Banknál az alábbi hiteltermékek valamelyikével rendelkezik: folyószámlahitel, hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés  a tárgyhónapot megelőzően hatályba lépett és hatályban van.
16 Amennyiben a számlatulajdonos a 15. pontban leírt feltételt teljesíti, akkor a tárgyhónapban szolgáltatást akciós jelleggel a Bank díjmentesen biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díj 150 forint/hó. A Bank az Egyszeri belépési díjat visszavonásig tartó akció keretében nem számítja fel, a normál díj 2 000 forint.
17
 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel és feltételhez kötötten biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A zárlati díj teljes összegű jóváírásának feltétele, hogy az adott naptári hónapban az ügyfélnek összesen legalább 120 000 forint banki átutalásból (melybe a saját számlák közti átutalások nem számítanak bele) származó jóváírás, míg a részleges, 200 Ft összegű jóváírás feltétele, hogy ügyfélnek összesen legalább 75 000 forint banki átutalásból származó jóváírás érkezzen a számlájára. A számlacsomag normál  zárlati díja 510 forint.
18 A Bank havonta egy belföldi UniCredit és egy egyéb belföldi ATM-ből történő készpénzfelvétel vonatkozásában a napi kártyalimit erejéig a díj felszámításától akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes. A napi kártyalimit és a nem akciós díjak mértékére a Lakossági Kondíciós Lista - Betéti Bankkártya című dokumentumban meghatározottak vonatkoznak. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,307%, min 215 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,102% min. 102 forint. A normál készpénzfelvétel díja belföldi egyéb ATM-en Maestro, Mastercard Unembossed érintő, Mastercard Standard érintő, Visa Classic, Mastercard Arany érintő, Visa Gold bankkártyák esetében 1,096% + 552 forint, minimum 737 forint, Premium Banking Dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,41% + 409 forint, minimum 460 forint. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. Amennyiben az érintett számla vonatkozásában adott hónapra vonatkozóan az Ügyfelet - leadott nyilatkozata alapján - Jogszabályi díjmentes készpénzfelvétel illeti meg, ezen hónapra a számlacsomagban foglalt ATM díjkedvezmény nem él.
19 A fent meghatározott díjmentességet a Bank akciós jelleggel biztosítja, az akció visszavonásig érvényes. A normál díj: 0,307% min. 51 forint, maximum 6 144 forint.
20 A normál havi díj 150 forint/hó, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. A Bank az Egyszeri belépési díjat visszavonásig tartó akció keretében nem számítja fel, a normál díj 2 000 forint.
21 Díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.
22 A fent meghatározott kedvezményt a Bank akciós jelleggel biztosítja, a Partner Aktív Plusz Csomagnál a bankszámlán történő jóváírások esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díjak tekintetében az Elektronikus Szolgáltatások Kondíciós Lista lakossági ügyfelek részére kondíciós listában meghatározott díjak (jelenleg 36 forint/SMS) az irányadók.
23 Az akció visszavonásig érvényes. A díjmentességet a Bank akciós jelleggel biztosítja, Partner Aktív Plusz számlacsomag esetében 1 db Mastercard Unembossed betéti főkártya igénylésekor. Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard Unembossed, bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.
24 Aktivitási feltétel: A Bank a Partner Aktív Plusz számlacsomaghoz további díjkedvezményeket biztosít, ha a Számlatulajdonos az alábbi feltételt  teljesíti: Bank által kibocsátott hitelkártyát igényelt lakossági ügyfélként és a kártyát aktívan használja a Bank által meghatározott mértékben („aktív kártyahasználat”). A Bank azt tekinti aktív kártyahasználatnak, ha a hitelkártya szerződés aláírását követően minden egymást követő 6 elszámolási időszakban összesen minimum 150 000 forint értékű kártyás tranzakció kerül könyvelésre a hitelkártya elszámolási számlán. Külföldi (nem forintban kezdeményezett) tranzakciók esetében a tranzakció forintban könyvelt (konvertált) összege a mérvadó. Amennyiben a számlabirtokos a fent megjelölt „Aktivitási feltétel”-t teljesíti, akkor a hitelkártya szerződés aláírását követő 6. elszámolási periódus lezárásának naptári hónapját követő naptári hónapokban (de legalább 6 naptári hónapban)  a Bank a jelen Kondíciós Listában megjelölt díjkedvezményeket biztosítja. A Bank az aktív hitelkártya használatot minden hatodik elszámolási periódus végén ellenőrzi, és ha az „Aktivitási feltétel” nem teljesül, akkor a  felülvizsgálatot követő 6 naptári hónapban a Számlatulajdonos a díjkedvezményekre nem jogosult, ezen időszakra ismét a jelen kondíciós Listában az adott szolgáltatásoknál megjelölt –aktivitási feltételhez nem kötött-  díjak lesznek irányadóak.
25 Amennyiben a Számlabirtokos az előző (24.) pontban leírt aktivitási feltételt teljesíti, abban az esetben a Bank akciós jelleggel, adott naptári hónapban az első két megbízást díjmentesen teljesíti, minden további tranzakció esetében pedig eltekint a normál díjszabás szerinti minimum összeg felszámításától . Az akció visszavonásig érvényes. A tranzakciók sorrendjének megállapításánál a könyvelés dátuma az irányadó adott naptári hónapban.  A normál díj: 0,307% min. 92 forint, maximum 6 144 forint.
26 Amennyiben a Számlabirtokos a 22. pontban leírt aktivitási feltételt teljesíti, abban az esetben a Bank akciós jelleggel adott naptári hónapban az első két bankon belüli és az első 2 bankközi, SpectraNet Internet Banking/Mobil Banking/UniCredit Mobil alkalmazás segítségével indított megbízást díjmentesen teljesíti. Minden adott naptári hónapban teljesített további – előbbi csatornákon indított – tranzakció esetében a díj 0,307% maximum 6 144 Ft. Az akció visszavonásig érvényes. A tranzakciók sorrendjének megállapításánál a könyvelés dátuma az irányadó adott naptári hónapban.

 

Spinning wheel animation

Loading