UniCredit Mobil alkalmazás hétvégi aktiválási akció

Ismerje meg az okostelefonokra és tabletekre letölthető havidíjmentes1  UniCredit Mobil alkalmazást, amellyel bárhol, éjjel-nappal hozzáférhet pénzügyeihez. Aktiválja egyszerűen, akár érvényes SpectraNet internetbanki azonosítóival, és akciónkban most 1000 forintot jóváírunk Önnek2. Az akció 2018. november 10 - november 25-ig tart.

Hogyan vehet részt az akcióban?

- Töltse le az UniCredit Mobil alkalmazást az Ön készülékének megfelelő áruházból.

Mobil verzó:

- Aktiválja az alkalmazást SpectraNet internetbanki azonosítói használatával valamelyik hétvégi napon (szombaton vagy vasárnap).

Az aktiválási folyamat lépései

Töltse le az alkalmazást a készülékének megfelelő áruházból.
1. Indítsa el a letöltött UniCredit Mobil alkalmazást, majd kattintson a Mobil Bank Aktiválása menüpontra.
2. SpectraNet azonosítás: a következő képernyőn látható kérdésnél válassza ki az Aktiválás SpectraNet Internet Banking azonosítóval lehetőséget, majd ezt követően írja be SpectraNetes azonosítóját és jelszavát. (Amennyiben elfelejtette azonosítóit, hívja Telefonbankunkat a +36 1 325 3200 telefonszámon bármely nap 8-18 óra között, vagy keresse fel személyesen valamely bankfiókunkat.)
3. Szerződéses feltételek elfogadása.
4. Aktiváló SMS: SpectraNetes azonosítóinak elküldése után SMS-ben megkapja az egyszer használatos Aktiváló kódot (16 karakter).
5. Aktiválás: ezt az SMS-ben kapott 16 karakteres aktiváló kódot írja be az SMS Aktiváló Kód képernyőn.
6. PIN-kód beállítása: Az érvényes aktiváló kód beírását követően rögzítsen egy PIN kódot a későbbi használathoz. A továbbiakban ezzel a PIN kóddal tud majd belépni az alkalmazásba, az Ön adatainak biztonsága érdekében ezt kell megadnia a tranzakciók jóváhagyásához is.

Ha Ön több eszközön szeretné használni a Mobil alkalmazást, akkor minden eszközön külön aktiválnia kell azt a fenti lépések szerint.

Az mToken egy időben csak egy eszközön lehet aktív.

A Mobil alkalmazás jelenleg magánszemély ügyfelek részére elérhető, és a szolgáltatást kizárólag a számlatulajdonos igényelheti saját részére.

Milyen technikai feltételei vannak az UniCredit Mobil alkalmazás használatának?

 

  • internetkapcsolat
  • mobiltelefon esetén:
  • Apple iOS operációs rendszer 9.0 vagy újabb verzió, vagy
  • Google Android operációs rendszer 4.0 vagy újabb verzió,
  • a kijelző minimum felbontása 480x800 képpont, képpontsűrűsége minimum 225 képpont per hüvelyk (ppi = pixel per inch),
  • tablet esetén:
  • minimum 7” kijelzőméret
  • Android 4.0 operációs rendszer vagy újabb verzió, vagy
  • iOS 9.0 operációs rendszer vagy újabb verzió, iPad 2 vagy újabb verzió.
  • GPS elérhetőség.

Hétvégi Mobil alkalmazás aktiválási akció hirdetmény

 

A termékről további információt az UniCredit Mobil oldalon talál.

 

Kapcsolódó dokumentumok

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A szolgáltatásra vonatkozó feltételek és kondíciók a bank üzletszabályzataiban, hirdetményeiben és kondíciós listáiban találhatók, amelyek elérhetők bármely bankfiókunkban, vagy megtekinthetők a honlapunkon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.


1 A Bank visszavonásig tartó akció keretében nem számít fel sem az UniCredit Mobil szolgáltatásért havidíjat, sem az UniCredit Mobil alkalmazás aktiválásáért, díjat. Az aktiválás normál díja 2 000 forint, a szolgáltatás normál havi díja 150 forint/hónap.

2 A jóváírás feltétele, hogy az UniCredit Mobil szolgáltatás aktiválását megelőzően a Lakossági Ügyfél a Szervező részére összesen legalább 1000 forintot megfizetett a következő szolgáltatások bármelyikéért: SpectraNet Internet Banking Light, SpectraNet Internet Banking Plusz, SpectraNet Mobil Banking Light, SpectraNet Mobil Banking Plusz.

Spinning wheel animation

Loading