UniCredit Mobil alkalmazás hétvégi aktiválási akció

Ismerje meg az okostelefonokra és tabletekre letölthető havidíjmentes1  UniCredit Mobil alkalmazást, amellyel bárhol, éjjel-nappal hozzáférhet pénzügyeihez. Aktiválja egyszerűen, akár érvényes SpectraNet internetbanki azonosítóival, és akciónkban most 1000 forintot jóváírunk Önnek2. Az akció november 18 - december 31-ig tart.

Hogyan vehet részt az akcióban?

- Töltse le az UniCredit Mobil alkalmazást az Ön készülékének megfelelő áruházból.

Mobil verzó:

Tablet verzió:

- Aktiválja az alkalmazást SpectraNet internetbanki azonosítói használatával valamelyik hétvégi napon (szombaton vagy vasárnap).

Az aktiválási folyamat lépései

 

1. Alkalmazás elindítása: indítsa el az UniCredit Mobil alkalmazást és kattintson a belépésre.

2. SpectraNet azonosítás: a következő képernyőn látható kérdésnél válassza ki az Aktiválás SpectraNet azonosítóval és jelszóval lehetőséget, majd ezt követően írja be SpectraNetes azonosítóját és jelszavát.

3. Szerződéses feltételek elfogadása.

4. Aktiváló SMS: ha érvényesek a megadott adatok, és az Ön SpectraNetes hozzáférése SMS hitelesítésre alkalmas, akkor SMS-ben megkapja az aktiváló kódot.

5. Aktiválás: adja meg az SMS-ben kapott aktiváló kódot a következő képernyőn.

6. PIN-kód beállítása: az Ön adatainak biztonsága érdekében rögzítsen egy PIN kódot a későbbi használathoz. A továbbiakban ezzel a PIN kóddal tud majd belépni az alkalmazásba, és ezt kell megadnia a tranzakciók jóváhagyásához is.

 • Ha Ön több eszközön szeretné használni az alkalmazást, akkor minden eszközön külön aktiválnia kell azt a fenti lépések szerint.
 • A szolgáltatás jelenleg magánszemély ügyfelek részére elérhető, és a szolgáltatást kizárólag a számlatulajdonos igényelheti saját részére.
 • SpectraNet azonosítókkal történő aktiválás sikeres igénybevételéhez Önnek a SpectraNet Internetbankban SMS hitelesítéssel kell rendelkeznie.

Milyen technikai feltételei vannak az UniCredit Mobil alkalmazás használatának?

 

 • internetkapcsolat
 • mobiltelefon esetén:
 • Apple iOS operációs rendszer 5.1.1 vagy újabb verzió, vagy
 • Google Android operációs rendszer 3.5 vagy újabb verzió,
 • a kijelző minimum felbontása 480x800 képpont, képpontsűrűsége minimum 225 képpont per hüvelyk (ppi = pixel per inch),
 • tablet esetén:
 • minimum 7” kijelzőméret
 • Android 3.0 operációs rendszer vagy újabb verzió, vagy
 • iOS 6.1 operációs rendszer vagy újabb verzió, iPad 2 vagy újabb verzió.
 • GPS elérhetőség.

Hétvégi Mobil alkalmazás aktiválási akció hirdetmény

 

A termékről további információt az UniCredit Mobil oldalon talál.

 

Kapcsolódó dokumentumok

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A szolgáltatásra vonatkozó feltételek és kondíciók a bank üzletszabályzataiban, hirdetményeiben és kondíciós listáiban találhatók, amelyek elérhetők bármely bankfiókunkban, vagy megtekinthetők a honlapunkon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.


1 A Bank visszavonásig tartó akció keretében nem számít fel sem az UniCredit Mobil szolgáltatásért havidíjat, sem az UniCredit Mobil alkalmazás aktiválásáért, díjat. Az aktiválás normál díja 2 000 forint, a szolgáltatás normál havi díja 150 forint/hónap.

2 A jóváírás feltétele, hogy az UniCredit Mobil szolgáltatás aktiválását megelőzően a Lakossági Ügyfél a Szervező részére összesen legalább 1000 forintot megfizetett a következő szolgáltatások bármelyikéért: SpectraNet Internet Banking Light, SpectraNet Internet Banking Plusz, SpectraNet Mobil Banking Light, SpectraNet Mobil Banking Plusz.

UniCredit Mobil app
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading