Mobilalkalmazási szolgáltatásunk [UniCredit Mobilalkalmazás] új funkciójával mostantól díjmentes 1 értesítést kaphat kártyás vásárlásairól és az ATM-es készpénzfelvételeiről. Az üzeneteket a sikeres és sikertelen kártyatranzakciók után is megkapja, ily módon a kártya jogosulatlan használatát, esetleg ellopását is hamarabb észlelheti. Az értesítések az alkalmazáson keresztül érkeznek okostelefonjára. A tranzakciók részletes információit is megnézheti. Ehhez kattintson az értesítésre, majd azonosítást követően a Mobil Bankban láthatja a tranzakciók részleteit.

 

Hogyan aktiválhatja a kártyatranzakciós értesítési szolgáltatást?

1. Kérjük, használja a legfrissebb verziójú [UniCredit Mobilalkalmazást]!

Ha még nem frissítette az alkalmazást, akkor tegye meg. Ha még egyáltalán nem használja az alkalmazást, akkor töltse le, és aktiválja!

Az [UniCredit Mobilalkalmazás] Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobileszközökre tölthető le. Amennyiben  az Internetbanki szolgáltatást [UniCredit eBanking] SMS-alapú hitelesítéssel használja, a Mobil Bankot az internetbanki azonosítóival könnyen aktiválhatja. Amennyiben Ön nem SMS-alapú hitelesítést használ, keressen fel egy UniCredit bankfiókot a mobilalkalmazás aktiválására. Tudjon meg többet az [UniCredit Mobilalkalmazásról] és a MobilBankról.

 

 

2. Aktiválás után lépjen be a Mobil Bankba, és a Beállítások között, az Értesítések menüpontban kapcsolja be a Kártyatranzakciós értesítések funkciót! (Ne feledkezzen el az értesítési küszöb beállításáról sem!) Ha Önnek több kártyája is van, minden kártya tranzakcióiról kaphat üzenetet.

 

A szolgáltatás bekapcsolása után Ön továbbra is megkapja a korábban esetleg megrendelt tranzakciós értesítő SMS-eket. A két szolgáltatás egymástól függetlenül működik.

Ha le kívánja mondani az SMS-szolgáltatást, keresse fel nyitvatartási időben bármelyik UniCredit bankfiókot. Kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +36 (1/20/30/70) 325 3200 számon vagy fióki tanácsadóinkhoz!

 

1 Visszavonásig tartó akciónkban az [UniCredit Mobilalkalmazás] Mobil Bankjának aktiválása díjmentes, a normál aktiválási díj egyszeri 2 000 forint. A szolgáltatás normál havi díja 150 forint/hónap, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel abban az esetben, ha az Ügyfél az aktiválás időpontjától kezdve minden naptári hónapban legalább egyszer belép a Mobil Bankba. Az akció visszavonásig  érvényes.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo