Card push

 

Mobilalkalmazási szolgáltatásunk [UniCredit mBanking] új funkciójával mostantól díjmentes 1 értesítést kaphat kártyás vásárlásairól és az ATM-es készpénzfelvételeiről. Az üzeneteket a sikeres és sikertelen kártyatranzakciók után is megkapja, ily módon a kártya jogosulatlan használatát, esetleg ellopását is hamarabb észlelheti. Az értesítések az alkalmazáson keresztül érkeznek okostelefonjára. A tranzakciók részletes információit is megnézheti. Ehhez kattintson az értesítésre, majd azonosítást követően az [UniCredit mBankingben] láthatja a tranzakciók részleteit.

 

Hogyan aktiválhatja a kártyatranzakciós értesítési szolgáltatást?

1. Kérjük, használja a legfrissebb verziójú [UniCredit mBanking] alkalmazást!

Ha még nem frissítette az alkalmazást, akkor tegye meg. Ha még egyáltalán nem használja az alkalmazást, akkor töltse le, és aktiválja!

Az [UniCredit mBanking] Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobileszközökre tölthető le. Amennyiben  az Internetbanki szolgáltatást [UniCredit eBanking] SMS-alapú hitelesítéssel használja, az mBankinget az internetbanki azonosítóival könnyen aktiválhatja. Amennyiben Ön nem SMS-alapú hitelesítést használ, keressen fel egy UniCredit bankfiókot a mobilalkalmazás aktiválására. Tudjon meg többet az [UniCredit mBanking] alkalmazásról.

 

 

2. Aktiválás után lépjen be az [UniCredit mBankingbe], és a Beállítások között, az Értesítések menüpontban kapcsolja be a Kártyatranzakciós értesítések funkciót! (Ne feledkezzen el az értesítési küszöb beállításáról sem!) Ha Önnek több kártyája is van, minden kártya tranzakcióiról kaphat üzenetet.

 

A szolgáltatás bekapcsolása után Ön továbbra is megkapja a korábban esetleg megrendelt tranzakciós értesítő SMS-eket. A két szolgáltatás egymástól függetlenül működik.

Ha le kívánja mondani az SMS-szolgáltatást, keresse fel nyitvatartási időben bármelyik UniCredit bankfiókot. Kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +36 (1/20/30/70) 325 3200 számon vagy fióki tanácsadóinkhoz!

 

1 Visszavonásig tartó akciónkban az [UniCredit mBanking] aktiválása díjmentes, a normál aktiválási díj egyszeri 2 000 forint. A szolgáltatás normál havi díja 150 forint/hónap, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel abban az esetben, ha az Ügyfél az aktiválás időpontjától kezdve minden naptári hónapban legalább egyszer belép az mBankingbe. Az akció visszavonásig  érvényes.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo