Alipay az UniCredittől

Az Alipay Kína egyik legnépszerűbb mobilfizetési alkalmazása,
amely mostantól hazánkban is elérhető.

Az Alipay a világ legnagyobb online és mobilfizetési platformja, amelyet az Ant Financial Services Group, a kínai óriás Alibaba Group leányvállalata működtet.

Az Alipay alkalmazás felhasználói egy kínai banknál vezetett számla tulajdonosai.Az UniCredittel kötött megállapodásnak köszönhetően már  Magyarországon is elérhetővé válik az Alipay mint fizetési mód használata,, új üzleti lehetőségeket és innovatív fizetési elfogadási módot kínálva az elfogadó ügyfeleknek, cégeknek.

 

Miért érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

Az Alipay egy biztonságos készpénz nélküli fizetési mód,  amely a nyelvi és kulturális korlátokat legyőzve innovatív vásárlási élményt nyújt.

Az elfogadó partnerek, mint elfogadási helyszínek megjelennek az applikációban, így az Alipay elfogadást kínáló kereskedők listája minden idelátogató, Alipay-jel rendelkező kínai turista rendelkezésére áll.

Miért választotta az UniCredit az Alipay-t?

Az Alipay szolgáltatásainak magyarországi bevezetése kiváló esély az országba látogató kínai turisták rohamosan növekvő számában rejlő lehetőségek kiaknázására. A Magyar Turisztikai Ügynökség szerint 2017-ben 178 000 kínai vendég látogatott el Budapestre, így Kína szerepel azoknak az országoknak a tízes ranglistáján, ahonnan a legtöbb turista érkezik a magyar fővárosba, 2018-ban pedig közel 200 000 vendég mintegy 330 0000 vendégéjszakát töltött a magyar fővárosban.

 

Szolgáltatásunk már elérhető.
Érdeklődjön tanácsadójánál vagy bármelyik bankfiókunkban.

Spinning wheel animation

Loading