Alipay az UniCredittől

Járjon a versenytársai előtt!

Az Alipay a világ legnagyobb online és mobilfizetési platformja, amelyet az Ant Financial Services Group, a kínai óriás Alibaba Group leányvállalata működtet.

Az Alipay alkalmazás felhasználói egy kínai banknál vezetett számla tulajdonosai. Az UniCredittel kötött megállapodásnak köszönhetően már  Magyarországon is elérhetővé válik az Alipay mint fizetési mód használata,, új üzleti lehetőségeket és innovatív fizetési elfogadási módot kínálva az elfogadó ügyfeleknek, cégeknek.
 

Gyors és egyszerű fizetési tranzakciók az Alipay segítségével:

1. A kereskedő beüti a POS-terminálba a tranzakció összegét.

2. A tranzakció indítását követően a terminál kijelzőjén megjelenik egy QR kód

3. A vevő az okostelefonján megnyitja az Alipay alkalmazást, és beolvassa a megjelenő QR kódot, majd validálja a tranzakciót titkos azonosítójával, vagy ujjlenyomatával.

4. Ezt követően a tranzakció lezárul, melyről mind a POS terminál, mind pedig a vevő az applikáción keresztül értesítést kap.
 

Miért érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

Az Alipay egy biztonságos készpénz nélküli fizetési mód,  amely a nyelvi és kulturális korlátokat legyőzve innovatív vásárlási élményt nyújt.

Az elfogadó partnerek, mint elfogadási helyszínek megjelennek az applikációban, így az Alipay elfogadást kínáló kereskedők listája minden idelátogató, Alipay-jel rendelkező kínai turista rendelkezésére áll.

Miért választotta az UniCredit az Alipay-t?

Az Alipay szolgáltatásainak magyarországi bevezetése kiváló esély az országba látogató kínai turisták rohamosan növekvő számában rejlő lehetőségek kiaknázására. A Magyar Turisztikai Ügynökség szerint 2017-ben 178 000 kínai vendég látogatott el Budapestre, így Kína szerepel azoknak az országoknak a tízes ranglistáján, ahonnan a legtöbb turista érkezik a magyar fővárosba, 2018-ban pedig közel 200 000 vendég mintegy 330 0000 vendégéjszakát töltött a magyar fővárosban.

Hogyan igényelheti a szolgáltatást?

Az Alipay elfogadás elérhető már meglévő kártyaelfogadó partnereink, valamint - bankkártya elfogadási szolgáltatásunk keretében - új ügyfeleink számára egyaránt. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bankfiókjainkban, ahol a szolgáltatás igényléséhez szükséges dokumentum kitöltésével kezdeményezhető a szerződéskötési folyamat.

 

Szolgáltatásunk már elérhető.
Érdeklődjön tanácsadójánál vagy bármelyik bankfiókunkban.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo