Bankunk a számlacsomagokhoz kapcsolódó számla- és kártyainformációs SMS szolgáltatások 2022. február 28-ig meghirdetett díjelengedési akcióját nem hosszabbítja meg.

 

Ez azt jelenti, hogy 2022. március 1-től a korábban akció keretében díjmentesen meghirdetett számla- és kártyainformációs SMS szolgáltatásokért a bank a kondíciós listákban meghatározott díjakat számolja fel. Ennek a kivonata az alábbi linken is elérhető. Részletek

 

Az SMS szolgáltatás(oka)t  bármikor lemondhatja az alábbi csatornákon:

  • internetbanki szolgáltatásban [UniCredit eBanking] a Beállítások menüpontban, (Részletek)
  • bankfiókjaink bármelyikében, vagy
  • telefonbankos azonosítást követően telefonbanki szolgáltatásban [UniCredit Telefonbank].

 

Az SMS értesítéseket kiválthatja mobilalkalmazási szolgáltatásunkban [UniCredit mBanking], úgynevezett push üzenetekkel. Így az értesítéseit továbbra is mobiltelefonjára kapná díjmentesen, csak az [UniCredit mBanking] alkalmazáson keresztül. A push üzenetekkel tájékoztatást kaphat, ha az alkalmazásban kezelt bankkártyáival fizetés vagy készpénzfelvétel történik, illetve a számlájára jóváírás érkezik.

 

Az SMS szolgáltatás 2022. március 1-étől a mindenkor hatályos kondíciós listákban feltüntetett díjszabás szerint vehető igénybe. A felszámított díjak a havi számlaforgalomról készített bankszámlakivonaton, vagy elektronikus banki szolgáltatásban is megtekinthető.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo