Skip to main content

A hozamszámításhoz a [www.pioneerinvestments.hu, www.portfolio.hu] oldalakról származó adatokat használtunk. A hozamadatok tájékoztató jellegűek és adózás előttiek. A számított hozamadatok nem tartalmazzák a díjak, jutalékok és egyéb költségek hatását. Az árfolyamok, illetve a kamatok változása negatív hatással lehet a befektetés értékére, továbbá a múltbeli teljesítményből nem lehet a jövőbeni hozamra, változásra, illetve teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni. A befektetésekkel kapcsolatos kockázatok leírása nem tekinthető teljes körűnek. Az Ügyfél a konkrét befektetési döntéseit kizárólag saját maga hozza meg. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. kizárja a felelősségét az Ügyfél által – a jelen tájékoztatás alapján – hozott üzleti döntésekben, azok hatásában, eredményében, hozamában, a meghiúsult várakozásokban és az Ügyfelet érő esetleges károkban, veszteségekben.

Pioneer hazai befektetési alapok


A Pioneer Hazai Alapcsalád egyes tagjai 2006. november 21-ével változtattak nevet, korábban CA Alapcsalád néven kerültek forgalmazásra. A befektetési alapok eszközértékeiről bővebb információ a Pioneer Alapkezelő Zrt. valamint az Európa Alapkezelő honlapján érhető el.

 


Pioneer luxemburgi befektetési alapok


(2) = Tőkésítő. Az Alap a portfólióban megkeresett hozamot újra befekteti. A befektető nyeresége a befektetési jegy értékének növekedéséből fakad.
N/A = Nem áll rendelkezésre adat
* Az értéknaptól számított 1 évre visszatekintő adat.
** Az értéknaptól számított 5 évre visszatekintő, évesített adat.

Az UniCredit Bank Magyarországon az egyes Pioneer befektetési alapok "C" sorozatainak nem-hozamfizető változatait forgalmazza. A táblázatban az UniCredit Bank Hungary által forgalmazott nemzetközi Pioneer alapok friss nettó eszközérték információi találhatóak meg.

A Pioneer Nemzetközi befektetési alapok eszközértékeiről bővebb információ az alapkezelő honlapján (http://www.pioneerinvestments.hu/hu/intl_data/ és http://worldwide.pioneerinvestments.com/fund_prices/morningstar_daily_prices.jhtml) érhető el.

Az egyes Pioneer Nemzetközi alapok havi jelentései elérhetőek a következő oldalon, az egyes alapok neveire kattintva.

 

 

Egyéb befektetési alapok

 

A forgalmazott befektetési alapok legfrissebb adatai a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi szövetsége (www.bamosz.hu) valamint az egyes alapkezelők honlapjain (Aegon Alapkezelő, Budapest Alapkezelő, Concorde Alapkezelő, Aberdeen Alapkezelő) is elérhetőek.

A befektetési jegyek forgalmazója az UniCredit Bank Hungary Zrt. (tev. eng. sz.: I-1523/2003.; a „Bank”), a Budapesti Értéktőzsde tagja. A jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak minősül. A jelen figyelemfelhívás nem ad teljes körű információt, nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Kérjük, befektetési döntése meghozatala előtt mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésekből származó esetleges károkat. Kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át az Alapok mindenkor hatályos, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (MNB) által jóváhagyott Kiemelt Befektetői Információját, a hivatalos Tájékoztatót és a Kezelési Szabályzatot, amelyek az Alapkezelő és a forgalmazó honlapján érhetők el, valamint a forgalmazási feltételekről a bank mindenkori aktuális Kondíciós lista és Hirdetmény dokumentumát és az „Általános üzleti feltételek befektetési szolgáltatási tevékenységre és kiegészítő szolgáltatásra” című üzletszabályzatát, amelyek hozzáférhetőek a forgalmazási helyeken, valamint a forgalmazó honlapján.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200


Fax:
+36 1 353 4959


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista

Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

Spinning wheel animation

Loading