A hozamszámításhoz a [www.amundi.hu, www.portfolio.hu] oldalakról származó adatokat használtunk. A hozamadatok tájékoztató jellegűek és adózás előttiek. A számított hozamadatok nem tartalmazzák a díjak, jutalékok és egyéb költségek hatását. Az árfolyamok, illetve a kamatok változása negatív hatással lehet a befektetés értékére, továbbá a múltbeli teljesítményből nem lehet a jövőbeni hozamra, változásra, illetve teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni. A befektetésekkel kapcsolatos kockázatok leírása nem tekinthető teljes körűnek. Az Ügyfél a konkrét befektetési döntéseit kizárólag saját maga hozza meg. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. kizárja a felelősségét az Ügyfél által – a jelen tájékoztatás alapján – hozott üzleti döntésekben, azok hatásában, eredményében, hozamában, a meghiúsult várakozásokban és az Ügyfelet érő esetleges károkban, veszteségekben.

 

Az Amundi Hazai Alapcsalád egyes alapjai 2017. szeptember 25-én változtattak nevet, korábban Pioneer Alapcsalád néven kerültek forgalmazásra. A befektetési alapok eszközértékeiről bővebb információ a Amundi Alapkezelő Zrt. valamint az Európa Alapkezelő honlapján érhető el.

 

Az UniCredit Bank Magyarországon az egyes Amundi befektetési alapok "C" sorozatainak nem-hozamfizető változatait forgalmazza. A táblázatban az UniCredit Bank Hungary által forgalmazott nemzetközi Amundi alapok friss nettó eszközérték információi találhatóak meg.

Amundi befektetési alapok (hazai és nemzetközi) árfolyamai és hozamai

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo