PROMO

Promo

PARTNER AKTÍV ZÉRÓ SZÁMLACSOMAG* EBKM:0,01%

Részletek
Akár 01 HUF Akár 01 HUF
A havi díjban:

Válasszon kiegészítő szolgáltatásokat!

 • Promotion

  By choosing all the features SMS Alarm will be

  Check icon

  Ingyenes

  Get this promotion Remove promotion

 • [UniCredit Mobilalkalmazás]

  Belépési díj nélkül veheti igénybe. A havi díj, amennyiben havonta legalább egyszer sikeresen belép az alkalmazásba4:

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • Internet Banking

  Belépési és szolgáltatási díj nélkül

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • [UniCredit Telefonbank]

  Telefonon is igénybe veheti széles körű banki szolgáltatásainkat

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • [UniCredit SMS szolgáltatás]

  Azonnal értesülhet tranzakcióiról SMS-ben. Az SMS üzenetek díja 36 Ft/db. Az SMS szolgáltatás díja:

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • E számlakivonat

  Környezetbarát megoldás

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • Mastercard Standard

  betéti főkártya, kibocsátói és tagsági díja:

  HUF 0 / év

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • Mastercard Arany

  betéti kártya, tagsági díja: 22 514 Ft/év5, kibocsátói díja:

  HUF 19 298 / év

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

PARTNER AKTÍV ZÉRÓ SZÁMLACSOMAG* EBKM:0,01% Akár 01 HUF

 • [UniCredit Mobilalkalmazás] - HUF

 • Internet Banking - HUF

 • [UniCredit Telefonbank] - HUF

 • [UniCredit SMS szolgáltatás] - HUF

 • E számlakivonat - HUF

 • Mastercard Standard - HUF

 • Mastercard Arany - HUF

Összesen Akár 01 HUF

Igénylés

A jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A számlszerződés részetes leírását az Átalános Üzleti feltételek, a további részletes kondíciókat és feltételeket pedig a „Partner Aktív Zéró külön kondíciók” kondíciós lista tartalmazza.

* A Bank a kondíciós listában meghatározott külön kondíciókat a számlanyitás dátumától számítva 3 évig biztosítja – kivéve a UniCredit Mobil alkalmazás segítségével bankon kívüli és bankon belüli eseti forint átutalási megbízásokat (erre vonatkozó információ a 3. és 4.számú lábjegyzetben). A számlanyitástól számított 3 év elteltével a számlacsomag „Partner Aktív Plusz” számlacsomagra módosul és arra az „UniCredit Partner Aktív Plusz és Partner Ikon Plusz csomagokra vonatkozó külön kondíciók” dokumentumban foglalt kondíciók lesznek irányadóak. A kondíciók módosulásáról a Bank az ügyfeleket értesíti. A jelen pont szerinti 3 éves időtartamtól a Bank az ügyfél javára eltérhet, jogosult azt az ügyfél értesítése mellett meghosszabbítani.

 

 

1 A számlacsomag normál zárlati díja 1 166 Ft/ hó/bankszámla. EBKM: 0,01% A számlacsomag zárlati díja az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban legalább 75 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj teljes összege jóváírásra kerül a bankszámlán. Amennyiben a fenti jóváírási feltétel nem teljesül, akkor a zárlati díj nem kerül jóváírásra. A Bank a számlacsomag tekintetében a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban a havi zárlati díjat nem számítja fel.

2 A Bank a díjmentességet akciósan biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. Normál díj: 0,301%, min. 110 Ft, max. 6 670 Ft.

3 A Bank a díjmentességet akciósan biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. Normál díj: 0,301%, min. 194 Ft, max. 6 670 Ft.


4 A mobilalkalmazás normál díja 150,- Ft/hónap, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel, amennyiben az ügyfél adott naptári hónapban legalább egyszer sikeresen bejelentkezik az UniCredit Mobil Bankba. Az akció visszavonásig érvényes.

5 A díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes. A Bank a kártyatagsági díj számításánál figyelembe veszi a 2018.04.09 napon hatályba lépett új kondíciókat oly módon, hogy az új kondíció hatályba lépése és a kártya éves fordulója közötti időszakra vonatkozóan már a 2018.04.09 naptól érvényes éves kártyatagsági díjat számítja fel időarányosan.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo