PROMO

Promo

PARTNER IKON PLUSZ EBKM: 0,01%

Részletek
Akár 01 HUF Akár 01 HUF
A havi díjban:

Válasszon kiegészítő szolgáltatásokat!

 • Promotion

  By choosing all the features SMS Alarm will be

  Check icon

  Ingyenes

  Get this promotion Remove promotion

 • [UniCredit Mobilalkalmazás]

  Most belépési2 és havi díj3 nélkül veheti igénybe

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • Internet Banking

  Most belépési díj nélkül2, token vagy mToken használatával4:

  HUF 150 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • [UniCredit Telefonbank]

  Telefonon is igénybe veheti széles körű banki szolgáltatásainkat

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • [UniCredit SMS szolgáltatás]

  Azonnal értesülhet tranzakcióiról SMS-ben. Az SMS üzenetek díja 0 Ft/db5. Az SMS szolgáltatás díja:

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • E számlakivonat

  Környezetbarát megoldás

  HUF 0 / hó

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • Mastercard Standard

  betéti kártya, tagsági díja: 6003 Ft/év7, kibocsátói díja akciósan:

  HUF 0 / év6

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

 • Mastercard Arany

  betéti kártya, tagsági díja: 22 514 Ft/év8, kibocsátói díja:

  HUF 9649 / év9

  Számlacsomaghoz adomEltávolít

PARTNER IKON PLUSZ EBKM: 0,01% Akár 01 HUF

 • [UniCredit Mobilalkalmazás] - HUF

 • Internet Banking - HUF

 • [UniCredit Telefonbank] - HUF

 • [UniCredit SMS szolgáltatás] - HUF

 • E számlakivonat - HUF

 • Mastercard Standard - HUF

 • Mastercard Arany - HUF

Összesen Akár 01 HUF

Igénylés

1 A Partner Ikon Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 4 288 Ft/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján, kivéve, amennyiben a tárgyhónapban a Számlatulajdonos rendelkezik folyószámla hitellel, és a hitelszerződés tárgyhónapot megelőzően – de legkésőbb 2019.05.16-án – hatályba lépett, és hatályban van. Ez esetben a Bank csak 1 072 Ft zárlati díjat terhel. A kedvezményes díj akciós, mely akciót a Bank csak a 2018. november 19-e előtt kötött számlaszerződések és csomagváltások esetében és visszavonásig biztosítja.

i) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi feltételek bármelyikét teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 144 Ft kerül jóváírásra:

- tárgyhónapban legalább 200 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,

- a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 Ft megtakarítási állománnyal* rendelkezik a Banknál,

ii) Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél mindkét alábbi feltételt teljesíti akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 3 216 Ft kerül jóváírásra, mely akciót a Bank csak a 2018. november 19-e előtt kötött számlaszerződések és csomagváltások esetében és visszavonásig biztosítja:

- tárgyhónapban legalább 300 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára,

- Számlatulajdonos a Banknál az alábbi, hiteltermékek valamelyikével rendelkezik: hitelkártya, jelzálog hitel, tehát a fent megjelölt hiteltermékek bármelyikének esetében a hitelszerződés a tárgyhónapot megelőzően – de legkésőbb 2019.05.16-án – hatályba lépett és hatályban van.

Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 Ft megtakarítási állománnyal* rendelkezik a Banknál, akkor a zárlati díj teljes összege egy akció keretében a következő hónapban jóváírásra kerül a bankszámlán. Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.

*A megtakarítások számítása során a Bank figyelembe veszi:az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.


2 A normál díj 2.000 Ft, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.


3 A normál díj 150 Ft/hó, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.


Az eBanking havi szolgáltatási díja SMS-es belépés esetén 200 Ft / hónap. A 150 Ft feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció 2019. február 28-ig érvényes. Az eBanking havi szolgáltatási díja Tokenes és mTokenes belépés esetén 150 Ft / hónap.


5 Akciósan díjmentesek az SMS értesítések a bankszámlán történő jóváírásokról és terhelésekről, a betéti kártyával történő sikeres, sikertelen és törölt készpénzfelvételről, illetve vásárlásról. Az akció visszavonásig érvényes.


6 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A MasterCard Standard bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.

7 A Tagsági díj évente egy alkalommal utólag kerül terhelésre. A díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint.

Az akció visszavonásig érvényes.

8 A Tagsági díj évente egy alkalommal utólag kerül terhelésre. A díj számítási módja: a bankkártyával az esedékességet megelőző 12 hónap alatt bonyolított sikeres és lekönyvelt éves vásárlási forgalom összegének 0,1%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint.

Az akció visszavonásig érvényes.

9 A fent meghatározott díjat a Bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. A MasterCard Arany érintő és VISA Gold bankkártya bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista – Betéti Bankkártya kondíciós lista tartalmazza.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo