Nyereményjáték

Ügyfélajánlási akció

A sikeres ajánlások után Ajánló és az Ajánlott új ügyfelünk1 is részt vehet nyereményjátékunkban.

 

A Nyereményjátékban azok az ügyfeleink1 vehetnek részt, akik:

  1. az akció időtartama alatt regisztrálnak a Játszom gombbal lentebb elérhető regisztrációs oldalon az ott szereplő adatok megadásával, és
  2. válaszolnak a megjelenített kérdésre, az alábbi idősávok egyikében:
    • 2022.01.01-től legkésőbb 2022.01.31-ig., vagy
    • 2022.02.01-től legkésőbb 2022.02.28-ig.,  vagy
    • 2022.03.01-től legkésőbb 2022.03.31-ig
  3. Valamint teljesítik a Hirdetmény és részvételi feltételek dokumentum Feltételek III. pontjában meghatározottakat.

Fontos! Ha az akció időtartama alatt többször is regisztrál, akkor is csak egyszer, az első érvényes regisztrációhoz kapcsolódóan jogosult a részvételre.

 

Ki lesz a nyertes? Az, aki:

Fontos! Ha a fenti feltételek szerint több játékos is nyertesnek minősülne a válaszaik alapján, akkor közülük a nyereményre azok lesznek jogosultak, akik időben a legelső választ adták.

A válasz időpontja kapcsán annak a bankhoz való beérkezése irányadó, melyet a bank a saját informatikai rendszere alapján állapít meg.

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak, amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. az akció feltételeinek egyoldalú változtatási jogát fenntartja. Egy ajánló ügyfél legfeljebb összesen 10 darab jóváírására lehet jogosult az akció keretében. A számlaszerződés részletes leírását a bank Általános Üzleti Feltételei tartalmazzák.

1 A bank munkavállalóira, megbízottjaira más feltételek vonatkoznak, amelyek megismerhetők az akcióra vonatkozó Hirdetményből.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo