HOGYAN AKTIVÁLHATJA BETÉTIKÁRTYA-SZOLGÁLTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ BANKKÁRTYÁJÁT?

 

Betétikártya-szolgáltatáshoz újonnan kibocsátott betéti bankkártyák aktiválása csak telefonos banki szolgáltatáson [UniCredit Telefonbank] keresztül lehetséges, amelyhez hívja az éjjel-nappal elérhető [UniCredit Telefonbankot] a +36 1/20/30/70 325 3200, telefonszámon, majd válassza az egyes menüpontot.

 

Az [UniCredit Telefonbankon] keresztül történő aktiválásához szüksége lesz betétikártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártyája :

  • 16 jegyű bankkártyaszámra;
  • lejárati dátumára (Ezt a kártya előlapján találhatja meg. A lejárati dátum a „VALID THRU” felirat utáni HH/ÉÉ rövidítés, amelynek első tagja a hónapot, míg második tagja a lejárat évét jelöli);
  • valamint az [UniCredit Telefonbank] felhasználói azonosítójára, amely minimum öt, maximum nyolc számjegyből álló számsor, és a szerződésén vagy a számlaszerződésén található (A felhasználói azonosító a titkos [UniCredit Telefonbank] PIN kódját tartalmazó borítékon is látható a zárt boríték bal oldalán, az „UniCredit Bank / Telefonbank” felirat alatt.);
  • az [UniCredit Telefonbank] PIN kódjára, amely 4 vagy 6 számjegyű kód, és nem azonos a betéti kártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó bankkártya PIN kódjával. Az [UniCredit Telefonbank] PIN kódot munkatársunk a szerződéskötéskor adta át az Ön részére egy lezárt borítékban, a zárt boríték bal oldalán „UniCredit Bank / Telefonbank” feliratot talál. Fontos tudnia, hogy titkos [UniCredit Telefonbankos] PIN kódját a telefonos rendszerünkben bármikor megváltoztathatja, személyre szabhatja.

 

Az Ön gyorsabb kiszolgálása érdekében kérjük, minden ügyintézés megkezdése előtt azonosítsa be magát telefonos rendszerünkben.

Betétikártya-szolgáltatásához kapcsolódó megújított bankkártyáját a korábbi kártyájához tartozó PIN kód első alkalommal történő sikeres használatával gyorsan és egyszerűen aktiválhatja.

Ez az első tranzakció lehet:

  • ATM készpénzfelvétel belföldön vagy külföldön,
  • egyenleg-lekérdezés az UniCredit Bank belföldi ATM-jein,
  • az aktiválás menüpont használata az UniCredit Bank belföldi ATM-jein, vagy
  • betéti kártyával belföldön vagy külföldön történő PIN kóddal jóváhagyott vásárlás

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo