HOGYAN AKTIVÁLHATJA BETÉTI BANKKÁRTYÁJÁT?

 

Újonnan kibocsátott betéti bankkártyák aktiválása csak Telefonbankunkon keresztül lehetséges, amelyhez hívja az éjjel-nappal elérhető UniCredit Telefonbankot a +36 1/20/30/70 325 3200, telefonszámon, majd válassza az egyes menüpontot.

Betéti bankkártyája Telefonbankon keresztül történő aktiválásához szüksége lesz:

  • a 16 jegyű bankkártyaszámra;
  • a bankkártya lejárati dátumára (Ezt a kártya előlapján találhatja meg. A lejárati dátum a „VALID THRU” felirat utáni HH/ÉÉ rövidítés, amelynek első tagja a hónapot, míg második tagja a lejárat évét jelöli);
  • a Telefonbank felhasználói azonosítójára, amely minimum öt, maximum nyolc számjegyből álló számsor, és a Telefonbank szerződésén vagy a számlaszerződésén található (A felhasználói azonosító a titkos Telefonbank PIN kódját tartalmazó borítékon is látható a zárt boríték bal oldalán, az „Unicredit Bank / Telefonbank” felirat alatt.);
  • a Telefonbank PIN kódjára, amely 4 vagy 6 számjegyű kód, és nem azonos a bankkártya PIN kódjával. A Telefonbank PIN kódot munkatársunk a szerződéskötéskor adta át az Ön részére egy lezárt borítékban, a zárt boríték bal oldalán „Unicredit Bank / Telefonbank” feliratot talál. Fontos tudnia, hogy titkos Telefonbankos PIN kódját a telefonos rendszerünkben bármikor megváltoztathatja, személyre szabhatja.

Az Ön gyorsabb kiszolgálása érdekében kérjük, minden ügyintézés megkezdése előtt azonosítsa be magát telefonos rendszerünkben.

Megújított betéti bankkártyáját a korábbi kártyájához tartozó PIN kód első alkalommal történő sikeres használatával gyorsan és egyszerűen aktiválhatja.

 

Ez az első tranzakció lehet:

  • ATM készpénzfelvétel,
  • egyenleg-lekérdezés az UniCredit Bank belföldi ATM-jein,
  • az aktiválás menüpont használata az UniCredit Bank belföldi ATM-jein, vagy
  • bankkártyás vásárlás PIN kóddal jóváhagyva (Mastercard és Maestro bankkártyák esetén).


Megújított betéti bankkártyáját természetesen aktiválhatja Telefonbankunkon keresztül is.

Spinning wheel animation

Loading