FUNDAMENTA-LAKÁSKASSZA

 

Valósítsa meg terveit a Fundamentával!

 

Az otthonteremtés egész életünket végigkíséri, hiszen az első lakás megvásárlásától egy tágas családi otthon kialakításáig hosszú az út. A Fundamenta – az otthonteremtés szakértője – ebben nyújt segítséget!

Kinek ajánljuk a lakás-előtakarékosságot?

•     Aki szeretné megvalósítani lakáscéljait, legyen az lakásvásárlás, felújítás, házépítés.
•     Aki biztonságos és átlátható lakáscélú megtakarítást vagy befektetést keres.
•     Aki havi rendszeres megtakarítással tervezi megvalósítani az otthonteremtést.

 

Ehhez miért érdemes a Fundamentát választani?

•     Rugalmas, egyedi igényekhez igazítható konstrukció.
•     Megtakarításai mellé igénybe veheti a lakásszámla által nyújtott előnyöket.

 

 

Megtakarítási ajánlatunk

 

Fundamenta Gondoskodó Lakásszámla

A Gondoskodó Lakásszámla egy olyan lakáscélú megtakarítási konstrukció, mellyel évekkel előre kiszámolhatja, milyen feltételekkel tudja megvalósítani lakáscéljait. A Lakástakarék szerződés havi rendszeres befizetései után – a betéti kamaton felül – 5 % kamatbónuszt kaphat az adott megtakarítási évben elhelyezett betétösszegre , amennyiben a szerződés 12 éven belül eléri a kiutalás feltételeit.

•    EBKM havi 20.000 forint megtakarítás mellett 0,43 – 0,62% Kamatbónusszal, -0,89 – -0,54% Kamatbónusz nélkül.

•    EBKM havi 40.000 forint megtakarítás mellett 0,51 – 0,73% Kamatbónusszal, -0,77 – -0,46% Kamatbónusz nélkül.

Milyen előnyei vannak  a Gondoskodó Lakásszámlának?

•   A Lakástakarék szerződés havi rendszeres befizetései után – a betéti kamaton felül – 5 % Kamatbónuszt kaphat az adott megtakarítási évben elhelyezett betétösszegre.1

•   A Gondoskodó Lakásszámla személyre szabható: választható a futamidő és a havi megtakarítási összeg! Lehetősége van havonta, szerződésenként maximum 40.000 forintot megtakarítani, ezzel is maximalizálva a Kamatbónusz összegét. A 40.000 forintos havi megtakarítás esetén a szerződéses összeg 11.000.000 forint. 

•   Számos lakáscélra felhasználható, saját vagy családtagok lakástakarék szerződései akár egy ingatlan vásárlására, felújítására is igénybe vehetők.

•   Egyszerre több szerződést is köthet, ezáltal többszörösen igénybe tudja venni a Kamatbónusz nyújtotta előnyöket is.

 

 

További információt a https://www.fundamenta.hu/lakastakarek/gondoskodo-lakasszamla oldalon talál.

 

 

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) és a Pótlap az Általános Szerződési Feltételekhez (Üzletszabályzat) c. dokumentum valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza. Az Ön Pénzügyi Közvetítője a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából jár el.

 

1 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, továbbá havi 40.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo