Skip to main content

Tájékoztatás MNB belépési azonosítóról és jelszóról

 

Tájékoztatjuk, hogy a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 2016. január 1. napján hatályba lépett módosítása alapján 2016. februártól ügyfeleinknek lehetősége van értékpapírszámlájuk, valamint adott esetben ügyfélszámlájuk az előző naptári hónap utolsó napjára vonatkozó adatait a Magyar Nemzeti Bank (MNB) internetes felületén (https://eszlaweb.mnb.hu) ellenőrizni.
Az MNB honlapján az adott funkció használatához egy belépési azonosító (MNB belépési azonosító,) valamint egy jelszó (MNB belépési jelszó) szükséges. Az ezzel kapcsolatos eljárásról és az MNB azonosítóról, a 2016. február előtt számlát nyitott ügyfeleket külön levélben értesítettük, 2016. február 1-től nyitott értékpapírszámlák esetén az számlanyitáskor tájékoztatjuk ügyfeleinket. Az aktuális MNB belépési jelszót minden hónapban a havi értékpapír számlakivonatában küldjük meg. Az MNB belépési jelszó hónapon belüli pótlására – jogszabály alapján – nincs lehetőség, a jelszó módosítása nem kérhető.

Az MNB belépési azonosító pótlását (pl. annak elvesztése vagy ellopása esetén), országos fiókhálózatunkban tudják kezdeményezni. Az MNB oldalán történő belépésének biztonsága érdekében tanácsoljuk, hogy használjon tűzfal szoftvert, valamint rendszeresen frissített antivírus és kémprogramirtó szoftvert. Nem a saját gépéről, valamint a nyilvános internet pontokon történő lekérdezések esetén fokozott kockázata van a lekérdezett információk illetéktelenek általi hozzáférésének.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200


Fax:
+36 1 353 4959


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista

Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

Spinning wheel animation

Loading