PÁROS LAKÁSHITEL – AZ UNICREDIT BANK ÉS A FUNDAMENTA-LAKÁSKASSZA KÖZÖS HITELE

A Páros lakáshitel egyesíti a lakáshitel és a lakás-előtakarékosság előnyeit: Ön a jogosultsági feltételek teljesítése esetén egy magas hozamú és kockázatmentes megtakarítási lehetőség előnyei mellett egy kedvező lakáshitel-konstrukcióban is részesülhet. THM1: 3,76-6,60%

Reprezentatív példa: 5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre nyújtott, piaci kamatozású, lakásvásárlási célú, ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott hitel esetén 5 éves kamatperiódussal, a hitel kamata kamatperiódusonként változó, mértéke évi 4,45%, a törlesztőrészletek száma 240 db, az első kamatperiódusban a havi törlesztőrészletek összege 38 542, a további kamatperiódusokban a kamat változásával módosulhat THM1: 4,39%, a hitel teljes díja: 2 549 348Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze:  hitelösszeg utalásával kapcsolatos díj 17 500 Ft, 1 db ingatlan-nyilvántartási eljárás díja 12 600 Ft (jelzálogjog bejegyzési kérelem), 1 db Takarnet rendszerből lekért tulajdoni lap díja 1 000 Ft, lakás-előtakarékossági szerződésre vonatkozó zárolás díj 5 000 Ft, számlanyitási díj 32 000 Ft (szerződéses összeg 1%-a), számlavezetési díj 150 Ft, valamint a Hitelbiztosítéki nyilvántartáshoz kapcsolódó díjak: 5 000 Ft (azonossági nyilatkozat megtételének díja) és  7 000 Ft (a hitelbiztosítéki nyilatkozat költségtérítése), valamint az állandó átutalás díja 140 Ft (megbízás összegének 0,3%-a, min. 140 Ft, max. 6 000 Ft) a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 7 246 592Ft. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. Páros lakáscélú hitelek esetén a THM értéke azzal a feltételezéssel került kiszámításra, hogy az ügyfél 3 200 000 Ft szerződéses összegű gyors módozatú LTP szerződéssel rendelkezik

Önnek a lakás-előtakarékosság futamideje alatt havi rendszerességgel

  • csak a kamatot és a mindenkori hirdetmény szerinti járulékos költségeket kell fizetnie az UniCredit Banknak;
  • a hitele tőkerészét a Fundamenta-Lakáskasszának havi megtakarítás formájában kell megfizetnie.

Az így összegyűjtött megtakarítással, valamint az arra jóváírt állami támogatással és betéti kamattal a lakás-előtakarékossági szerződés futamidejének lejáratakor Ön részben törleszti a tőketartozását. A maradék tőketartozását a hitel hátralévő futamideje alatt Ön közvetlenül az UniCredit Banknak törleszti.


A hitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

 

Lakásvásárláshoz jól jönne a gyerekek után járó támogatás?

Az új „szocpol”-lal, a családi otthonteremtési kedvezménnyel növelheti önerejét most már használt lakás vásárlása vagy bővítése esetén is. A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. Bővebben a CSOK-ról.Mi mindent valósíthat meg a Páros hitelből?
Milyen előnyökhöz juthat a Páros lakáshitellel?
Hogyan juthat hozzá a hitelhez?
Melyek az igénylési feltételek?
Döntsön felelősen a hitelfelvételről!
Mit ajánlunk még a Páros hitelen túl?
Kapcsolódó dokumentumok

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A bank a változtatás jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra. A bank a saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő vagyoni-jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A kölcsön kondícióit az UniCredit Bank magánszemélyeknek szóló Kondíciós listája és a magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondícióiról szóló Hirdetménye tartalmazza. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. A bank a kölcsön nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt.

 


1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Aktív kedvezmény figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén  ̶  referencia kamatlábhoz kötött kamatozás esetén ide értve a referencia kamatláb változását is  ̶  a mértéke módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo