Támogatott és refinanszírozott hitelek

EXIM KÁRENYHÍTŐ HITELPROGRAM – beruházási és forgóeszköz hitelek

Az UniCredit Bank a Magyar Export - Import Bank Zrt. refinanszírozásával rendkívül kedvező kamatozású, támogatott beruházási és forgóeszköz finanszírozási hitelt kínál forintban, euróban és amerikai dollárban azon belföldi KKV-knak és nagyvállalkozásoknak, melyek a COVID-19 vírus kedvezőtlen gazdasági hatásai miatt szembesültek súlyos, átmeneti likviditási nehézségekkel. A hitelprogram célja, hogy államilag támogatott kamatozású forrás nyújtásával segítse ezen vállalkozások életképességének fennmaradását, tevékenységük folytatását. A program keretében hitelszerződés legkésőbb 2021. december 31-ig köthető.

Exim Kárenyhítő Forgóeszközhitel

Exim Kárenyhítő Beruházási hitel

 

EXIM FORDULAT HITELPROGRAM – beruházási hitelek

Az UniCredit Bank belföldi KKV-k részére kínál állami kamattámogatás mellett beruházási hitelt forintban és euróban, a Magyar Export - Import Bank Zrt. refinanszírozásával. A hitelprogram célja, hogy a rendkívül kedvező kamatozású forrás nyújtásával támogassa a COVID-19 járvány kitörése következtében kialakult romló üzleti körülmények utáni újraindulást, az ehhez szükséges belföldön megvalósuló fejlesztések finanszírozásával. A program keretében hitelszerződés legkésőbb 2021. december 31-ig köthető.

Exim Fordulat Beruházási hitel

 

EXIM VERSENYKÉPESSÉGET JAVÍTÓ HITELPROGRAM - JÖVŐ EXPORTŐREI beruházási és forgóeszköz hitelek

Az UniCredit Bank a Magyar Export - Import Bank Zrt. (továbbiakban Eximbank) refinanszírozásával kedvező kamatozású, támogatott beruházási hitelt és forgóeszköz-finanszírozást kínál forintban vagy euróban belföldi KKV-knak és nagyvállalkozásoknak. A hitelprogram célja, hogy a vállalkozások versenyképességét javítsa és az exportpiacokon való megjelenését elősegítse.

Jövő Exportőrei Forgóeszközhitel

Jövő Exportőrei Beruházási Hitel

 

EIB hitelek

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. és az Európai Beruházási Bank (EIB) között létrejött megállapodás alapján bankunk kedvező kamatozású forint és euró hiteleket kínál beruházási és forgóeszköz finanszírozási célra KKV-k és Mid Cap vállalkozások számára.

KKV-k számára elérhető EIB hitelről további részletek itt

Mid Cap vállalkozások számára elérhető EIB hitelről további részletek itt

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo