Tőkepiacok

 

Tőkepiaci tanácsadás

Tőkepiaci tanácsadást nyújtó szakértői csapata révén az UniCredit az egyik vezető pénzügyi tanácsadó Magyarországon, amely az UniCredit Csoport Európát lefedő széles körű hálózatából, a helyi piacok alapos ismeretéből és jelentős tranzakciós tapasztalatából származó előnyökre támaszkodva szolgálja ki ügyfeleit. A magyarországi tőkepiaci tanácsadó iroda az UniCredit Corporate Finance CEE üzletágának szerves része, amelyhez 11 iroda tartozik a régióban, és referenciáját több mint 500 lezárt tranzakció alkotja. A bécsi iparági specialistákkal, valamint londoni és müncheni termékspecialistákkal közösen a befektetési banki termékek és szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, beleértve az M&A-tanácsadást, a részvény- és kötvénypiaci tranzakciókhoz kapcsolódó tanácsadást és tranzakciók végrehajtását.

 

Kötvénypiacok

Az kötvénypiaci üzletág keretén belül hozzáférést biztosítunk a helyi és nemzetközi kötvénypiacokhoz a szuverén és vállalati ügyfeleknek, befektetésre ajánlott vagy befektetésre nem ajánlott (high-yield) kötvények nyilvános vagy zártkörű kibocsátásán vagy azok visszavásárlásán keresztül.

 

Részvénypiacok

A részvénypiaci üzletág keretén belül tanácsot adunk és segítjük vállalati ügyfeleinket elsődleges és másodlagos részvénykibocsátások (IPO és SPO) és zártkörű értékesítések, valamint nyilvános vételi ajánlatok során. Ezen kívül vállaljuk szofisztikált, részvényhez kötött termékek (beleértve az átváltható és átcserélhető kötvények) kibocsátását és visszavásárlását, valamint tanácsadást olyan speciális helyzetek során, mint például a felvásárlás elleni védekezés.

Mobile Phones
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading