Európai Uniós szolgáltatások

 

Az UniCredit Group az Európai Unió egyik vezető pénzügyi csoportjaként stratégiájában is nagy hangsúlyt helyez a régió, így Magyarország vállalati körének sikeres helytállására az Európai Unióban. Az UniCredit Bank Hungary Zrt., mint a csoport magyarországi leánybankja kiemelten fontosnak tartja ügyfelei részletes tájékoztatását, felkészítését és támogatását az uniós csatlakozással megnyílt finanszírozási források sikeres felhasználásában.

 

Ennek megfelelően bankunk minősített pályázati tanácsadói partnerekkel együttműködve folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyarországon elnyerhető európai uniós és nemzeti támogatások híreit, tartalmi változásait. Annak érdekében tesszük ezt, hogy ügyfeleinket fejlesztési elképzeléseihez legjobban igazodó támogatási lehetőségekkel tudjuk megismertetni.
Ezen felül a tanácsadóinkkal együttműködve, segíteni tudunk az adott projektelképzeléshez leginkább megfelelő pályázati lehetőség kiválasztásában, a pályázati dokumentáció összeállításában és benyújtásában.

 

Aktuális pályázatok és programok

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. folyamatosan figyelemmel kíséri  az aktuálisan közzétett pályázatok listáját. Bankunk rendszeres hírlevelet küld az aktuálisan megjelenő pályázatokról.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdés esetén forduljon bizalommal az UniCredit Bank Európai Kompetencia Központjához az eutamogatas@unicreditgroup.hu e-mail címen, vagy érdeklődjön banki kapcsolattartójánál.

További részletek itt

Kapcsolódó banki termékek

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. az európai uniós és nemzeti (kiegészítő) támogatásokhoz kapcsolódó banki szolgáltatások széles választékát kínálja ügyfelei számára, a hitelígérvény és bankgaranciától a sajáterő-finanszírozáson át egészen a támogatások előfinanszírozásáig. Ennek megfelelően bankunk segít a projektterv finanszírozási struktúrájának összeállításában, valamint a legkedvezőbb banki finanszírozási konstrukció kiválasztásában.

További részletek itt

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo