Skip to main content

Lízing

 

Az UniCredit Csoport Európa-szerte az összes divízióját egy SubHoldingba egyesítve Európa vezető lízingtársaságát hozta létre, mely a bankcsoport vállalati üzletágához tartozik.

 

Az UniCredit Leasing Csoport 2900 fős tagságával 16 különböző országot foglal magában, ezzel is a teljes kontinenst átívelő ügyleteket kínálva, egyedülálló háttércsapatával, kiemelkedő szakértelemmel, valamint a piacon elérhető legjobb lízingmegoldásokkal. A termékek sokfélesége, színvonala, és a stabil pénzügyi háttér együttesen garantálja, hogy cégünk az egyre szigorúbb piaci versenyben megbízható partnere legyen ügyfeleinek.

 

Egyedülálló szolgáltatásainknak elsődleges értékeként a megbízhatóságot, a szakmai megalapozottságot és a csoport szinergiájából adódó nemzetközi kapcsolatainkat emeljük ki. Mindennapi munkánk során ezeket az értékeket kamatoztatva kívánjuk ügyfeleinket kiszolgálni. Termékkörünk kialakításánál elsősorban az elvárásokhoz és az igényekhez maximálisan alkalmazkodó finanszírozási konstrukciók összeállítása a legfőbb szempont.

 

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. kínálatában a finanszírozási szektorban található valamennyi lízingkonstrukció megtalálható. A lízing mellett már több éve egyedi kialakítású, az Európai Unió és a magyar állam által támogatott beruházásokhoz illeszkedő eszköz alapú kölcsönt is nyújt, amellyel főként a kis- és középvállalkozások beruházás-ösztönzését segíti.

 

Fedezze fel lehetőségeit, és növekedjen egy hatalmas és ígéretes piacon egy erős üzleti partnerrel az oldalán, aki többet ajánl Önnek egy egyszerű helyi megoldásnál!

 

http://www.unicreditleasing.hu/

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200


Fax:
+36 1 353 4959

ucbcontact@unicreditgroup.hu


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                               IBAN kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading