Kötvények és részvények

A tőzsdén és tőzsdén kívüli piacokon jegyzett kötvények és részvények széles köréhez kínálunk hozzáférést ügyfeleink számára. Munkatársaink részletes információkkal állnak rendelkezésére.

 

Corporate Treasury Sales

treasurysales@unicreditgroup.hu

+36 1 301-1370

 

Institutional Sales

BudapestTreasuryInstitutionalSales@unicreditgroup.hu

+ 36 1 428 8742

+ 36 1 428 8745

Állampapírok vásárlása az UniCredit bankon keresztül

 

UniCredit jelzáloglevelek

 

Egyéb kötvények

Széles körben kínálunk hazai és külföldi vállalati, pénzintézeti kötvényeket. Aktuális ajánlatainkért forduljon vállalati, illetve intézményi értékesítési munkatársainkhoz.

Részvények köre: a részvénykereskedési munkatársak segítségével lehetőség van a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) forgalmazott részvényekkel történő kereskedésre.

 

Jutalékok: a részvényekre vonatkozó adásvételi megbízás a mindenkori, vállalati ügyfelek és önkormányzatok részére meghirdetett Értékpapír Műveletek kondíciós listájában szereplő jutalékok mellett vehető igénybe.

 

Megbízások típusai:

  • Piaci áras megbízás – a megbízás az elérhető legjobb árszinten teljesül.
  • Vételi/eladási limitáras megbízás – a vételi/eladási megbízás egy konkrét ár, ún. limitár maghatározásával kerül megadásra.
  • Vételi/eladási Stop-limit megbízás - A Stop-limit ajánlat egy feltételes ajánlat, amely az ajánlattevő beavatkozása nélkül, automatikusan akkor válik aktív limitáras ajánlattá, ha az adott tőzsdenapon, az ajánlattételt követően, az ajánlatban megadott aktiválási áron ügylet jön létre. Az aktiválódott Stop-limit vételi ajánlat legfeljebb az ajánlatban megadott limitáron, Stop-limit eladási ajánlat legalább az ajánlatban megadott limitáron teljesülhet.
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo