Miért érdemes az UniCredit Banknál dolgozni?

Azon túl, hogy az UniCreditben barátságos és támogató munkakörnyezetet, szakmai fejlődést és nemzetközi karrier lehetőségeket biztosítunk, javadalmazási rendszerünket is úgy alakítottuk ki és tartjuk naprakészen, hogy az megfeleljen a piaci és munkavállalói elvárásoknak. Kompenzációs csomagunkban a munkabéren túl a következő elemek találhatók:

  • bónusz teljesítménytől függően,
  • cafeteria,
  • well-being szolgáltatások,
  • privát egészségbiztosítási szolgáltatás minden kollégánknak a próbaidő lejárta után,
  • képzések,
  • extra szabadnap,  
  • távoli munkavégzés a belső szabályoknak megfelelőn.

Munkatársaink jelentik a legfontosabb értéket számunkra, hiszen az ők azok, akik különféle szakmai tapasztalatik, képességeik és nézőpontjaik révén aktívan járulnak hozzá közösségünkhöz. Meggyőződésünk, hogy az ő jólétük pozitív hatással van ügyfeleinkre és az általunk szolgált közösségekre is.

Pontosan ezért tartjuk küldetésünknek, hogy a kollégáinkat a barátságos és támogató munkakörnyezet segítségével inspiráljuk a legjobb teljesítményre. Különböző innovatív megoldások, mint például a részmunkaidős pozíciók, a rugalmas munkaidő vagy a különböző "smart working" lehetőségek megteremtésével törekszünk rá, hogy egyensúlyt teremtsünk a munkahely és a magánélet között. Nehéz helyzetbe kerülő kollégáink számára támogatást nyújtunk, és segítjük őket, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a munkahelyi hétköznapok és magánéletük terén egyaránt.

Hiszen ők nem pusztán alkalmazottak: ennél sokkal többet jelentenek a számunkra.

A dinamikus, bátor, vállalkozói szemléletmód segít abban, hogy megoldás orientált hozzáállással nézzünk szembe a kihívásokkal.

Agilis gondolkodással
ötletes és egyszerű megoldásokat találhatunk a legkomplexebb feladatokra is.

Az innováció munkánk minden területén jelen van: hiszünk abban, hogy az előretekintés létfontosságú a fejlődéshez.

Folyamatosan fejlesztjük
munkamódszereinket, hogy megalapozzuk a közös jövőnket.

Hiszen közöttünk mindenkinek fontos szerepe van jövőbeli sikereink elérésében.

Az UniCredit Csoport sokszínű közösségében a különféle tehetségeink, képességeink, tapasztalataink és nézőpontjaink folyamatosan együttműködésre, fejlődésre és innovációra ösztönöznek bennünket. Arra tanítanak, hogy még nyitottabbak és toleránsabbak legyünk. Mindezek miatt támogatjuk a sokszínűség befogadó kultúráját, amelyet kulcsfontosságúnak tartunk a fenntartható eredményeink eléréséhez.

Hogy a legtöbbet hozzunk ki saját változatosságunkból, minden téren segítjük a az egyes funkciók közötti és országhatárokon átívelő globális együttműködést és csapatmunkát. Ezért hoztuk létre Globális Mobilitás Programunkat is azon kollégáink számára, akik időszakosan nemzetközi pozícióban látnák magukat szívesen.

A sokszínűség fog egységbe minket – minden vélemény, kultúra és tapasztalat tovább gazdagítja a közösségünket. Mert ez „Egy Bank, egy UniCredit” (One Bank, One UniCredit).

Hiszen a sokféle ötlet cselekvésre ösztönöz.

Folyamatos fejlődésre ösztönözzük kollégáinkat, és segítünk nekik abban, hogy a bennük rejlő tehetségeket kibontakoztassák.

Ennek érdekében gyakorlati tapasztalataikra, szervezeti egységek közötti áthelyezési lehetőségekre és munkahelyi kapcsolataik építésére alapozva képzési és fejlesztési lehetőséget biztosítunk számukra. Ezen túlmenően mindent megteszünk, hogy fejlesztési programjainkon keresztül felismerjük és aktivizáljuk kollégáink – esetleg szakterületeken vagy országokon átívelő – vezetői képességeit és karrierambícióit is.

Arra inspiráljuk és motiváljuk kollégáinkat, hogy haladják meg korábbi elképzeléseiket és múlják felül korábbi célkitűzésüket.

Hiszen a változás kulcsa az ő kezükben van.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo