A tanulás és készségfejlesztés központi szerepet tölt be Bankunknál.


Hiszünk abban, hogy a tanulás alapvető mind a személyes, mind pedig a szakmai fejlődés szempontjából. Kollégáinkat tartjuk vállalatunk legfontosabb értékének, és a fejlesztésük nemcsak az üzleti célok elérése, hanem a jövőbeli sikereink szempontjából is kulcsfontosságú. Ez az oka annak, hogy kollégáink számára lehetőséget teremtünk a fejlődésre szakmai karrierjük minden állomásában.


Integráció – Start program

A Start Program Bankunk orientációs programja, amelynek fő célja a vállalathoz újonnan érkező munkatársak integrációja. A munkatársakat a Vezérigazgató úr személyesen köszönti, majd a két napos, interaktív szakmai rendezvény keretében megismerik a Bank működését, szervezeti egységeit, átfogó képet kapnak az egyes egységek stratégiájáról, működésről, tevékenységéről.

 

Belső trénerek az UniCredit Bankban

Bankunk aktívan támogatja munkatársainak fejlesztését releváns szakmai és készségfejlesztő tréningek biztosításával. A megnövekedett fejlesztési igények ellátása, és ezen igények folyamatos támogatása érdekében kezdte el működését a vállalati belső tréneri csapat 2011-ben. A belső trénerek által nyújtott, főként készségfejlesztésre (asszertív kommunikáció, időgazdálkodás, változáskezelés, stressz menedzsment, prezentációs technika) valamint önismeret-, és karrierfejlesztésre fókuszáló tréningportfólió lehetőségével a munkatársak széles köre él. Visszajelzéseik igazolják a belső tréningek létjogosultságát, hatékonyságát és értékteremtő képességét.

Az UniCredit Csoport humánerőforrás-stratégiájának egyik legfontosabb eleme a tehetséggondozás. Célunk, hogy megtaláljuk a szervezeten belül kiemelkedő potenciállal, képességekkel és szakmai tudással rendelkező munkatársakat, és gondoskodjunk karrierterveik megvalósulásáról hazai és nemzetközi szinten.


A Nemzetközi Tehetségmenedzsment Program csoportszintű kezdeményezés, amelyet az UniCredit Bank Hungary Zrt. is bevezetett. A nemzetközi tehetségmenedzsment program mellett néhány éve Helyi Tehetségmenedzsment Programot is indítottunk, mely azokra a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, kulcsszerepet betöltő kollégák fejlesztésére fókuszál, akik Magyarországon képzelik el szakmai karrierjüket.


Az UniCredit Bank Hungary Zrt. fejlődésükre, képzésükre (készségek, csapat- és projektmunka) nagy figyelmet fordít, ezáltal biztosítva a vezetői utánpótlást a szervezetben.

A vezetőfejlesztést Bankunk kiemelten kezeli, és nagy hangsúlyt helyez arra, hogy felső-, illetve középvezetői számára megfelelő, mindenkor aktuális szakmai életpályához igazodó, illetve moduláris felépítésű fejlesztő programokat biztosítson, amelynek eredményeképpen vezetőinek a megfelelő szakmai tudás és készségek birtokában hozzájárulnak vállalatunk eredményes működéséhez.


Cégünk a vezetői fejlesztő-központok beindításával az utóbbi években a korábbiaknál is nagyobb figyelmet szentel és tudatosan foglalkozik a vezetői ambícióval és készségekkel rendelkező munkatársak fejlesztésével és az utánpótlás tervezéssel.

Bankunk lehetőséget biztosít a bankszektor iránt érdeklődő, jelenleg még felsőfokú tanulmányaikat folytató hallgatók számára szakmai karrierjük elindítására. Az elérhető gyakornoki lehetőségek, programok meghirdetésre kerülnek Bankunk karrieroldalán.


A 2015-ös évben indult útjára szakmai gyakornoki programunk, mely során a hitelezési folyamat iránt érdeklődő hallgatók egy másfél éves időszakon keresztül betekintést nyerhetnek a Hitelkockázati modellezés / Piaci kockázatkezelés / Eszköz-forrás gazdálkodás terület munkájába, valamint aktívan bekapcsolódhatnak a területek működésébe.


Pályakezdők, fiatal szakemberek számára elérhető nemzetközi lehetőségekről a „Nemzetközi lehetőségek” linkre kattintva érhető el bővebb információ.

Erre kollégáink tudják a legmeggyőzőbb választ adni

 

„A részmunkaidős foglalkoztatás és rugalmas munkakörülmények lehetőségének megteremtésével sokat teszünk a kisgyermekes nők munkába való visszatérésének megkönnyítéséért. Büszke vagyok arra, hogy számos kiváló kolléganőm azért dolgozik a Jogi és Compliance főosztályon, mert a bank lehetőséget teremt arra, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka és a család között.”

Dr. Pettkó-Szandtner Judit, a Jogi és Compliance vezetője

 

„Az UniCredit Banknál eltöltött több mint 7 év alatt lehetőségem volt megtapasztalni mit is jelent a tudás, a siker, a növekedés és a közös értékeink iránti elkötelezettség, mind Budapesten és Bécsben is. Közgazdászként látva és átélve a válság és a szabályozó környezet okozta kihívásokat, melyek a gazdaságot, a bankszektort és versenytársainkat együttesen nagy veszteségek elkönyvelésére kényszerítették, minden nap büszkeséggel tölt el az UniCredit Bank és kollégáim teljesítménye. Azon valóban kevés bankok egyike vagyunk, akik jövedelmezőségüket megőrizve, piaci részesedésüket tartva, sőt növelve jutottak túl a nehezebb időszakokon. A számok önmagukért beszélnek, és eszerint a régió legnagyobb, és hazánk legjobb külföldi bankjának sikere minden kollégánk sikere.
Legyen a tiéd is!”

Nagy Tamás, a Közgazdasági és stratégiai elemzések igazgatója

 

„Azért szeretek az UniCredit Bankban dolgozni, mert a folyamatosan változó világunkban büszkeséggel tölt el, - s ugyanakkor megnyugtatóan jó érzés - egy megbízható, dinamikus, európai nagy bankban dolgozni. Ebben a szervezetben vezetőink törekednek támogatni a nyitott és tanulni vágyó kollégákat, a teljesítményt és az eredményeket pedig elismerik. A lehetőségek adottak mindenki számára, a feladatok érdekesek és izgalmasak, a kihívások folyamatosak, amelyek által rengeteget lehet fejlődni, tanulni. Aki nyitottan és érdeklődve, lelkiismeretesen legjobb tudása szerint végzi a munkáját, s tud csapatban dolgozni, az biztosan sikereket ér el és az UniCredit Bankban hosszútávon megtalálja a számítását.”

Török Eszter, a Lakossági Szegmens vezetője

 

„A kezdetek kezdetén, ami leginkább megfogott a bankban, az a kellemes és egyben inspiráló, motiváló légkör. Ami e mellett még kifejezetten tetszik az UniCreditben, az a sok fejlődési lehetőség, amellyel élhetünk. Legyen szó akár kihívást jelentő projektekről, vagy akár az előrejutásunkat támogató tréningekről.
Ha nyitott vagy a folyamatos fejlődésre és ezt egy olyan helyen képzeled el, ahol ehhez még egy jó hangulat is társul, akkor ez a Te helyed!”

Marton Gábor, Vállalati üzletfejlesztés

 

„Én azért örülök, hogy az UniCredit Banknál dolgozhatok, mert egy stabil alapokon álló, nemzetközi bankcsoport leányvállalata vagyunk, és bankunk kiemelkedően sikeres a hazai piacon. Emellett pedig a cég sokkal több számomra, mint egy nagyvállalat, ugyanis ott van mögötte az ember: a szakmailag kompetens kollégák közössége. Így a napi munkám során, a megbeszéléseken, sőt még a folyósón is azt érzem, hogy itt jó helyen vagyok.”

Földvárszki Edvárd, Folyamatszervezési szakember

Mobile Phones
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading