Skip to main content

Kockázati jelentés

 

A CRR (575/2013/EU rendelet a hitelintézetekre és befektetési vállalkozásokra vonatkozó prudenciális követelményekről) alkalmazására vonatkozó előírásoknak megfelelően az UniCredit Bank is köteles eleget tenni a nyilvánosságra hozatali követelményeknek (3. pillér).

 

A kötelező közzététel célja a bank prudens működésének alátámasztása, a működés átláthatóságának biztosítása és a versenytársakkal való összehasonlíthatóság megteremtése az ügyfelek, befektetők számára. A jelentések továbbá információt nyújtanak külső intézmények számára, illetve segítik a hatóságok munkáját ellenőrzési feladataik ellátásában.

 

A bank közzétételi kötelezettsége kiterjed az UniCredit Bank Hungary Zrt.-re, az UniCredit Jelzálogbank Zrt.-re vonatkozó, valamint a konszolidált adatok közzétételére is.

 

2015. évre vonatkozó “ Kockázatkezelési Jelentés” elfogadásával az UniCredit Bank Hungary Zrt. Igazgatósága kijelenti, hogy az alkalmazott kockázatkezelési rendszere megfelelő, és összhangban van az intézmény kockázati profiljával és stratégiájával. Az Igazgatóság által jóváhagyott “Kockázatkezelési Jelentés” tartalmazza a főbb kockázati arányszámokat és mutatókat, átfogó képet nyújtva a külső érdekelt feleknek az intézmény kockázatkezeléséről, azt is beleértve, hogy milyen kölcsönhatásban van az intézmény kockázati profilja a vezető testület által meghatározott kockázatvállalási hajlandósággal.

 

Kockázati jelentések

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest,
Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200
Fax:
06/1-353-4959

Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                     IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading