Az UniCreditnél hiszünk abban, hogy a banki élmény az, ami számít. Munkavállalóinkkal egyetemben azt tesszük, ami a legjobb ügyfeleinknek, a közösségeknek és kollégáinknak. Ami azt jelenti, hogy valós megoldást kínálunk valós szükségletek kielégítésére, a kézzel fogható eredmények elérése érdekében.  

A #dowhatmatters eszenciája annak, akik vagyunk és akik lenni akarunk. Ez az az ígéret, amelyet az UniCredit jelenlegi és jövőbeni kollégáinak tesz.

 

Mit jelent a dowhatmatters?

 

Építsük együtt a jövőnket
Egység a nemzetközi sokszínűség által
Hozzuk ki a legjobbat kollégáinkból
Fejlődésre ösztönözzük kollégáinkat

 

Mert te UniCreditnél változást hozhatsz

Olyan munkakörnyezetet keresel, ahol fontos a kreativitás és az innováció? Ahol számítanak az ötleteid, álmaid és az ambicióid?

Az UniCredit kihívásokkal teli  munkalehetőségeket és dedikált programokat kínál különböző lokációkon és üzleti területeken. A pénzügytől az ICT-n keresztül a Bank biztonság területéig lehetőséget biztosítunk, hogy velünk építsd a jövő bankját.

Tudj meg többet szervezetünkről, és tájékozódj programjainkról az alábbi gombra kattintva.

Érdekel a karrier az UniCreditnél? Látogasd meg a karrier szekciót a Csoport weboldalán, és csatlakozz annak egyedi hálózatához, amely ötvözi a helyi szakértelmet és a nemzetközi sikert.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo