Beruházási hitel

 


Többféle finanszírozást kínálunk vállalkozása fejlesztéséhez, beruházásához.

Széchenyi Beruházási Hitel

Fejlesztési tervei megvalósításához, legyen szó telephely bővítéséről, üzemcsarnok építéséről vagy géppark megújításáról, ajánljuk a Széchenyi Beruházási Hitelt. A kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott finanszírozással kedvező feltételek mellett beruházhat, fejleszthet annak érdekében, hogy növelje versenyképességét.

További részletek

MNB Növekedési Hitelprogram Fix

Az UniCredit Banknál elérhető a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Fix (NHP Fix) refinanszírozási programja, mely mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások számára nyújt kedvező, a teljes hitelfutamidőre rögzített kamatozással forint finanszírozást beruházásokhoz.

További részletek

Ritmusváltó beruházási hitel

Ha bővíteni vagy modernizálni kívánja eszközállományát, gépparkját, érdemes Ritmusváltó hitelt felvennie az UniCredit Banktól, ezáltal előre hozhatja és megvalósíthatja fejlesztési elképzeléseit.

További részletek

MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020

Ha vállalkozását fejleszteni akarja, innovációs, egészségügyi vagy környezetvédelmi beruházást tervez, vagy több alkalmazottra van szüksége, akkor érdemes a Vállalkozásfinanszírozási Programban részt vennie. Bankunk a Magyar Fejlesztési Bank programja segítségével kedvezményes hitelkamattal éven túli finanszírozást biztosít forintban ügyfelei számára.

További részletek

Társasházi hitelek

Társasháza felújítását, korszerűsítését megvalósíthatja a Társasházi hitelünkből – legyen szó a homlokzat felújításáról, fűtéskorszerűsítésről vagy a nyílászárók cseréjéről. Az állami kamattámogatásnak köszönhetően kedvező feltéteket nyújt ajánlatunk felújítási terveikhez. Sőt, lakás-takarékpénztári megtakarítások bevonásával további állami támogatást is igénybe vehetnek.

További részletek

Széchenyi Önerő Kiegészítő hitel

Az uniós pályázatokhoz szükséges támogatást, illetve a saját forráson felüli részt biztosíthatja a vállalkozása számára a Széchenyi Önerő Kiegészítő hitelből. Ha a cége fejlesztéséhez, beruházásához Ön indul az európai uniós pályázatokon, és a saját erő biztosításához finanszírozásra van szüksége, akkor ez a kedvező, állami támogatás mellett nyújtott a hitelünk Önnek szól.

További részletek

Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitel

Vállalkozása gyorsabban hozzájuthat az európai uniós forrásokhoz a Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitellel. Ezzel az állami támogatás mellett nyújtott hitellel kedvező feltételek mellett vághat bele a fejlesztéseibe, még mielőtt az uniós támogatás a rendelkezésére áll, és így megveheti belőle a tervezett ingatlant, gépeket vagy egyéb tárgyi eszközöket.

További részletek

Spinning wheel animation

Loading