Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

Az új Széchenyi Kártya Program keretében kifejezetten a koronavírus járvány miatti gazdasági nehézségek áthidalására új, kedvező hitelkonstrukciók kerültek bevezetésre bankunknál. A legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási célokra, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz (max. a hitelösszeg 20%-ig) beszerzés finanszírozására.

További részletek

 

 

MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá

Az UniCredit Banknál elérhető a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Hajrá (NHP Hajrá) refinanszírozási programja, mely mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások számára nyújt kedvező, a teljes hitelfutamidőre rögzített kamatozással forint finanszírozást beruházásokhoz.

További részletek

 

 

Társasházi hitelek

Társasháza felújítását, korszerűsítését megvalósíthatja a Társasházi hitelünkből – legyen szó a homlokzat felújításáról, fűtéskorszerűsítésről vagy a nyílászárók cseréjéről. Az állami kamattámogatásnak köszönhetően kedvező feltéteket nyújt ajánlatunk felújítási terveikhez. Sőt, lakás-takarékpénztári megtakarítások bevonásával további állami támogatást is igénybe vehetnek.

További részletek

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan ezen az oldalon talál bővebb tájékoztatást.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a kondíciós listákban, és az Általános Üzleti Feltételekben találja meg. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt.

Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo