Beruházási hitel

 


Többféle finanszírozást kínálunk vállalkozása fejlesztéséhez, beruházásához.

Széchenyi Beruházási Hitel

Fejlesztési tervei megvalósításához, legyen szó telephely bővítéséről, üzemcsarnok építéséről vagy géppark megújításáról, ajánljuk a Széchenyi Beruházási Hitelt. A kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott finanszírozással kedvező feltételek mellett beruházhat, fejleszthet annak érdekében, hogy növelje versenyképességét.

További részletek

MNB Növekedési Hitelprogram Fix

Az UniCredit Banknál elérhető a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Fix (NHP Fix) refinanszírozási programja, mely mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások számára nyújt kedvező, a teljes hitelfutamidőre rögzített kamatozással forint finanszírozást beruházásokhoz.

További részletek

Társasházi hitelek

Társasháza felújítását, korszerűsítését megvalósíthatja a Társasházi hitelünkből – legyen szó a homlokzat felújításáról, fűtéskorszerűsítésről vagy a nyílászárók cseréjéről. Az állami kamattámogatásnak köszönhetően kedvező feltéteket nyújt ajánlatunk felújítási terveikhez. Sőt, lakás-takarékpénztári megtakarítások bevonásával további állami támogatást is igénybe vehetnek.

További részletek

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo