Beruházási hitel

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. március 19-én hatályba lépett 47/2020. (III. 18.) Kormányrendelet jelentős változásokat tartalmaz a fennálló hitelek visszafizetésére és egyes új hitelek árazására vonatkozóan is. Emellett a hiteltörlesztések moratóriuma esetében még további részletszabályokra, azaz további jogalkotásra is szükség van.

Bankunk ettől függetlenül azonnal megkezdte a munkát annak érdekében, hogy mind az érintett hitelek, mind a hiteltörlesztések esetében az új kormányrendeletnek (és majd a még szükséges és várható jogszabályoknak is) megfelelően járhasson el. Ezen jelenleg is dolgozunk, és az új szabályoknak megfelelő feltételek kidolgozásáig és hatályba léptetéséig a türelmét kérjük és köszönjük.

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan kidolgozott részletekről, a legfontosabb tudnivalókról és az esetleges teendőkről honlapunknak ezen a folyamatosan frissülő felületén fogjuk tájékoztatni ügyfeleinket.

Üdvözlettel:
UniCredit Bank Hungary Zrt.
 

Széchenyi Beruházási Hitel

Fejlesztési tervei megvalósításához, legyen szó telephely bővítéséről, üzemcsarnok építéséről vagy géppark megújításáról, ajánljuk a Széchenyi Beruházási Hitelt. A kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott finanszírozással kedvező feltételek mellett beruházhat, fejleszthet annak érdekében, hogy növelje versenyképességét.

További részletek

 

 

MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá

Az UniCredit Banknál elérhető a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Hajrá (NHP Hajrá) refinanszírozási programja, mely mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások számára nyújt kedvező, a teljes hitelfutamidőre rögzített kamatozással forint finanszírozást beruházásokhoz.

További részletek

 

 

Társasházi hitelek

Társasháza felújítását, korszerűsítését megvalósíthatja a Társasházi hitelünkből – legyen szó a homlokzat felújításáról, fűtéskorszerűsítésről vagy a nyílászárók cseréjéről. Az állami kamattámogatásnak köszönhetően kedvező feltéteket nyújt ajánlatunk felújítási terveikhez. Sőt, lakás-takarékpénztári megtakarítások bevonásával további állami támogatást is igénybe vehetnek.

További részletek

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo