Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!
 

Széles körben felhasználható agrár beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszközök beszerzésére. A hitel elősegíti az agrár vállalkozások fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását. Segíti a meglévő kapacitások bővítését, valamint lehetőséget nyújt az új fejlesztések megvalósítására.

Ha pedig érdeklődik a  Széchenyi Kártya Program GO! további konstrukciói, a Széchenyi Likviditási Hitel,GO!, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, valamint a Széchenyi Beruházási Hitel GO!  iránt, akkor az alábbi linkre kattintva kaphat bővebb információkat.

 

Kiknek szól az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!?
Mi minden valósítható meg az állami támogatás mellett nyújtott finanszírozásból?
Miért előnyös az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! vállalkozásának?
Mik Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! főbb jellemzői?
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Újraindítási Program GO! kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

*A kezességi díj mértéke függ a hitel futamidejének a hosszától.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo