Társasházi hitelek

 

 

Társasháza vagy lakásszövetkezethez tartozó házuk felújítását, korszerűsítését megvalósíthatja a Társasházi hitelünkből – legyen szó a homlokzat felújításáról, fűtéskorszerűsítésről vagy a nyílászárók cseréjéről. Az állami kamattámogatásnak köszönhetően kedvező feltéteket nyújt ajánlatunk felújítási terveikhez.

Egy ház életében mindig akad valami, amit helyre kell állítani, meg kell javítani, vagy éppen szebbé kell varázsolni. Vannak előre tervezhető költségek, de ha a tető, a lift vagy a fűtés elromlik, a helyreállítás azonnali kiadást jelent. Ebből is előnyt lehet azonban kovácsolni: ha már hozzá kell nyúlni valamihez, érdemes egy igazán jó megoldást választani. A társasházak és lakásszövetkezetek mind felújítási, mind korszerűsítési munkálatokhoz igényelhetik a Társasházi hiteleket, amelyek igénybe vehetők a társasház által kötött Fundamenta-Lakáskassza lakás-takarékpénztári szerződésekkel kombinált beruházási hitelkonstrukcióként és anélkül is.

Mi mindent valósíthatnak meg a Társasházi hitelekből?
Mit kínálnak a Társasházi hitelek?
Érdemes az UniCredit Bank Társasházi hitelét választania, hiszen


További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mi mindenre lehet még szüksége a társasház pénzügyeinek intézéséhez?

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, és az Általános üzleti feltételekben találja meg.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo