Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

 

Kedvező, állami támogatás mellett nyújtott hitelkamattal juthat éven túli, forint beruházási hitelhez. Így előrehozhatja és megvalósíthatja a vállalkozás fejlesztésével kapcsolatos elképzeléseit vagy erősítheti a vállalkozása piaci pozícióját.

Ha pedig érdeklődik az új Széchenyi Kártya Program további konstrukciói, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel, a Széchenyi Likviditási Hitel, és a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz iránt, akkor a linkre kattintva kaphat bővebb információkat.

 

Kiknek szól a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz?
Mi minden valósítható meg az állami támogatás mellett nyújtott finanszírozásból?

 

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Miért előnyös a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz vállalkozásának?
Mik a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz főbb jellemzői?
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?

 

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Új Széchenyi Kártya Program kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo