Széchenyi Beruházási Hitel GO!

 

Kedvező, állami támogatás mellett nyújtott hitelkamattal juthat éven túli, forint beruházási hitelhez. Így előrehozhatja és megvalósíthatja a vállalkozás fejlesztésével kapcsolatos elképzeléseit vagy erősítheti a vállalkozása piaci pozícióját.

Ha pedig érdeklődik a  Széchenyi Kártya Program GO! további konstrukciói, a Széchenyi Likviditási Hitel,GO!, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, valamint az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!  iránt, akkor az alábbi linkre kattintva kaphat bővebb információkat

 

Kiknek szól a Széchenyi Beruházási Hitel GO!?
Mi minden valósítható meg az állami támogatás mellett nyújtott finanszírozásból?

 

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Miért előnyös a Széchenyi Beruházási Hitel GO! vállalkozásának?
Mik a Széchenyi Beruházási Hitel GO! főbb jellemzői?
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Újraindítási Program GO! kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

*A kezességi díj mértéke függ a támogatási jogcím (csekély összegű vagy átmeneti támogatási jogcím) típusától.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo