Kártyás Fizetés? A terminál itt van a mobilomon.

 

Az UniCredit Banknál olyan digitális megoldásokon dolgozunk, amelyek megfelelnek a jelen kor kihívásainak, és segítségükkel egyszerűsíthetőek vállalkozása pénzügyi folyamatai. Legújabb fejlesztésünk a SoftPOS egy olyan, mobiltelefonra letölthető alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy készülékét kártyaelfogadó terminállá alakítsa. Így nem jelent problémát, ha ügyfele nem tart magánál készpénzt, vagy éppen csak nagy címletű bankjegye van. Az UniCredit SoftPOS használatával mostantól saját mobiltelefonja segítségével kínálhatja a bankkártyás fizetést ügyfeleinek.

Nemcsak a járványhelyzet, de a bankok által kínált innovatív digitális megoldások (mint például az Apple Pay vagy a Google Pay) is jelentősen befolyásolták a fizetési szokásainkat, és ma már jóval többen részesítik előnyben a bankkártyás fizetést. Azontúl, hogy az érintéses fizetéssel a tranzakció higiénikusabban bonyolítható, mert nem kell bankjegyeket cserélni, nem csak a fizető félnek jelent kényelmet, hanem az elfogadók számára is. A bankszámlán jóváírt összegből számos elektronikusan bonyolítható fizetési művelet kezdeményezhető, a járulék fizetéstől, a csekk befizetésen át, a mindennapi vásárlások is, legyen az akár az élelmiszerbolt, vagy egy internetes megrendelés. Ma már a legtöbb futárnál is elérhető az áru átvételekor a kártyás fizetés. Az érintéses fizetés bizonyítottan rövidebb időt vesz igénybe, mint a készpénzzel történő tranzakció, az ügyfelek pedig valóban fizetési élményként tekintenek egy-egy okoseszközzel bonyolított műveletre.

Az általunk megálmodott jövőben így fizethetünk majd a fodrászunknál, hölgyek a műkörmösüknél, vagy ha elromlik otthon bármi és szerelőt kell hívni, úgy a víz-, villany- és gázszerelőnél is elérhető lesz a kártyás fizetés.

Amennyiben Ön is lehetővé teszi fizető ügyfelei vagy vendégei számára, hogy a leginnovatívabb fizetési móddal, az érintéses fizetéssel egyenlítsék ki számlájukat, olyan emelt szintű szolgáltatást nyújt számukra, amit hűségükkel és ajánlásukkal hálálhatnak meg. Ez a hozzáadott érték különböztetheti meg vállalkozását, amelyhez mi biztosítjuk az Ön számára a megoldást, ez pedig az UniCredit SoftPOS.

Milyen előnyöket kínál alkalmazásunk?

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük adja meg elérhetőségét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

  • Nem szükséges külön POS terminált bérelnie a bankkártya-elfogadáshoz és a digitális bizonylatoknak köszönhetően papírtekercsre sem kell költenie.
  • Megrendelői, vendégei is elégedettek lesznek ezzel a kényelmes, készpénzmentes fizetési megoldással.
  • Saját eszközén kezelheti a céges ügyeit, az időpont egyeztetéstől kezdve a számla kiegyenlítéséig.
  • A fizetési tranzakciókról naprakész, pontos statisztikákat és grafikonokat talál, így nyomon követheti, hogy ki mennyit fizetett önnek.

 

Hogyan veheti igénybe az UniCredit SoftPOS alkalmazását?

A szolgáltatás igénybevételének feltétele a szolgáltatásra vonatkozó szerződéskötés, melyet az alábbi gombra kattintva digitálisan is kezdeményezhet.

Hogyan működik a Telefonterminál alkalmazás?
Hogyan néz ki az UniCredit SoftPOS alkalmazás?

 

Járjon élen a vállalkozása pénzügyi fejlesztésében is, kínáljon modern, digitális fizetési élményt nyújtó megoldást! Használjon SoftPOS-t az UniCredittől.

 

Az UniCredit Bank Kártyaelfogadási szolgáltatásáról további információkért látogasson el az www.unicreditbank.hu/kartyaelfogadas oldalunkra.

 

Kapcsolódó dokumentumok
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo