Széchenyi forgóeszközhitel

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. március 19-én hatályba lépett 47/2020. (III. 18.) Kormányrendelet jelentős változásokat tartalmaz a fennálló hitelek visszafizetésére és egyes új hitelek árazására vonatkozóan is.

Bankunk dolgozik természetesen azon, hogy mind az érintett hitelek, mind a hiteltörlesztések esetében az új kormányrendeletnek és a kapcsolódó jogszabályoknak megfelelően járhasson el Az új szabályoknak megfelelő feltételek kidolgozásáig és hatályba léptetéséig a türelmét kérjük és köszönjük.

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan kidolgozott részletekről, a legfontosabb tudnivalókról és az esetleges teendőkről honlapunknak ezen a folyamatosan frissülő felületén fogjuk tájékoztatni ügyfeleinket.

Üdvözlettel:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

 

Széchenyi forgóeszközhitelünkkel beszerezheti a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközöket és/vagy szolgáltatásokat és így vállalkozása egy államilag támogatott kedvező kondíciójú hitelhez juthat. Az 1 évnél hosszabb, akár 36 hónapos maximális futamidő miatt ez a hitel kifejezetten a forgóeszközök finanszírozására alkalmas tárgyi fedezet nélkül.

Kiknek szól a Széchenyi forgóeszközhitel?
Mik a Széchenyi forgóeszközhitel legfőbb jellemzői?


Kérjük, a személyes hiteltanácsadás érdekében keresse munkatársainkat az UniCredit bankfiókokban. Tanácsadóink tájékoztatják Önt az aktuális kondíciókról és az igénylés feltételeiről.


További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei intézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

Ügyfélajánlási akció


Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.


A jelen tájékoztató nem minősül szerződéses ajánlattételnek.
A részletes kondíciókat a bank mindenkori hatályos Széchenyi program kondíciós lista kisvállalati ügyfelek részére tartalmazza. Az egyéb feltételeket az egyedi szerződések és a bank Általános üzleti feltételei rögzítik. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt.

1 Amennyiben egy ügyfél egy időben rendelkezik élő vagy elbírálás alatt lévő bármilyen Széchenyi Kártya Programon belüli termékkel, úgy ezek együttes szerződött, illetve igényelt összege a folyamatban lévő igényléssel együtt nem haladhatja meg a 100 millió forintot.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo