Skip to main content

vagyok


Cégem árbevétele .
Vállalkozásom működik.
A cégem havi számlaforgalma .
Havonta deviza utalást indítok.


   **Amennyiben a forint fizetési számlán az adott naptári hónapban a terhelési forgalom elérte a meghatározott szintek valamelyikét, a Bank a vonatkozó díjkedvezményt az adott naptári hónap végét követő 5 banki munkanapon belül egy összegben jóváírja.

   Az egyes számlacsomagok azon díjtételei kapcsán, melyekhez a Bank akciós illetve feltételhez kötött díjkedvezményeket biztosít, ezen akciós/kedvezményes díjak kerültek figyelembe vételre. Kérjük, hogy a megalapozott döntés meghozatala érdekében az egyes akciós vagy kedvezményes díjtételekről, azok feltételeiről, valamint azok nem akciós (normál) díjszabásáról a kisvállalati ügyfeleknek szóló kondíciós listákból tájékozódjon. Az akciók a visszavonásig érvényesek.
   A számlacsomagok havi zárlati díja esetében a díj számítási módja: a havi jóváírások és terhelések összegének 0,01%-a, minimum a fent feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.
   A számlacsomagok részletes feltételeit a fizetési számlaszerződés, az UniCredit Bank kisvállalati ügyfelekre vonatkozó kondíciós listái, hirdetményei, valamint az Általános Üzleti Feltételek és a Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzat tartalmazzák.
   A kalkuláció mindenkori hatályos kondíciók alapján készült. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, és az Ön által megadott számlahasználati szokások, valamint az UniCredit Bank kisvállalati ügyfelekre vonatkozó, hatályos kondíciós listái szerinti számlacsomagok és kondícióik figyelembe vételével kerültek meghatározásra. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
   Felhívjuk a figyelmet, hogy meglévő UniCredit számlacsomag átváltása esetében csomagváltási díj fizetendő, melynek mértékét a vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák.

   Mobile Phones
   UniCredit Mobil


   vagy

   UniCredit Bank Hungary Zrt.

   Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
   1242 Budapest Pf. 386

   Telefonbank:
   +36 1 325 3200

   Fax:
   +36 1 353 4959

   Bankkód: 109
   SWIFT: BACXHUHB                                                    IBAN kalkulátor

   Valutaárfolyamok

   EUR
   Valutaárfolyam
   Vétel
   Teljes árfolyamlista
   Spinning wheel animation

   Loading