vagyok


Cégem árbevétele .
Vállalkozásom működik.
A cégem havi számlaforgalma .
Havonta deviza utalást indítok.


   **Amennyiben a forint fizetési számlán az adott naptári hónapban a terhelési forgalom elérte a meghatározott szintek valamelyikét, a Bank a vonatkozó díjkedvezményt az adott naptári hónap végét követő 5 banki munkanapon belül egy összegben jóváírja.

   ****Az Exkluzív Bronz számlacsomagot  a Bank kizárólag új ügyfelei részére biztosítja, új ügyfélnek minősül, aki a számlanyitást megelőző 6 hónapban nem volt a Bank számlavezetett ügyfele.  Az 1. időszak a számlanyitás napjától a számlanyitás hónapját követő 3. naptári hónap utolsó napjáig tart. A további időszakokra vonatkozóan a fenti „Részletek” menüpontra kattintva tájékozódhat.

   Az egyes számlacsomagok azon díjtételei kapcsán, melyekhez a Bank akciós illetve feltételhez kötött díjkedvezményeket biztosít, ezen akciós/kedvezményes díjak kerültek figyelembe vételre. Kérjük, hogy a megalapozott döntés meghozatala érdekében az egyes akciós vagy kedvezményes díjtételekről, azok feltételeiről, valamint azok nem akciós (normál) díjszabásáról a kisvállalati ügyfeleknek szóló kondíciós listákból tájékozódjon. Az akciók a visszavonásig érvényesek.
   A számlacsomagok havi zárlati díja esetében a díj számítási módja: a havi jóváírások és terhelések összegének 0,01%-a, minimum a fent feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.
   A számlacsomagok részletes feltételeit a fizetési számlaszerződés, az UniCredit Bank kisvállalati ügyfelekre vonatkozó kondíciós listái, hirdetményei, valamint az Általános Üzleti Feltételek és a Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzat tartalmazzák.
   A kalkuláció mindenkori hatályos kondíciók alapján készült. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, és az Ön által megadott számlahasználati szokások, valamint az UniCredit Bank kisvállalati ügyfelekre vonatkozó, hatályos kondíciós listái szerinti számlacsomagok és kondícióik figyelembe vételével kerültek meghatározásra. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
   Felhívjuk a figyelmet, hogy meglévő UniCredit számlacsomag átváltása esetében csomagváltási díj fizetendő, melynek mértékét a vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák.

   Mobile Phones
   UniCredit Mobil

   vagy
   Spinning wheel animation

   Loading