Számlacsomagok kis- és középvállalkozásoknak

 

Általános vállalkozói számlacsomagok

Válassza ki cége igényeinek, forgalmának megfelelő számlacsomagot! Ahogy cége fejlődik, bővül, és változnak az igényei, úgy van lehetősége megtalálni az UniCredit Bank számlacsomagjai közül a vállalkozása számára leginkább megfelelőt. Legyen az UniCredit cége hosszú távú partnere!
FixPont számlacsomag  A la Carte számlacsomag

A vállalkozások kezdeti időszakában nehéz előre kiszámítani a bevételeket. 199 Ft-os számlavezetési díjú számlacsomagunkkal ehhez az időszakhoz nyújtunk segítséget.
A számlacsomagot induló és már működő kisvállalkozások egyaránt igénybe vehetik.

Kattintson ide a részletekért!

100 millió Ft feletti árbevétellel rendelkező vállalkozásoknak szól az A la carte forint számlacsomag, melynél  Ön választhatja ki a cége bankolási szokásainak leginkább megfelelő 2 kedvezményes szolgáltatást.

Kattintson ide a részletekért!

Exkluzív Silver számlacsomag  Flexi Business számlacsomag

Az Exkluzív Silver számlacsomag havi díja fix, de minél többször és minél nagyobb összegben utal a számlájáról, annál inkább csökkennek a tranzakciós díjak.

Kattintson ide a részletekért!

A Flexi Business számlafenntartási díja igazodik a számlaforgalmához, nem számít a szezonalitás, nem számít, hogy bankon belül vagy kívül utal (belföldi elektronikus forintátutalások esetén).

Kattintson ide a részletekért!

 

Számlacsomagok egyes célcsoportoknak

Csomagjainkat kifejezetten az adott szakma, a lakóközösségek vagy a non-profit szervezetek pénzügyi igényeinek figyelembe vételével alakítottuk ki.Doktorok számlacsomag Közös Érték számlacsomag  

A Doktorok számlacsomagot az egészségügyi tevékenységet végző ügyfeleinknek, gyógyszerészeknek, közjegyzőknek, ügyvédeknek és bírósági végrehajtóknak alakítottuk ki.

Kattintson ide a részletekért!

A Közös Érték számlacsomag  a társasházak, lakásszövetkezetek és non-profit szervezetek igényeinek felel meg.

Kattintson ide a részletekért!

 

Deviza számlacsomag

A Deviza Aktív számlacsomag fix és kedvező díjainak segítségével Ön előre kiszámolhatja vállalkozása várható havi deviza tranzakciós költségeit.

Kattintson ide a részletekért!


 

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo