vagyok


Cégem árbevétele .
Vállalkozásom működik.
A cégem havi számlaforgalma .
Havonta deviza utalást indítok.


Double click to edit calculator result component

   Bankváltásban gondolkodik? Az alábbi linkre kattintva segítünk Önnek, hogy mindez egyszerűen menjen.

   Szeretnék bankot váltani

   ****Az Exkluzív Bronz számlacsomagot  a Bank kizárólag új ügyfelei részére biztosítja, új ügyfélnek minősül, aki a számlanyitást megelőző 6 hónapban nem volt a Bank számlavezetett ügyfele.  Az 1. időszak a számlanyitás napjától a számlanyitás hónapját követő 3. naptári hónap utolsó napjáig tart. A további időszakokra vonatkozóan a fenti „Részletek” menüpontra kattintva tájékozódhat.

   ***** A Flexi Business számlacsomagot  a Bank kizárólag új ügyfelei részére biztosítja, új ügyfélnek minősül, aki a számlanyitást megelőző 12 hónapban nem volt a Bank számlavezetett ügyfele.

   ******

   Havi számlaforgalmi sáv (HUF)    Havi számlafenntartási díj (HUF)
   0 – 1.000.000                                            4 500
   1.000.001- 5.000.000                                 8 500
   5.000.001 - 10.000.000                             14 000
   10.000.001 - 20.000.000                           25 000
   20.000.001 – 60.000.000                          49 000

   Az egyes számlacsomagok azon díjtételei kapcsán, melyekhez a Bank akciós illetve feltételhez kötött díjkedvezményeket biztosít, ezen akciós/kedvezményes díjak kerültek figyelembe vételre. Kérjük, hogy a megalapozott döntés meghozatala érdekében az egyes akciós vagy kedvezményes díjtételekről, azok feltételeiről, valamint azok nem akciós (normál) díjszabásáról a kisvállalati ügyfeleknek szóló kondíciós listákból tájékozódjon. Az akciók a visszavonásig érvényesek.
   A számlacsomagok havi zárlati díja esetében a díj számítási módja: a havi jóváírások és terhelések összegének 0,01%-a, minimum a fent feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a Bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.
   A számlacsomagok részletes feltételeit a fizetési számlaszerződés, az UniCredit Bank kisvállalati ügyfelekre vonatkozó kondíciós listái, hirdetményei, valamint az Általános Üzleti Feltételek és a Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzat tartalmazzák.
   A kalkuláció mindenkori hatályos kondíciók alapján készült. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, és az Ön által megadott számlahasználati szokások, valamint az UniCredit Bank kisvállalati ügyfelekre vonatkozó, hatályos kondíciós listái szerinti számlacsomagok és kondícióik figyelembe vételével kerültek meghatározásra. Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
   Felhívjuk a figyelmet, hogy meglévő UniCredit számlacsomag átváltása esetében csomagváltási díj fizetendő, melynek mértékét a vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák.

   Spinning wheel animation

   Loading