Elektronikus bankolás

Rugalmasan szeretné kezelni pénzügyeit a nap bármely órájában? Elektronikus szolgáltatásaink használatával interneten keresztül, és okostelefonon is könnyedén intézheti pénzügyeit bármikor, bárhonnan.

SPECTRA MOBIL BANKING

Spectra Mobil Banking szolgáltatásunkkal kézben tarthatja a pénzügyeit, hiszen bárhol is jár, vállalkozása pénzügyeit egyszerűen és gyorsan intézheti az okostelefonján.

További részletek

 

SpectraNet Mobil Banking díjkedvezmény

2020.12.31-ig havidíj mentes a SpectraNet Mobil Banking mobilalkalmazási szolgáltatás, ha teljesíti akciónk feltételeit. Új akciónk keretében akár az év végéig 0 Ft lehet a SpectraNet Mobil Banking Light és a SpectraNet Mobil Banking Plusz szolgáltatásaink havidíja, ha teljesíti a feltételeket.

Önnek mit kell tennie?

 • Rendelje meg a SpectraNet Mobil Banking Light vagy a SpectraNet Mobil Banking Plusz internetbanki szolgáltatásunkat bármelyik bankfiókunkban.
 • Az érvényes szerződéskötést követően, kérjük, minden hónapban jelentkezzen be a kapott hozzáférésével az https://extra.unicreditbank.hu/eib_mobilSP/loginpage.hu.html oldalon keresztül.
 • A sikeres bejelentkezést követően kezdeményezzen legalább:
  • egy bankon belüli, más számlatulajdonos számára szóló, vagy
  • egy bankon kívüli eseti átutalási forint- vagy devizamegbízást.
 • Ha ezek a feltételek minden hónapban teljesülnek, akkor automatikusan elengedjük a SpectraNet Mobil Banking Light vagy a SpectraNet Mobil Banking Plusz internetbanki szolgáltatások havidíját.
 

Részvételi feltételek

INTERNET BANKING

 

Internet Banking szolgáltatásunkkal könnyen indíthat utalásokat, megnézheti a számlaegyenlegét – tehát úgy bankolhat, ahogy az Önnek a legkényelmesebb.

 • Egyszerűen és hatékonyan intézheti vállalkozása ügyeit online az otthonából, irodájából, belföldi vagy külföldi üzleti útjáról, valamint
 • a papír alapú utaláshoz képest kedvezőbb díjakkal utalhat.

 

További részletek

Token használati útmutató

SPECTRA, SPECTRALIGHT

 

Intézze telepített Spectra és Spectra Light programjaink segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan vállalkozása pénzügyeit! Irodájából (vagy otthonából) – a bank nyitvatartási idejétől függetlenül – éjjel-nappal

 • adhat megbízásokat a banknak,
 • rendelkezhet a számlái felett, vagy 
 • kaphat információt a számlájáról.

 

További részletek

ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)

 

Az UniCredit Bank ügyfeleinek is elérhető a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás), amely egy kényelmes, egyszerűen használható, az új biztonsági előírásoknak megfelelő szoftveres hitelesítési eszköz. Ezt a Spectra/SpectraNet rendszerbe történő bejelentkezéshez és a megbízások aláíráshoz használhatja a jelenlegi hitelesítési módok (így pl. mToken) helyett.

 • Az alkalmazást Android és IOS operációs rendszerű mobil készülékekre valamint Windows operációs rendszerű számítógépekre telepítheti
 • A ViCA alkalmazás letölthető közvetlenül az alkalmazásboltokból (Google Play, App Store, Windows 10 Microsoft Store), vagy a alábbi elérési útvonalakon
 • A ViCA alkalmazás működéséről alább, illetve az alkalmazáson belüli Súgóban talál részletes leírást

Ha kérdése merül fel, kérjük, keresse banki tanácsadóját vagy forduljon bankunk telefonos ügyfélszolgálatához a (+36  1/20/30/70) 325 3200 telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

A ViCA alkalmazás letölthető

EFER átutalás

 

Kevesebb tranzakcióval, egyszerűbben intézi cége átutalásait például a NAV-nak, ha él az EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) nyújtotta előnyökkel.

További részletekért kattintson!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo