Elektronikus bankolás

Rugalmasan szeretné kezelni pénzügyeit a nap bármely órájában? Elektronikus szolgáltatásaink használatával interneten keresztül, és okostelefonon is könnyedén intézheti pénzügyeit bármikor, bárhonnan.

INTERNET BANKING

 

Internet Banking szolgáltatásunkkal könnyen indíthat utalásokat, megnézheti a számlaegyenlegét – tehát úgy bankolhat, ahogy az Önnek a legkényelmesebb.

  • Egyszerűen és hatékonyan intézheti vállalkozása ügyeit online az otthonából, irodájából, belföldi vagy külföldi üzleti útjáról, valamint
  • a papír alapú utaláshoz képest kedvezőbb díjakkal utalhat.

 

További részletek

MOBIL BANKING

Mobil Banking szolgáltatásunkkal kézben tarthatja a pénzügyeit, hiszen bárhol is jár, vállalkozása pénzügyeit egyszerűen és gyorsan intézheti az okostelefonján.

További részletek


SpectraNet Mobile Banking díjkedvezmény

Az Akció időtartama: 2019.03.22-2019.12.31.

Részvételi feltételek

SPECTRA, SPECTRALIGHT

 

Intézze telepített Spectra és Spectra Light programjaink segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan vállalkozása pénzügyeit! Irodájából (vagy otthonából) – a bank nyitvatartási idejétől függetlenül – éjjel-nappal

  • adhat megbízásokat a banknak,
  • rendelkezhet a számlái felett, vagy 
  • kaphat információt a számlájáról.

 

További részletek

EFER átutalás

 

Kevesebb tranzakcióval, egyszerűbben intézi cége átutalásait például a NAV-nak, ha él az EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) nyújtotta előnyökkel.

További részletekért kattintson!

Spinning wheel animation

Loading