Elektronikus bankolás

Rugalmasan szeretné kezelni pénzügyeit a nap bármely órájában? Elektronikus szolgáltatásaink használatával interneten keresztül, és okostelefonon is könnyedén intézheti pénzügyeit bármikor, bárhonnan.

INTERNET BANKING

 

Internet Banking szolgáltatásunkkal könnyen indíthat utalásokat, megnézheti a számlaegyenlegét – tehát úgy bankolhat, ahogy az Önnek a legkényelmesebb.

  • Egyszerűen és hatékonyan intézheti vállalkozása ügyeit online az otthonából, irodájából, belföldi vagy külföldi üzleti útjáról, valamint
  • a papír alapú utaláshoz képest kedvezőbb díjakkal utalhat.

 

További részletek

MOBIL BANKING

 

Mobil Banking szolgáltatásunkkal kézben tarthatja a pénzügyeit, hiszen bárhol is jár, vállalkozása pénzügyeit egyszerűen és gyorsan intézheti az okostelefonján.

 

További részletek

SPECTRA, SPECTRALIGHT

 

Intézze telepített Spectra és Spectra Light programjaink segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan vállalkozása pénzügyeit! Irodájából (vagy otthonából) – a bank nyitvatartási idejétől függetlenül – éjjel-nappal

  • adhat megbízásokat a banknak,
  • rendelkezhet a számlái felett, vagy 
  • kaphat információt a számlájáról.

 

További részletek

EFER átutalás

 

Kevesebb tranzakcióval, egyszerűbben intézi cége átutalásait például a NAV-nak, ha él az EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) nyújtotta előnyökkel.

További részletekért kattintson!

Spinning wheel animation

Loading