Elektronikus bankolás

Rugalmasan szeretné kezelni pénzügyeit a nap bármely órájában? Elektronikus szolgáltatásaink használatával interneten keresztül, és okostelefonon is könnyedén intézheti pénzügyeit bármikor, bárhonnan.

SPECTRA MOBIL BANKING

Spectra Mobil Banking szolgáltatásunkkal kézben tarthatja a pénzügyeit, hiszen bárhol is jár, vállalkozása pénzügyeit egyszerűen és gyorsan intézheti az okostelefonján.

További részletek

 

SpectraNet Mobil Banking díjkedvezmény

2020.12.31-ig havidíj mentes a SpectraNet Mobil Banking mobilalkalmazási szolgáltatás, ha teljesíti akciónk feltételeit. Új akciónk keretében akár az év végéig 0 Ft lehet a SpectraNet Mobil Banking Light és a SpectraNet Mobil Banking Plusz szolgáltatásaink havidíja, ha teljesíti a feltételeket.

Önnek mit kell tennie?

 • Rendelje meg a SpectraNet Mobil Banking Light vagy a SpectraNet Mobil Banking Plusz internetbanki szolgáltatásunkat bármelyik bankfiókunkban.
 • Az érvényes szerződéskötést követően, kérjük, minden hónapban jelentkezzen be a kapott hozzáférésével az https://extra.unicreditbank.hu/eib_mobilSP/loginpage.hu.html oldalon keresztül.
 • A sikeres bejelentkezést követően kezdeményezzen legalább:
  • egy bankon belüli, más számlatulajdonos számára szóló, vagy
  • egy bankon kívüli eseti átutalási forint- vagy devizamegbízást.
 • Ha ezek a feltételek minden hónapban teljesülnek, akkor automatikusan elengedjük a SpectraNet Mobil Banking Light vagy a SpectraNet Mobil Banking Plusz internetbanki szolgáltatások havidíját.
 

Részvételi feltételek

INTERNET BANKING

 

Internet Banking szolgáltatásunkkal könnyen indíthat utalásokat, megnézheti a számlaegyenlegét – tehát úgy bankolhat, ahogy az Önnek a legkényelmesebb.

 • Egyszerűen és hatékonyan intézheti vállalkozása ügyeit online az otthonából, irodájából, belföldi vagy külföldi üzleti útjáról, valamint
 • a papír alapú utaláshoz képest kedvezőbb díjakkal utalhat.

 

További részletek

SPECTRA, SPECTRALIGHT

 

Intézze telepített Spectra és Spectra Light programjaink segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan vállalkozása pénzügyeit! Irodájából (vagy otthonából) – a bank nyitvatartási idejétől függetlenül – éjjel-nappal

 • adhat megbízásokat a banknak,
 • rendelkezhet a számlái felett, vagy 
 • kaphat információt a számlájáról.

 

További részletek

ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)

 

Az UniCredit Bank ügyfeleinek is elérhető a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás), amely egy kényelmes, egyszerűen használható, az új biztonsági előírásoknak megfelelő szoftveres hitelesítési eszköz. Ezt a Spectra/SpectraNet rendszerbe történő bejelentkezéshez és a megbízások aláíráshoz használhatja a jelenlegi hitelesítési módok (így pl. mToken) helyett.

 • Az alkalmazást Android és IOS operációs rendszerű mobil készülékekre valamint Windows operációs rendszerű számítógépekre telepítheti
 • A ViCA alkalmazás letölthető közvetlenül az alkalmazásboltokból (Google Play, App Store, Windows 10 Microsoft Store), vagy a alábbi elérési útvonalakon
 • A ViCA alkalmazás működéséről alább, illetve az alkalmazáson belüli Súgóban talál részletes leírást

Ha kérdése merül fel, kérjük, keresse banki tanácsadóját vagy forduljon bankunk telefonos ügyfélszolgálatához a (+36  1/20/30/70) 325 3200 telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

A ViCA alkalmazás letölthető

EFER átutalás

 

Kevesebb tranzakcióval, egyszerűbben intézi cége átutalásait például a NAV-nak, ha él az EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) nyújtotta előnyökkel.

További részletekért kattintson!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo