Forgóeszközhitel

 

Széchenyi Munkahelymegtartó és Széchenyi Likviditási Hitel

Az új Széchenyi Kártya Program keretében kifejezetten a koronavírus járvány miatti gazdasági nehézségek áthidalására új, kedvező hitelkonstrukciók kerültek bevezetésre bankunknál. A Széchenyi Likviditási Hitel  forgóeszközhitelt maximum 250 millió Ft hitelösszegig szabad felhasználásra veheti fel. A munkahelyek megtartását segítő, 2 éves lejáratú forgóeszközhitel pedig  maximum 750 millió Ft lehet.

További részletek a Széchenyi Likviditási Hitelről

További részletek a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitelről

Forgóeszközhitel

Forgóeszközök átmeneti vagy tartós finanszírozását oldhatja meg hiteltermékünk segítségével. Forgóeszközhitelre bármikor szüksége lehet, például, ha egy előre nem látott megrendelés miatt megnő a készlet- vagy anyagszükséglete, vagy ha más ügylet kapcsán likviditáshiányát kívánja fedezni.

További részletek

Magánbetéttel fedezett gyorshitel

Ha vállalkozása átmeneti finanszírozási nehézséggel küzd, és gyorsan pénzre van szüksége, akkor legegyszerűbben úgy juthat banki finanszírozáshoz, ha magán-megtakarítása fedezetével gyorshitelt igényel.

További részletek

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan ezen az oldalon talál bővebb tájékoztatást.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a kondíciós listákban, és az Általános Üzleti Feltételekben találja meg A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. 

Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo