Forgóeszközhitel

 Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. március 19-én hatályba lépett 47/2020. (III. 18.) Kormányrendelet jelentős változásokat tartalmaz a fennálló hitelek visszafizetésére és egyes új hitelek árazására vonatkozóan is. Emellett a hiteltörlesztések moratóriuma esetében még további részletszabályokra, azaz további jogalkotásra is szükség van.

Bankunk ettől függetlenül azonnal megkezdte a munkát annak érdekében, hogy mind az érintett hitelek, mind a hiteltörlesztések esetében az új kormányrendeletnek (és majd a még szükséges és várható jogszabályoknak is) megfelelően járhasson el. Ezen jelenleg is dolgozunk, és az új szabályoknak megfelelő feltételek kidolgozásáig és hatályba léptetéséig a türelmét kérjük és köszönjük.

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan kidolgozott részletekről, a legfontosabb tudnivalókról és az esetleges teendőkről honlapunknak ezen a folyamatosan frissülő felületén fogjuk tájékoztatni ügyfeleinket.

Üdvözlettel:
UniCredit Bank Hungary Zrt.
 

Széchenyi forgóeszközhitel

A Széchenyi forgóeszközhitellel biztosíthatja vállalkozása forgóeszközigényének finanszírozását vagy a tevékenységéhez szükséges szolgáltatások beszerzését. Az állami támogatás mellett nyújtott forgóeszközhitel kedvezményes kamatozást kínál a vállalkozásának.

További részletek

Forgóeszközhitel

Forgóeszközök átmeneti vagy tartós finanszírozását oldhatja meg hiteltermékünk segítségével. Forgóeszközhitelre bármikor szüksége lehet, például, ha egy előre nem látott megrendelés miatt megnő a készlet- vagy anyagszükséglete, vagy ha más ügylet kapcsán likviditáshiányát kívánja fedezni.

További részletek

Magánbetéttel fedezett gyorshitel

Ha vállalkozása átmeneti finanszírozási nehézséggel küzd, és gyorsan pénzre van szüksége, akkor legegyszerűbben úgy juthat banki finanszírozáshoz, ha magán-megtakarítása fedezetével gyorshitelt igényel.

További részletek

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo