Forgóeszközhitel

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. március 19-én hatályba lépett 47/2020. (III. 18.) Kormányrendelet jelentős változásokat tartalmaz a fennálló hitelek visszafizetésére és egyes új hitelek árazására vonatkozóan is. Emellett a hiteltörlesztések moratóriuma esetében még további részletszabályokra, azaz további jogalkotásra is szükség van.

Bankunk ettől függetlenül azonnal megkezdte a munkát annak érdekében, hogy mind az érintett hitelek, mind a hiteltörlesztések esetében az új kormányrendeletnek (és majd a még szükséges és várható jogszabályoknak is) megfelelően járhasson el. Ezen jelenleg is dolgozunk, és az új szabályoknak megfelelő feltételek kidolgozásáig és hatályba léptetéséig a türelmét kérjük és köszönjük.

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan kidolgozott részletekről, a legfontosabb tudnivalókról és az esetleges teendőkről honlapunknak ezen a folyamatosan frissülő felületén fogjuk tájékoztatni ügyfeleinket.

Üdvözlettel:
UniCredit Bank Hungary Zrt.

 

A forgóeszközhitelt felhasználva növelheti termelését, készletállományát és előre nem tervezett kiadások esetén sem kell átcsoportosítania pénzeszközeit.

Kiknek szól a forgóeszközhitelünk?
Mik a forgóeszközhitel legfőbb jellemzői?


Kérjük, a személyes hiteltanácsadás érdekében keresse munkatársainkat az UniCredit bankfiókokban. Tanácsadóink tájékoztatják Önt az aktuális kondíciókról és az igénylés feltételeiről.


További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?

Ügyfélajánlási akció


Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.


A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek.
A forgóeszközhitel igénybevételének feltételei, részletes leírása a szerződésben, a bank Kondíciós listájában és Hirdetményében található. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az UniCredit Bank fenntartja a jogot, hogy a forgóeszközhitel igénylése és a beadott dokumentumok alapján egyedileg döntsön a hitel folyósításáról, annak összegéről és feltételeiről.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo