Széchenyi Likviditási Hitel GO!

 

Széchenyi Likviditási Hitel GO!-val, mely államilag támogatott, kedvező kondíciókat kínál, beszerezheti a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközöket és/vagy szolgáltatásokat.  

Ha pedig érdeklődik a Széchenyi Kártya Program GO! további új konstrukciói, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, a Széchenyi Beruházási Hitel GO!, valamint az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! iránt, akkor az alábbi linkre kattintva kaphat bővebb információkat.

 

Kiknek szól a Széchenyi Likviditási Hitel GO?
Mik a Széchenyi Likviditási Hitel GO! legfőbb jellemzői?

 

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei intézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Újraindítási Program GO! kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

1 Amennyiben egy ügyfél egy időben rendelkezik élő vagy elbírálás alatt lévő bármilyen Széchenyi Kártya Programon belüli termékkel, úgy ezek együttes szerződött, illetve igényelt összege a folyamatban lévő igényléssel együtt nem haladhatja meg a 250 millió forintot.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo