Széchenyi Likviditási Hitel

 

Széchenyi Likviditási Hitelünkkel, mely államilag támogatott kedvező kondíciókat kínál, beszerezheti a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközöket és/vagy szolgáltatásokat.

Ha az új Széchenyi Kártya Program további konstrukciói, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel, a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz és a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz iránt érdeklődik, akkor a linkre kattintva talál bővebb információkat.

Kiknek szól a Széchenyi Likviditási Hitel?
Mik a Széchenyi Likviditási Hitel legfőbb jellemzői?

 

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei intézéséhez?

 

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Új Széchenyi Kártya Program kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

1 Amennyiben a hiteligénylő már rendelkezik élő vagy elbírálás alatt lévő bármilyen Széchenyi Kártya Programon belüli termékkel, úgy ezek együttes szerződött, illetve igényelt összege a folyamatban lévő igényléssel együtt nem haladhatja meg a 250 millió forintot.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo