Széchenyi Kártya folyószámlahitel

 


Széchenyi Kártyát, azaz Széchenyi folyószámlahitelt igényelhet az a mikro-, kis- vagy középvállalkozás1, amely

  • legalább egy teljes lezárt évvel rendelkezik (25 millió forint feletti hiteligénylés esetén legalább két teljes lezárt évvel),
  • nincs lejárt köztartozása, és
  • megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek.

Miért előnyös a Széchenyi Kártya a vállalkozásának?


A folyószámlahitel összege a banki hitelbírálattól függően elérheti az 100 millió forintot is. A hitelkeret összege egy évig változatlan, de a felülvizsgálatot követően – újabb szerződéskötés nélkül – további egy évre meghosszabbítható.

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mik a Széchenyi Kártya további jellemzői?
Hogyan igényelhet Széchenyi Kártyát?
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

Ügyfélajánlási akció


Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.


A jelen tájékoztató nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a bank mindenkori hatályos Széchenyi program kondíciós lista kisvállalati ügyfelek részére tartalmazza. Az egyéb feltételeket az egyedi szerződések és a bank Általános üzleti feltételei rögzítették. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt.

1 A Széchenyi Kártya Programban a kis- és középvállalkozásokról szóló törvény (jelenleg 2004. évi XXXIV sz.) szerint meghatározott egyéni vállalkozás, egyéni cég, gazdasági társaság és szövetkezet vehet részt.
2 A hitel biztosítékairól részletesen a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatból tájékozódhat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo