Előremutató folyószámlahitel

 

Az Előremutató folyószámlahitel egy olyan – fizetési számlához kapcsolódó – folyószámlahitel-konstrukció, amellyel gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit, illetve biztonságot nyújthat Önnek váratlan likviditási nehézségei áthidalására.

 

Jól jöhet a cége mindennapi pénzügyeinél

 

       
Tárgyi fedezet nem szükséges.    Ön dönti el, mire használhatja fel. Bankkártyájával azonnal hozzáférhet a hitelkeretéhez.

A hitel igénybevételéhez üzleti tervet nem kérünk, elegendő a vállalkozás legalább 50% szavazattal rendelkező közvetlen vagy közvetett tulajdonosainak készfizető kezességvállalása. A hitelt szabadon használhatja fel, igénybevétele, törlesztése – a hitelszerződés alapján – automatikusan, a bankszámla terhelésével, a bankszámlára érkező jóváírásokkal történik, így külön rendelkezés nem szükséges.

 

Kiknek szól ez a folyószámlahitelünk?
Mik az Előremutató folyószámlahitel legfőbb jellemzői?

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Hogyan igényelhet Előremutató folyószámlahitelt?
Mi mindenre lehet még szüksége a pénzügyei intézéséhez?

 

Ügyfélajánlási akció

Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.

 

A jelen tájékoztató nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A folyószámlahitel igénybevételének feltételei, részletes leírása a szerződésben, a bank Általános Üzleti Feltételeiben, Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzatában, Kondíciós listájában és Hirdetményében található. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az UniCredit Bank fenntartja a jogot, hogy a folyószámlahitel igénylése és a beadott dokumentumok alapján egyedileg döntsön a hitel folyósításáról, annak összegéről és feltételeiről.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo