Előremutató folyószámlahitel

Gyors és rugalmas megoldás lehet vállalkozásának.

 

Az Előremutató folyószámlahitel egy olyan – fizetési számlához kapcsolódó – folyószámlahitel-konstrukció, amellyel gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit, illetve biztonságot nyújthat Önnek váratlan likviditási nehézségei áthidalására.

 

Jól jöhet a cége mindennapi pénzügyeinél

 

       
Tárgyi fedezet nem szükséges.    Ön dönti el, mire használhatja fel. Bankkártyájával azonnal hozzáférhet a hitelkeretéhez.

A hitel igénybevételéhez üzleti tervet nem kérünk, elegendő a vállalkozás legalább 50% szavazattal rendelkező közvetlen vagy közvetett tulajdonosainak készfizető kezességvállalása. A hitelt szabadon használhatja fel, igénybevétele, törlesztése – a hitelszerződés alapján – automatikusan, a bankszámla terhelésével, a bankszámlára érkező jóváírásokkal történik, így külön rendelkezés nem szükséges.

 

Kiknek szól ez a folyószámlahitelünk?
Mik az Előremutató folyószámlahitel legfőbb jellemzői?

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Hogyan igényelhet Előremutató folyószámlahitelt?
Mi mindenre lehet még szüksége a pénzügyei intézéséhez?

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan ezen az oldalon talál bővebb tájékoztatást.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a kondíciós listákban, és az Általános Üzleti Feltételekben találja meg A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. 

Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo