Skip to main content

Folyószámlahitel

 


Vállalkozása folyamatos likviditásának biztosításában partnere lehet az UniCredit!

Széchenyi Kártya

Rugalmas hitellehetőséget kínálunk a vállalkozásának. A Széchenyi Kártya segítségével gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit. Ez a kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel egy évre rögzített összegű, szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít a vállalkozásának.

További részletek

Hitelautomata Extra

Az UniCredit Hitelautomata Extra folyószámlahitel gyors és rugalmas megoldást kínál Önnek vállalkozása finanszírozási nehézségeinek megoldására. Egy évre rögzített összegű, szabadon felhasználható és automatikusan feltöltődő forint- vagy euró-hitelkeretet biztosít, amelynek összege elérheti vállalkozása előző éves nettó árbevételének akár 15%-át is.

További részletek

Praxis folyószámlahitel

Házi-, gyermek- és fogorvosok átmeneti finanszírozási gondjaira nyújthat gyors és rugalmas megoldást a Praxis folyószámlahitel. Hitelkérelmét 5 munkanapon belül elbíráljuk, ha az összes szükséges dokumentumot hiánytalanul benyújtotta.

További részletek

Patika folyószámlahitel

Gyógyszertárak átmeneti finanszírozási gondjaira nyújthat gyors és rugalmas megoldást a Patika folyószámlahitel. Nem kell tárgyi fedezetet biztosítania, és a hitelkeret összegének maximuma az OEP-től befolyó átlagos havi árbevétel 100 százalékát is elérheti.

További részletek

Kisvállalati jelzálog alapú folyószámlahitel

Átmeneti finanszírozási gondjait rugalmasan megoldhatja a kisvállalati folyószámlahitellel. Gyorsan és egyszerűen juthat a vállalkozása éven belüli folyószámlahitel-kerethez, ha azt az UniCredit Banktól magántulajdonú vagy céges tulajdonú ingatlanfedezettel igényli. Önnek nincs más dolga, csak az, hogy a hitelminősítéshez szükséges dokumentumokat eljuttassa ügyintézőnknek.

További részletek

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy
Spinning wheel animation

Loading