Folyószámlahitel

 


Vállalkozása folyamatos likviditásának biztosításában partnere lehet az UniCredit!

Széchenyi Kártya

Rugalmas hitellehetőséget kínálunk a vállalkozásának. A Széchenyi Kártya segítségével gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit. Ez a kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel egy évre rögzített összegű, szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít a vállalkozásának.

További részletek

Előremutató folyószámlahitel

Az Előremutató Folyószámlahitel gyors és rugalmas középtávú megoldást jelenthet Önnek vállalkozása finanszírozási nehézségeinek megoldására. Három évre rögzített összegű, szabadon felhasználható és automatikusan feltöltődő forint- vagy euróhitelkeretet biztosít kedvező feltételek mellett.

További részletek

Praxis folyószámlahitel

Házi-, gyermek- és fogorvosok átmeneti finanszírozási gondjaira nyújthat gyors és rugalmas megoldást a Praxis folyószámlahitel. Hitelkérelmét 5 munkanapon belül elbíráljuk, ha az összes szükséges dokumentumot hiánytalanul benyújtotta.

További részletek

Patika folyószámlahitel

Gyógyszertárak átmeneti finanszírozási gondjaira nyújthat gyors és rugalmas megoldást a Patika folyószámlahitel. Nem kell tárgyi fedezetet biztosítania, és a hitelkeret összegének maximuma az OEP-től befolyó átlagos havi árbevétel 100 százalékát is elérheti.

További részletek

Kisvállalati jelzálog alapú folyószámlahitel

Átmeneti finanszírozási gondjait rugalmasan megoldhatja a kisvállalati folyószámlahitellel. Gyorsan és egyszerűen juthat a vállalkozása éven belüli folyószámlahitel-kerethez, ha azt az UniCredit Banktól magántulajdonú vagy céges tulajdonú ingatlanfedezettel igényli. Önnek nincs más dolga, csak az, hogy a hitelminősítéshez szükséges dokumentumokat eljuttassa ügyintézőnknek.

További részletek

Hitelautomata Extra

Az UniCredit Hitelautomata Extra folyószámlahitel gyors és rugalmas megoldást kínál Önnek vállalkozása finanszírozási nehézségeinek megoldására. Egy évre rögzített összegű, szabadon felhasználható és automatikusan feltöltődő forint- vagy euró-hitelkeretet biztosít, amelynek összege elérheti vállalkozása előző éves nettó árbevételének akár 15%-át is.

További részletek

Spinning wheel animation

Loading