Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz

Az új Széchenyi Kártya Program keretében kifejezetten a koronavírus járvány miatti gazdasági nehézségek áthidalására új, kedvező hitelkonstrukciók kerültek bevezetésre bankunknál. A legfeljebb 100 millió Ft összegű folyószámlahitelt a vállalkozás napi kiadásokra fordíthatja és a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel kombináltan veheti igénybe

További részletek

Előremutató folyószámlahitel

Az Előremutató Folyószámlahitel gyors és rugalmas középtávú megoldást jelenthet Önnek vállalkozása finanszírozási nehézségeinek megoldására. Három évre rögzített összegű, szabadon felhasználható és automatikusan feltöltődő forint hitelkeretet biztosít kedvező feltételek mellett.

További részletek

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan ezen az oldalon talál bővebb tájékoztatást.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a kondíciós listákban, és az Általános Üzleti Feltételekben találja meg. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. 

Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo