Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!

 

Rugalmas hitellehetőséget kínálunk a vállalkozásának. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!  segítségével gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit. Ez a kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel két éves futamidő mellett, szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít a vállalkozása számára.

Ha érdeklődik a Széchenyi Kártya Program GO! további konstrukciói, a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, a Széchenyi Beruházási Hitel GO!, valamint az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! iránt, akkor az alábbi linkre kattintva kaphat bővebb információkat.

 

Kiknek szól a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!?
Miért előnyös a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! a vállalkozásának?

 

További információra van szüksége?

Kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mik a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO! további jellemzői?
Hogyan igényelhet Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!-t?
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Újraindítási Program (GO!) kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

 

1 A Széchenyi Kártya Programban a kis- és középvállalkozásokról szóló törvény (jelenleg a 2004. évi XXXIV. törvény) szerint meghatározott egyéni vállalkozás, egyéni cég, gazdasági társaság és szövetkezet vehet részt.
2 A hitel biztosítékairól részletesen a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatból tájékozódhat.
3Amennyiben a hiteligénylő már rendelkezik élő vagy elbírálás alatt lévő bármilyen Széchenyi Kártya Programon belüli termékkel, úgy ezek együttes szerződött, illetve igényelt összege a folyamatban lévő igényléssel együtt nem haladhatja meg a 250 millió forintot.

 

 

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo