Sokszínűség és befogadás

 

Az UniCredit büszke arra a több évtizedes elkötelezettségére, mellyel sokszínű munkavállalói csapatát felruházza egy esélyeket egyenlően kezelő munkahely megteremtésével, ahol bármilyen életkorú, nemű és kulturális háttérrel rendelkező ember hozzájárulhat a döntéshozatalhoz. Olyan befogadó kultúrát alakítunk ki, amelyben minden „hang” hallható a teljesítmény és a munka elégedettsége szempontjából, ezzel is alátámasztva az UniCredit „Etikai és Tisztelet” alapelveit.

 

Sokszínűség és befogadás hete

2019-ben az UniCredit elindította az első sokszínűség és befogadás hetet, mert szilárdan hisszük, hogy a sokszínűség kulcs az innovációhoz és a növekedéshez. A különféle nézőpontok új perspektívákat, eredeti megközelítéseket és új megoldásokat hoznak. A sokféleséghez elengedhetetlen egy olyan munkakörnyezet, amelyben tiszteletben tartják az összes különbséget.

A hét során az UniCredit munkatársai feltárták a témát, beszélgetéseket és képzéseket szervezetek, összhangban az „Etika és Tisztelet” értékeinkkel és „ Jót, s jól!!” elvünkkel.

 

 
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo