Hátrányos helyzetű közösségek esélyegyenlőségének növelése

„Lépj velünk!” társadalmi innovációs programunk olyan nonprofit szervezetek projektjeinek a megvalósításához illetve továbbfejlesztéséhez nyújt anyagi és szakmai támogatást, amelyek a hátrányos helyzetű közösségek körülményeinek javítását társadalmi vállalkozás elindításával és működtetésével kívánják elérni. A vállalkozások sikeres, hosszútávon fenntartható működését és a nonprofit szervezetek vállalkozási készségeinek fejlesztését a pénzügyi támogatáson túl mentori támogatással is elősegítjük: bankunk vezető menedzserei önkéntes mentorként, személyre szabottan támogatják a programban díjazott szervezeteket. Programunk 2019-ben elnyerte a CSR Hungary 2019 Üzleti Felelősség díját.

 

 

Gift Matching program

A Gift Matching Program az UniCredit csoport belső adományozói programja, melyben a leányvállalatok munkatársai minden év november-decemberében adományokat gyűjtnek nonprofit szervezetek projektjeire. Az adományokat az UniCredit Alapítvány további támogatással megnöveli.

 
 

 

Vállalati adományozás

Bankunk adományai elsősorban a gyermekek egészségét célzó kezdeményezésekre, illetve a hátrányos helyzetű közösségek támogatására fókuszálnak. Lehetőségeink szerint nyújtunk támogatást olyan szervezeteknek, amelyek országos lefedettségű programja sok érintettet ér el, illetve egy közösség körülményeinek javulásához járul hozzá. Karácsonyi ajándékokra szánt keretünket évek óta a gyermek egészségének javítását szolgáló alapítványi kezdeményezések támogatására fordítjuk.

 


 

Munkatársi jótékonysági kezdeményezések

Munkatársaink évente több alkalommal szerveznek saját kezdeményezésben jótékony célú akciókat. A jótékonysági süteménysütés, a csokoládé vagy épp játék- és ruhagyűjtés egyaránt olyan tevékenységek, melyekben kollégáink évi több alkalommal is részt vesznek.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo