Tisztelt Ügyfelünk!

 

Az internetbanki szolgáltatásunk használatának még biztonságosabbá tételéhez 2019. szeptember 30-ától kezdődően bankunk korlátozza a TLS 1.0, illetve TLS 1.1 típusú titkosítási protokoll használatát. A korlátozás miatt olyan számítógépeken, amelyek elavult, a gyártó által már nem támogatott operációs rendszereket futtatnak, mint például a Windows XP, OSX 10.6 és ennél régebbi verziók, az internetbanki szolgáltatásunk nem lesz elérhető.

Ügyfeleinknek azt javasoljuk, hogy mielőbb ellenőrizzék a gépük operációs rendszerét, és szükség esetén gondoskodjanak annak frissítéséről, hogy továbbra is zavartalanul böngészhessék honlapunkat és vehessék igénybe számítógépükről gyors és kényelmes internetbanki szolgáltatásunkat.  

Ha a frissítést átmenetileg nem tudják megoldani, akkor lakossági ügyfeleink számára hasznos információ lehet, hogy {UniCredit Mobilalkalmazásunkat} letöltve és aktiválva azt, okostelefonjukról is intézhetik szokásos utalásaikat és egyéb tranzakcióikat. További részletek a mobilalkalmazásról itt olvashatóak.

 

Üdvözlettel

UniCredit Bank Hungary Zrt.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo