Tisztelt Ügyfelünk!
 

Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy az UniCredit Csoport vezérigazgatója lettem és személyes kötelességemnek érzem, hogy valóban olyan partneri szerepet töltsünk be, amelyet Ön elvár a bankjától.

25 éves korom óta dolgozom ebben az iparágban, és ez idő alatt az ágazat sok oldalát megismertem, közvetlenül és több vezető szemszögéből is.

Azért vállaltam el a pozíciót, mert úgy hiszem, a bankok központi szerepet játszanak minden működő társadalomban. Hiszem, hogy kötelességünk együttesen és egyénenként is több annál, minthogy egyszerűen kiváló termékeket kínáljunk vagy növeljük az Ön elégedettségét”; azért vagyunk, hogy ösztönözzük és támogassuk  Önt céljai elérésében, a fejlődésben és abban, hogy  olyan életet éljen, amilyet szeretne. Szándékomban áll minden energiámat arra fordítani, hogy Ön ezt valóságként élje meg.

Szeretném, hogy Önért, mint ügyfelünkért többet tehessünk. Szeretném megerősíteni az együttműködésünket a bizalomra, az átláthatóságra és a kölcsönös tiszteletre alapozva; és szeretném, hogy pénzügyi partnerként minket hívjon először.

A küldetéseim egyike az egyszerűsítés, a technológia és a digitalizáció fejlesztése, a  frontvonalban dolgozók felvértezésére ahhoz, hogy jobban megfeleljenek az Ön igényeinek - mindent úgy tervezünk, hogy Ön stabilan minden tevékenységünk középpontjában álljon.

Kérem, tartson velünk ebben a változási folyamatban! Ez nem mindig lesz könnyű, van, amihez időre lesz szükség, azonban biztosíthatom, hogy szándékomban áll minden tőlem telhetőt megtenni, hogy a szükséges átalakításokat megvalósítsuk, amilyen gyorsan csak lehet.

A vállalt feladatok teljesítésének kulcsfontosságú része, hogy jobban megértsük, mit csinálunk jól, ám ennél is fontosabb megérteni, mit csinálhatunk még jobban, amivel biztosan megfelelünk az Ön elvárásainak. Nem tudunk olyasmivel foglalkozni, amiről nincs tudomásunk, ezért kérem, lépjen velünk kapcsolatba. A visszajelzése rendkívül fontos a számunkra.

Köszönöm Önnek az elmúlt években tanúsított bizalmat és türelmet. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Ön sose érezze úgy, hogy hűsége tévedés lenne és hogy biztosíthatom, elkötelezettségét folyamatosan viszonozni fogjuk a jövőben is.

Andrea

Andrea Orcel
Vezérigazgató
UniCredit S.p.A

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo