AZ UNICREDIT CSOPORT

Az UniCredit erős páneurópai vállalatcsoport, amely letisztult kereskedelmi banki modellel, tökéletesen integrált vállalati és befektetési banki szolgáltatásokkal és egyedülálló nyugat-, közép- és kelet-európai hálózatán keresztül szolgálja ki széles, 26 milliós ügyfélkörét.

Az UniCredit kínálatában a helyi szakértelem nemzetközi hozzáféréssel párosul, ügyfeleinek globális rendelkezésre állást és támogatást nyújt – páratlan, 14 országra kiterjedő fő piacainak és további 18 ország vezető bankjain keresztül.

Az UniCredit európai bankhálózata Olaszország, Németország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia és Törökország piacára terjed ki.

Nyugat-, Közép-, és Kelet-Európában elért stratégiai pozíciónknak köszönhetően az egyik legnagyobb piaci részaránnyal rendelkezünk a régióban.

Bár egész Európában ismert márkanévvel rendelkezünk, megőriztük a csoportunkba bevont helyi bankok értékes márkaneveit is.

Az UniCredit Csoport nemzetközi jelenlétéről a Csoport oldalán itt1 olvashat bővebben.

1 Az UniCredit Csoport oldalán a jobb oldali felső sarokban a Worldwide presencre kattintva találja meg a keresett információt.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo