Az UniCreditről röviden

Az UniCredit egy sikeres páneurópai kereskedelmi bank teljes körűen összekapcsolt vállalati és befektetési banki üzletággal, amely egyedülálló nyugat, közép, és kelet európai hálózatával szolgálja ki a folyamatosan növekvő ügyfélkörét.

Az UniCredit az ügyfeleink igényeire szabott valódi megoldásokat kínál, miközben épít az egyes területek: a vállalati és befektetései banki, a lakossági üzletág és a vagyonkezelés közötti szinergiákra. Az üzleti megoldásaink mögötti folyamatok legalább olyan fontosak, mint maguk a megoldások, hiszen működésünk minden elemében az Etika és Tisztelet alapértékeken nyugszik.

Az UniCredit egy Bank mindenhez, ami számít. Helyi és nemzetközi szakértelmet kínálunk és páratlan hozzáférést biztosítunk piacvezető termékekhez és szolgáltatásokhoz az európai hálózaton keresztül 13 fő piacon.
A képviseleti  irodák és fiókok nemzetközi hálózatának támogatásával az UniCredit világszerte 16 további országban szolgálja ki ügyfeleit.

 

VÁLLALATI PROFIL

 

Egyszerű páneurópai kereskedelmi bank

A “One Bank, One UniCredit” szellemében az egész csoport Egy Csapatként működik az összes piacán és üzleti területén annak érdekében, hogy az éppen aktuális helyzet kihívásaiból lehetőségeket kovácsoljunk.

 

Erősségeink

Hitelesség és biztonság. A bank mindenhez, ami számít.

 

 

Nemzetközi jelenlét

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo