Az UniCredit Csoport

 

Az UniCredit egy egyszerű páneurópai kereskedelmi bank, teljes körűen összekapcsolt vállalati és befektetési banki üzletággal, amely egyedülálló nyugat-, közép, és kelet európai hálózatával szolgálja ki 26 milliós ügyfélkörét.

 

 

Az UniCredit teljes körű kereskedelmi banki ajánlatával elégíti ki ügyfelei növekvő igényeit, erős szinergiát kialakítva ezzel a különböző üzleti területek között, beleértve a vállalati és befektetési banki, a kereskedelmi banki és a vagyonkezelési üzletágakat.

Az UniCredit mind helyi, mind nemzetközi szakértelmet kínál ügyfeleinek, páratlan hozzáférést biztosítva számukra 14 fő piacának vezető bankjaihoz európai banki hálózaton keresztül: Olaszország, Németország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Törökország.
A képviseleti  irodák és fiókok nemzetközi hálózatának támogatásával az UniCredit világszerte 18 további országban szolgálja ki ügyfeleit.

VÁLLALATI PROFIL

 

Egyszerű páneurópai kereskedelmi bank

A “One Bank, One UniCredit” szellemében az egész csoport Egy Csapatként működik az összes piacán és üzleti divízióján belül annak érdekében, hogy az éppen aktuális helyzet kihívásaiból lehetőségeket kovácsoljunk.

 

Erősségeink

Hitelesség és biztonság. A bank mindenhez, ami számít.

 

 

Nemzetközi jelenlét

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo