Az UniCreditről röviden

 

Az UniCredit Bank Hungary Magyarország egyik vezető pénzintézete és egy sikeres páneurópai kereskedelmi bank, az UniCredit Csoport tagja teljes körűen összekapcsolt vállalati és befektetési banki üzletággal, amely egyedülálló nyugat-, közép, és kelet európai hálózatával szolgálja ki 26 milliós ügyfélkörét. Piaci pozíciójának köszönhetően termékei és szolgáltatási a legmodernebb követelményeknek felelnek meg – 24 órás online, mobil platformon is elérhető bankolás a hét minden napján, illetve bankfióki szolgáltatások.

 

Az UniCredit a kereskedelmi banki szolgáltatások teljes kínálatával szolgálja ki az ügyfelek folyamatosan változó igényeit, építve az üzleti divíziók, vagyis a vállalati és befektetései banki, a lakossági üzletág és a vagyonkezelés közötti szinergiákra. 

 

Az UniCredit mind helyi, mind nemzetközi szakértelmet kínál ügyfeleinek, páratlan hozzáférést biztosítva számukra piacvezető termékekhez és szolgáltatásokhoz európai hálózatán keresztül 14 fő piacon: Olaszország, Németország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Törökország.
A képviseleti  irodák és fiókok nemzetközi hálózatának támogatásával az UniCredit világszerte 18 további országban szolgálja ki ügyfeleit.

VÁLLALATI PROFIL

 

Egyszerű páneurópai kereskedelmi bank

A “One Bank, One UniCredit” szellemében az egész csoport Egy Csapatként működik az összes piacán és üzleti divízióján belül annak érdekében, hogy az éppen aktuális helyzet kihívásaiból lehetőségeket kovácsoljunk.

 

Erősségeink

Hitelesség és biztonság. A bank mindenhez, ami számít.

 

 

Nemzetközi jelenlét

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo