Bankkártya elfogadás

Csökkenteni szeretné cége készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit? Szeretné vállalkozása versenyképességét növelni azzal, hogy vásárlóit kényelmesebben kiszolgálja? Ismerje meg kártyaelfogadási szolgáltatásainkat!

BANKKÁRTYA ELFOGADÁSI SZOLGÁLTATÁS (POS)

 

Kényelmes, gyors fizetési megoldást biztosíthat hazai és külföldi ügyfeleinek bankkártya elfogadói szolgáltatásunkkal. A Mastercard® és VISA kártyákat is elfogadó POS terminálunkkal

  • csökkentheti a készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit is és
  • a terminálokon már az érintőkártyák, és az érintéses fizetési technológiát támogató egyéb eszközzel, például karórával is fizethetnek, valamint
  • a mobiltelefonokra telepített mobiltárcákban elhelyezett érintőkártyák elfogadása ilyen módon biztosítható.

 

További részletek

 

VIRTUÁLIS BANKKÁRTYA ELFOGADÁS (VPOS)

 

Készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit csökkentheti, vállalkozása versenyképességét pedig növelheti, ha vevőinek internetes kártyaelfogadást, ún. virtuális POS-t is kínál. Vásárlói, ügyfelei a munkahelyükről, az otthonukból vagy szinte bárhonnan és bármikor fizethetnek az Öntől rendelt áruért, szolgáltatásért, mindezt kényelmesen, időt megtakarítva tehetik meg.

Internetes kártyaelfogadási szolgáltatásunkkal egy modern, gyors és biztonságos fizetési megoldást nyújtunk a kereskedelmi tevékenységüket interneten keresztül végző kisvállalkozói ügyfeleink részére.

 

További részletek

Alipay az UniCredittől

Az Alipay Kína egyik legnépszerűbb mobilfizetési alkalmazása,
amely mostantól hazánkban is elérhető.

Az Alipay a világ legnagyobb online és mobilfizetési platformja, amelyet az Ant Financial Services Group, a kínai óriás Alibaba Group leányvállalata működtet.

Az Alipay alkalmazás felhasználói egy kínai banknál vezetett számla tulajdonosai.Az UniCredittel kötött megállapodásnak köszönhetően már  Magyarországon is elérhetővé válik az Alipay mint fizetési mód használata,, új üzleti lehetőségeket és innovatív fizetési elfogadási módot kínálva az elfogadó ügyfeleknek, cégeknek.

 

Miért érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

Az Alipay egy biztonságos készpénz nélküli fizetési mód,  amely a nyelvi és kulturális korlátokat legyőzve innovatív vásárlási élményt nyújt.

Az elfogadó partnerek, mint elfogadási helyszínek megjelennek az applikációban, így az Alipay elfogadást kínáló kereskedők listája minden idelátogató, Alipay-jel rendelkező kínai turista rendelkezésére áll.

Miért választotta az UniCredit az Alipay-t?

Az Alipay szolgáltatásainak magyarországi bevezetése kiváló esély az országba látogató kínai turisták rohamosan növekvő számában rejlő lehetőségek kiaknázására. A Magyar Turisztikai Ügynökség szerint 2017-ben 178 000 kínai vendég látogatott el Budapestre, így Kína szerepel azoknak az országoknak a tízes ranglistáján, ahonnan a legtöbb turista érkezik a magyar fővárosba, 2018-ban pedig közel 200 000 vendég mintegy 330 0000 vendégéjszakát töltött a magyar fővárosban.

 

Szolgáltatásunk már elérhető.
Érdeklődjön tanácsadójánál vagy bármelyik bankfiókunkban.

kapcsolododokumentumok

Kapcsolódó dokumentumok
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo