Bankkártya elfogadás

Csökkenteni szeretné cége készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit? Szeretné vállalkozása versenyképességét növelni azzal, hogy vásárlóit kényelmesebben kiszolgálja? Ismerje meg kártyaelfogadási szolgáltatásainkat!

BANKKÁRTYA ELFOGADÁSI SZOLGÁLTATÁS (POS)

 

Kényelmes, gyors fizetési megoldást biztosíthat hazai és külföldi ügyfeleinek bankkártya elfogadói szolgáltatásunkkal. A Mastercard® és VISA kártyákat is elfogadó POS terminálunkkal

  • csökkentheti a készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit is és
  • a terminálokon már az érintőkártyák, és az érintéses fizetési technológiát támogató egyéb eszközzel, például karórával is fizethetnek, valamint
  • a mobiltelefonokra telepített mobiltárcákban elhelyezett érintőkártyák elfogadása ilyen módon biztosítható.

 

További részletek

VIRTUÁLIS BANKKÁRTYA ELFOGADÁS (VPOS)

 

Készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit csökkentheti, vállalkozása versenyképességét pedig növelheti, ha vevőinek internetes kártyaelfogadást, ún. virtuális POS-t is kínál. Vásárlói, ügyfelei a munkahelyükről, az otthonukból vagy szinte bárhonnan és bármikor fizethetnek az Öntől rendelt áruért, szolgáltatásért, mindezt kényelmesen, időt megtakarítva tehetik meg.

Internetes kártyaelfogadási szolgáltatásunkkal egy modern, gyors és biztonságos fizetési megoldást nyújtunk a kereskedelmi tevékenységüket interneten keresztül végző kisvállalkozói ügyfeleink részére.

 

További részletek

Spinning wheel animation

Loading